Toa za tie 50m bese samo spekulacija, nepotvrdena, otide ausilio u kina, ocigledno e zasto bil, vidal i vrsaljko, plus noviot dogovor na ikardi i toa e toa, ostanatoto bese spekulacija za koja nikakva potvrda ne stigna.
Ja rekov i vcera, ako sega se dogovorat vrsaljko i vidal, a prviov e skoro gotovo, za vidal isto se u nekoja finalna faza na pregovori, odosno, ako nema nateganja, ne veruvam deka apsolutno nikakov transfer manevar nema da ima do kraj na rokot, a toa se dobri 2 nedeli.
So Barela u tim pokraj vidal i toa e toa za mene, sve drugo, sto i da e, e samo plus, sea za krilo muabetot, i ova e dosta sjebana situacija zasto mnogu zavisi od formacijata sto ke ja igra spaleti. Ako go igra lautaro prv tim, moze da se desi i 4321 da igra, odnosno samo so perisic ko klasicno krilo, onaa t.n. elka, sto anceloti porano ja forsirase vo italija i edno vreme vo celzi.
Realno so vakov roster, toa bi bila najidealnata formacija, u takva situacija ne ni imaat potreba za krilo plus zasto na klupa bi bile politano, kandreva i karamoh, narocito zasto ako se igra so dvajca poluspicovi pokraj ikardi, tamu moze da pokrie i barela i vidal i naingolan, ko plejovi, seedno.
Sea sve zavisi i od spaleti, ali ja iskreno se nadevam deka lautaro ke bide starter, zaedno so perisic, ostali od napad na klupa i toa e toa, eventualno da se zeme plus nekoj za napad ko zadnja opcija, ko na vremeto konte sto praese so matri ili borielo.