Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
@Syn
Имавме 50кк за трансфери за летово мислам.
Шиме и Видал ќе се испазарат со тие пари.Без разлика дали се со одложено плаќање или не,еве да сметаме дека се со тие пари за да не се оптеретуваме во иднина.
Со продажба на Марио и Весино се добиваат сигурно уште 45кк+,така?Не може да се искористат за крило+ барела ?Некаде сум ваљда грешка во пресметкиве, само не знам каде.

Иначе за во средината доколку се замени Весино со Барела би било топ.Млад италијанец кој што би бил резерва без проблем.Ете нема да имаме проблеми со пријавување во ЛШ итн.+ некој денар ќе се чари на ''трампата''.
Наинголан,Брозо,Видал би биле стартери и како замени Барела,Гаља,Валеро.Плус нека се додаде и некој од младинците доколку треба или да се испазари нешто доколку не се купува крило.
Доколку се реализираат трансферите на Видал и Барела а во обратен правец оди Весино и Марио,трансфер периодот би бил супер.Aко се земе и крило (што мислам дека нема шанси) тогаш би било 10 од 10.
Маката е што ако го купиш сега (перманент трансфер или позајмица со ОБАВЕЗЕН откуп), ти влегува во пресметките и автоматски мора да продадеш играч од иста вредност за да го пријавиш во ЛШ. И не, воопшто Шиме и Видал не се земени со тие 50М, пошо и двајцата идат на позајмици со ПРАВО на откуп.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
@Vatren
Доколку се стопат Марио и Весино за 55-60,нема да може да се земе крило и барела?Посебно со онаквите договори на Шиме и Видал.

A

Aexil Kong

Гостин
Ќе се атакува на Барела и тоа приоритетот ќе биде ставен примарно на негово доаѓање, па тек потоа можда ќе се разгледува опции за ново крило.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
@Vatren
Доколку се стопат Марио и Весино за 55-60,нема да може да се земе крило и барела?Посебно со онаквите договори на Шиме и Видал.
Крило нема да дојде, тоа е 100% сигурно.

АКО си отиде Весино, тогаш би требало да дојде Барела. Видал доаѓа по секоја цена.

Денешна Газета објави дека се работи за 18-20м евра за Видал, се вкупно (позајмица+опција за откуп), а Педула (СпортИталија) пиша дека е под 25м.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Toa za tie 50m bese samo spekulacija, nepotvrdena, otide ausilio u kina, ocigledno e zasto bil, vidal i vrsaljko, plus noviot dogovor na ikardi i toa e toa, ostanatoto bese spekulacija za koja nikakva potvrda ne stigna.
Ja rekov i vcera, ako sega se dogovorat vrsaljko i vidal, a prviov e skoro gotovo, za vidal isto se u nekoja finalna faza na pregovori, odosno, ako nema nateganja, ne veruvam deka apsolutno nikakov transfer manevar nema da ima do kraj na rokot, a toa se dobri 2 nedeli.
So Barela u tim pokraj vidal i toa e toa za mene, sve drugo, sto i da e, e samo plus, sea za krilo muabetot, i ova e dosta sjebana situacija zasto mnogu zavisi od formacijata sto ke ja igra spaleti. Ako go igra lautaro prv tim, moze da se desi i 4321 da igra, odnosno samo so perisic ko klasicno krilo, onaa t.n. elka, sto anceloti porano ja forsirase vo italija i edno vreme vo celzi.

Realno so vakov roster, toa bi bila najidealnata formacija, u takva situacija ne ni imaat potreba za krilo plus zasto na klupa bi bile politano, kandreva i karamoh, narocito zasto ako se igra so dvajca poluspicovi pokraj ikardi, tamu moze da pokrie i barela i vidal i naingolan, ko plejovi, seedno.

Sea sve zavisi i od spaleti, ali ja iskreno se nadevam deka lautaro ke bide starter, zaedno so perisic, ostali od napad na klupa i toa e toa, eventualno da se zeme plus nekoj za napad ko zadnja opcija, ko na vremeto konte sto praese so matri ili borielo.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Имам претчувство дека уште работи ќе се случуваат, затоа што не ги земаме во предвид излезните трансфери + евентуален трансфер на Кондогбија. Најнова шпекулација е дека интерес за Гаљардини од Премиер лига и Атлетико Мадрид. Во случај нешто вака лудо да се деси, тогаш Барела треба да е фикс, а сега изгледа го имаме Монако како конкуренција за Барела.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.522
Ако даваат 30+ ја би го дал Гаљардини штакурац, до сега воопшто ме нема импресионирано дека е ЊОЊ играч.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Помеѓу Весино и Гаљардини би го продал Гаљардини без размислување, само бројката на Италијани треба да се запази, така да овој би можел да замине само ако доаѓа Барела.

Иначе за ЛШ моментално висат двајца од овие тројца: Далберт, Весино и Гаљардини.

H

HoT _iCe

Гостин
Браќа овј Весино што играч е, некако слабо сте ми пишувале за њега а гледам Челзи биле јако загреани за њега.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Браќа овј Весино што играч е, некако слабо сте ми пишувале за њега а гледам Челзи биле јако загреани за њега.
Сари го има тренирано порано, негово дете е, сака да си го земе со него. Добар играч во секој случај ама не ни е неопходен.

H

HoT _iCe

Гостин
Сари го има тренирано порано, негово дете е, сака да си го земе со него. Добар играч во секој случај ама не ни е неопходен.
Значи, просек. Тенкју брадр.
Неверују да е полош од Глупјоко, за њега највероватно га е фудбал измислија, такој да топ.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom