Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Нови играчи имаме Алварез и Џонатан.А моментално немаме ништо продадено!
Ах,ќе заборавев најголемо засилување е тоа што Марига и Мунтари остануваат во Интер,т.е никој не сака да ги купи,и среќа Харѓа повеќе не е дел од ИНТЕР!
Знам за овие 2ца, тие дојдоа пред да одам на одмор, значи другото е :

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Гледам нешто се споменува Бербатов хаха. Поглуп играч немам видено, нормално имаше неколку добри натпревари, но тие неколку добри натпревари имаше и Мунтари.

Ненормална грешка можеме да направиме ако го зимаме бугаринот, просто не ни треба, и никогаш нема да ни затреба.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
За што ќе ни е Гаго? Не сакам одговори од типот ’’седи не заебавај Гаго е јак’’, јаките играчи не ги нуди тимот по други тимови за смешни цени. Зошто не ни го нудат К.Роналдо, или Озил? Ајде овие двајца не, нека биде и Ди Мариа, кај ги наоѓаат бе, каде ги наоѓаат...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
За што ќе ни е Гаго? Не сакам одговори од типот ’’седи не заебавај Гаго е јак’’, јаките играчи не ги нуди тимот по други тимови за смешни цени. Зошто не ни го нудат К.Роналдо, или Озил? Ајде овие двајца не, нека биде и Ди Мариа, кај ги наоѓаат бе, каде ги наоѓаат...
Moжда ќе пркни, како што пркна Снајдер кај нас..:D
Ама без разлика и ја сум против овој трансфер или шта год .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Не е Гаго кузнае што, ама па што е полош од Монтоливо?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
И никогаш нема да имате празна рекуперациона сала... :)

Не дека е Гаго полош од Марига и Мота, ама стаклен е, во последниве година и пол нема асално заиграно 3 утакмици по ред. А плус мислам дека и вие имате доволно играчи на таа позиција, Камбијасо, Марига, Мунтари...

Подобро Лассана да го земете, бар тој за италјански услови може да се користи и како плеј... :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Остајте на страна тоа што Реал го стави на трансфер листа и што го нуди, туку и Гаго самиот си се нуди на Интер.
За него таков трансфер по 4 изиграни натpreвари минатата сезона би било премија. За Интер само непотребно намалување на буџетот за плати.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Хаха, да да можно е. Ама умрениов знае дека не е за во Интер и дава изјваи Inter would be my first choice... Уште и да плаче пред камери, и таман.

Можеби никој не го бара Снајдер, само така шпекулираат Морати и Бранка за на крај кога нема да оди никаде да не убијат со "Останувањето на Снајдер е најдоброто засилување на Интер оваа година"

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
И никогаш нема да имате празна рекуперациона сала... :)

Не дека е Гаго полош од Марига и Мота, ама стаклен е, во последниве година и пол нема асално заиграно 3 утакмици по ред. А плус мислам дека и вие имате доволно играчи на таа позиција, Камбијасо, Марига, Мунтари...

Подобро Лассана да го земете, бар тој за италјански услови може да се користи и како плеј... :)
Si zamina Suazo, mora zamena da mu najdeme :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Не е Гаго кузнае што, ама па што е полош од Монтоливо?
Мислиш што е Монтоливо повеќе од Гаго:rolleyes:
..ај и мене тоа некој да ми го објасни. Глеам сите се запнале за Монтоливо, а не ми е нешто човекот во Фиорентина.
Поарно Србинот или Црногорецот од таму да ги земиме отколку него.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Мислиш што е Монтоливо повеќе од Гаго:rolleyes:
..ај и мене тоа некој да ми го објасни. Глеам сите се запнале за Монтоливо, а не ми е нешто човекот во Фиорентина.
Поарно Србинот или Црногорецот од таму да ги земиме отколку него.
Jovetic bil zelba na Benitez izjavi pred nekoe vreme eden od onie so bea so nego vo Inter, ali se povredi uste vo avgust i otsustvuvase 9 meseci. Barem ovoj transfer da go napravese Benitez, ke bese odlicno..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Jovetic bil zelba na Benitez izjavi pred nekoe vreme eden od onie so bea so nego vo Inter, ali se povredi uste vo avgust i otsustvuvase 9 meseci. Barem ovoj transfer da go napravese Benitez, ke bese odlicno..
Од увек се глеаше дека има нешто и во Бенитез, ама ете, несреќа се задеси :oops::D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ми текнува пред да станеме градинка, кога ќе читав некаде дека Интер бил заинтересиран за некој си Х супер талентиран младинец, ми идеше да летам од радост, сега кога станавме пичка од тим, преку кур ми е од младинци, и чекам некој ’’старец’’ од 24 години да купиме.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
А за Јоветич лани викавме: „Млад е нема искуство за во Интер“ :pos:
Само ја потенцирам иронијата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom