- Член од
- 28 јуни 2011
- Мислења
- 802
- Поени од реакции
- 287
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=28771 <----- Ново име кое се поврзува со Интер Lucho Gonzalez!!
Демек во Сосиедат, па да видиме..Muntarco ne si odi od Inter a? Ne sum ni jas da se dade, na prethodnive prijatelski imase nekoi odlicni pasovi![]()
Top si e be, go gledam i si uzivam vo glupostiteДемек во Сосиедат, па да видиме..
И ја сум да не се продава![]()
Барем прави нешто, некои ни за тоа не се способниTop si e be, go gledam i si uzivam vo glupostite![]()
Na odmor sum, ali sepak ja fativ ednata prijatelska, so zavrsi 6-1, ne znam, deckoto e fenomen...Барем прави нешто, некои ни за тоа не се способни)
Ако го продадете Снајдер ќе имате да ја купите оваа ГОЛ МАШИНАОдлично би се вклопил во тактиката на Гасперини..да се надеваме дека 30-31 август Морати ке не изненади!!![]()
Демек сеа немаме, па треба да продадиме некој играч?Ако го продадете Снајдер ќе имате да ја купите оваа ГОЛ МАШИНА![]()
Aбе не ни требаат пештерски луѓеАко го продадете Снајдер ќе имате да ја купите оваа ГОЛ МАШИНА![]()
ти намигнувам не глеаш ?Демек сеа немаме, па треба да продадиме некој играч?
Мене не ми намигна, му намигна на тој што го пишал тоа мислење..секој различно си го сфаќа намигнувањето.ти намигнувам не глеаш ?![]()