Ништо не можеше Киву тука да направи, апсолутно ништо, пасот беше фантастичен на Робињо, проблем е што Интер имаа посед на топка а неочекувано истиот го изгубија уз тазна за Робињо да асистира до Сидорф.Да али не мораше да скока ко мало дете по топката кога глеа дека неможе да ја фати.
П.С. Вивиано ги мразам тие твои ебани лигаменти!!!!!!!!!!!
Тоа киксовите се.... ноу комент, али мене највеќе ме нервира Цезар. Од денес сум и официјален хејтер на Цезар. Па дали приметувате дека само театрално се фрла кога ќе му шутне некој колку само да се каже дека се џитнал по топка, истото лани и со Тотенхем во два наврати го направи кога тепавме 4-3, жива среќа што 4-0 водевме иначе ќе ја изгубевме и таа утакмица ради него.А дали приметувате какви киксови праат у одбрана со новата формација , тројца се еј и циркуз без пари
И со 4ца да играат, каква врска има тоа што се со тројца позади кога пасот на Абате беше направен врз Самуел и Ранокија, демек ако беа 4ца назад без проблем ќе го скротеа тоа, или Дејо немаше да изгуби топка пред шеснаестерец ...А дали приметувате какви киксови праат у одбрана со новата формација , тројца се еј и циркуз без пари
Ау ау, недопирливот србин, нека се љути самиот на себе зашто ќе биде посочен ко еден од главните виновици за евентуалниот пораз.И станкович се налути кога излезе
Не е крив Гасперини што го пикна Фараони, крив е што не го изваде Занети.Лошооо го вади Алварез ми клава копиљак од 19 години .
Пс Станкович одби да се поздрави со Гасперсон или мене така ми се виде?
Племето негово, е вакви курнази најмногу ме нервираат што ги хранат медиумите и што егото им е дојдено до Андромеда ...Лошооо го вади Алварез ми клава копиљак од 19 години .
Пс Станкович одби да се поздрави со Гасперсон или мене така ми се виде?
Каде ? У Џенова не е малоумен да прифати да оди, да зима помала плата и да не игра во ЛШ. Само Наполи е опција која он би ја прифатил.Пандев изгледа за украс е ...
Овој па за Занети се фатилПандев изгледа дека е, не се знае со сигурност. Занети е украс. Ајде сега нека ме цитира некој како Занети бил срцето на Интер и да ме банираат од форум.
Заради Занети го изваде Алварез. Освен грешки и ништо, друго не прави.Овој па за Занети се фатил), најмал проблем е у денешниов меч он.