- Член од
- 27 септември 2015
- Мислења
- 618
- Поени од реакции
- 678
Да,8ми пат по редШто се случило? Јувентус пак освоил триплета, а?![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Да,8ми пат по редШто се случило? Јувентус пак освоил триплета, а?![]()
Па одговорот ти лежи у самото прашање бе што се чудиш, 3 месеци не играа ама не ни беа у треажен процес, така да за очекување е сеа фрекфенцијата на повреди да е поголема кај сите екипи.Добро од шо се повредија овие двата?..од воздухот?..три ебани месеци немаа утакмици,иди почетокот и сите се исповредија...да ти ебам малерозната екипа да ти ебам
Далеку од тоа дека не тренираа..веќе имаа повеќе од еден месец да се спремаат со оглед дека од почетокот на мај тренираа индивидуално.Па одговорот ти лежи у самото прашање бе што се чудиш, 3 месеци не играа ама не ни беа у треажен процес, така да за очекување е сеа фрекфенцијата на повреди да е поголема кај сите екипи.
Види ги арсенал, цел тим им умре а втора утакмица им е само ова, во Јуве исто неколку играчи се повредија периодов, за очекување беше ова е сеа што ние ја имавме среќата на тој дел од терен 2 повреди да иаме тоа е више друг муабет. У тој контекст малерозни се, нарочито што Броз умре, мотор на екипава и еден од оние што најмногу играа оваа сезона. И весино е повреден иначе, уште пред рестартов, сеа останува само Гаљардини ваљда, нема кој друг.
da ama kakvi im se treninzite ? sve se smeni sea, koga 3 meseci ne treniras, i pocinjas sezona, prvite treninzi ti se u juli, treniraat 2 meseca za spremanje na nova sezona plus igraat prijatelski, taka da ne e isto.Далеку од тоа дека не тренираа..веќе имаа повеќе од еден месец да се спремаат со оглед дека од почетокот на мај тренираа индивидуално.
Ako ni go dadat ovie za 15M neka go kupuvat ama nikako za 30M kolko sto e dogovoreno.Sensi 3 do 4 nedeli aut, sto u vreme na vakov raspored znaci 8 do 10 natprevari sto ke gi propusti.
ne gi davame nie tie pari od nas dzeb, dobro e da go imas koga e zdrav, iskreno se nadevam deka sezonava ednostavno nema sreka iako ima tuka nekoj pattern u negovive povredi i mozda i ne e slucajno toa ali ovaa kalkulacija ke ja pravat konte i ostanatiot del od menadzerskiov tim. Ako go zemat, sigurno ne e toa radi reda transfer, Konte insistira za naredna godina timov da ima mnogu jaka klupa, a sensi ko igrac za klupa odnosno za igrac koj bi imal status na rotacija u timov e poise od idealna opcija realno gledano.Ako ni go dadat ovie za 15M neka go kupuvat ama nikako za 30M kolko sto e dogovoreno.
Znaes deka tipot od noemvri nema izigrano poveke od 30 minuti?ne gi davame nie tie pari od nas dzeb, dobro e da go imas koga e zdrav, iskreno se nadevam deka sezonava ednostavno nema sreka iako ima tuka nekoj pattern u negovive povredi i mozda i ne e slucajno toa ali ovaa kalkulacija ke ja pravat konte i ostanatiot del od menadzerskiov tim. Ako go zemat, sigurno ne e toa radi reda transfer, Konte insistira za naredna godina timov da ima mnogu jaka klupa, a sensi ko igrac za klupa odnosno za igrac koj bi imal status na rotacija u timov e poise od idealna opcija realno gledano.
4 натпревари со ред немаме победа од кои три се порази...јасно е дека игравме двапати против Наполи,еднаш со Лацио и Јувентус ама ваква црна серија не се сеќавам кога последно имавме...со Спалети каде имаше послаб тим на дерби утакмиците беше далеку подобарВечер играме со Сампдорија, се надевам ќе се вратиме со победа.