- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.926
- Поени од реакции
- 16.210
Кои нафрлувања ги прави Мунтари, ѕвероња е
Oдма нека си замине и без тоа ако остане ке грее клупа
Не ми стојаше лоша играта сепак оваа е приајтелска и имаше многу играчи што излегоа и влегоа....а точно на Морати не му се дават пари за играчи овие 2 години бидејќи мисли дека овие старите можат да играт оште со еден алвареж,џонатан и кастинјос не правиме ништо.Морати последните 3 год па и оваа се потпира на 4 играчи и затоа нејќе да ги продаде ето,снајдер,лусио,маикон...........Мислам дека треба да се донесе еден играч како тавез за во напад и оште еден креативец како снајдер и да се подмлади екипа малце,да си заминат маикон,кордоба,киву.........станкович и занети да добијат некоја друга функциај во клубот и да се подмалди тимот со млади но сепак искусни играчи како хамшик.пасторе и тн али на морати не му се дават пари така да джабе зборенњеНатпреварот го гледав во првото полувреме и како што заприметив нашиве една асолна акција не направија па и беше дотолку трагично што Снајдер мораше да се враќа до кај централниот дел од одбраната за да ја изнеси топката..а Ето и Алваер премногу се себичеа а ништо не постигнуваа..тимска игра никаква,квалитет=0,креативност(во минус).....не се разочарувам многу околу резултатот но играта многу ме плаши бидејќи во новата сезона влегуваме со истиот состав од лани т.е. со пензионерите кои ги имаме во голем број во тимот а раководството т.е. Морати нема направено скоро ништо засега за да се направи барем мал ремнонт во тој поглед и догодина пак треба да гледаме како Снајдер сам се мачи во средниот ред и како ќе ја исфрла топката нанапред од немајкаде..и во мај повторно ќе треба да го гледаме грдиот сурат Амбросини како ќе крева трофеи и Морати како изјавува ''имаме одличен тим и нема да правиме ремонт на лето''..сето ова ми е познато
Ма не требаше да го извади од игра, пријателска е, дечкото проба да направи атракција. Да дадеше гол сите ќе свршаваа. Е сега тој си го има кретенскиот аматерски однос кога не му е по ќеф одлуката на тренерот, ма да мислам дека на местото од Манчини, Мур ова ќе го проследеше со осмех
Балотеле си продолжува со испадите...
Друже как ого направи оваа со знамињата долу да ти ги има и да пише форза итнер де кажи пошто сум нов овде и каде да одам да го направам и мојто исто.....ако може да ми кажаш ти или некој друг ?Остај со осмех , проба и Марсело пред некој со пета па да видиш како се дереше Мур и мислам дека го извади
Мислам дека е на 6 август со Милан за суперкупот на италијаКога играме следна утакмица ??
Е не че си играат играчки од срце чим играат играат за да тепаат а не пријателска ваква таква , тоа е само потценување ...Овие играчиве од Галатасарај изгледа не знаат што е пријателска утакмица,играа како да беше некој натпревар од лигата на шампионите!