Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
С

Спенсер

Гостин
Не сум у тек...

Гасперини. Дечково го бива или??? :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.899
Eве од прилика да видите што играч е Алварез, да добиете некаква претстава за него

Ако го земат, great capture ќе направат и доста солиден тандем ќе бидат со Снајди.

S

schtrafzenigger

Гостин
Како што разбрав, Алварез не бил најстандарден во Велез.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Чекајте бе, уште не е готово за Санчез, дур не видам официјално дека е отиден у пичку матер (читај ман сити), не верувам на шпекулации.

Рики е добар, може да игра и како централен а може и како Снајди, доста е висок, за дриблинг е чудивиште, за ефтини пари и јас сум да го земиме. Паласио ако дојде, сигурен сум дека ке дојде само за клупа, ама почни од фактот дека тој (како и 70% од играчите што моментално го имаме) и гзот би го продал за да дојде во Интер па дури и маскота, нема да ме чуди да го дадеме Пандев за некоја смешна цена само за да отвориме место за умрениов.

Кутињо може да го замени Санчез и решен проблем ни е за тоа, нека ми каже некој каде беше Санчез на 18 години, или ако не на 18, на 19 каде, или пак на 20? Ми ја сфаќате поентата де, а и не сака да оди, еве од интервјуа читам дека попрво би бил резерва во Интер него да игра во Киево или Парма.

Млад состав за идната сезона би требало да имаме, ама филм ми кршат Киву/Камби/Милито/Занети...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.899
Oва веќе ми се свиѓа, Sky: "Gasperini, è Vucinic il primo obiettivo", Паласио нека иде у три лепе ...
Вучинич има 5 добри сезони у неговите нозе, универзален напаѓач е и адекватен е за фудбалот кој го негува Гасперини.
Ако оваа зделка се реализира Вивијано ќе биде пратен во Рома што значи и сумата за Вучинич ќе се преполови.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Oва веќе ми се свиѓа, Sky: "Gasperini, è Vucinic il primo obiettivo", Паласио нека иде у три лепе ...
Вучинич има 5 добри сезони у неговите нозе, универзален напаѓач е и адекватен е за фудбалот кој го негува Гасперини.
Ако оваа зделка се реализира Вивијано ќе биде пратен во Рома што значи и сумата за Вучинич ќе се преполови.
Купувајте македонски производи :)

Најдобро да си го чуваме Вивиано и да им го дадаме Цезар... Чиста трампа... :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Стар е Вучинич,и последниве утакмици ств ме плашеше,што не промашуваше,ама ајде подобро овој место Карја,и така веке во иднина од чичко Морати и Бране,не очекувајте звезди играчи !!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Стар е Вучинич,и последниве утакмици ств ме плашеше,што не промашуваше,ама ајде подобро овој место Карја,и така веке во иднина од чичко Морати и Бране,не очекувајте звезди играчи !!!
Покрај последните утакмици, не заборавајте дека е одличен играч. Мал пад во формата, плус некои несогласување со навивачите и си го направија своето.
Верувам дека Вучиниќ ќе биде ебано добро засилување. Само не сакам да го дадат целосно Вивиано, али изгледа така ќе биде. Можеби нашиве сметаат на Барди, голманот на примавера.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Од моја гледан точка Црногорецот ако се ангажира ќе бидиме на коњ...негова лоша страна е тоа што е многу мрзелив и некорисен играч,ама сепак мора да се признае дека е одличен универззалец и сигурно дека ќе биди од корист во офанзивниот дел од теренот.....
...Grande Mirco.....:D

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Секој играч има ups and downs во текот на својата кариера, посебно напаѓачите.
Верувам доколку го земеме Вучинич ќе завршиме голема работа во нападот... Ето - Пацо - Вучинич (y)

Што се однесува до Вивиано, ќе мора да шитниме, највероватно (како што и претходно напишав) ќе биде Вивиано + 10мил. за Мирко.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ете нека се донесе Мирко,ама за среден ред душа давам Монтоливо да се донесе,многу ми се свиѓа како игра овој играч,посебно неговата топка кон Пацини коа даде гол за Италија,(незнам против кој играа)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Вучинич, еден од најголемите "непријатели" на Интер на терен, ќе дојде кај нас:mad: Ич го нејќам во составот, осеќам дека ќе ни ја наруши атмосферата која и така после Бенитез ја немаме. Тој е од типот на играчи како Тоти, Мексес, Бурдисо кои се тепаа со играчите на Интер во секој меѓусебен дуел, не знам како сега би сакал да игра кај нас, единствено ако не е квинслиг!?

Kajgana Shop

На врв Bottom