Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Биди реален и признај дека имаш hello kitty минијатурно кошче у соба.
Да не ја барам сликата. :pipi:
миндов Монтажа таа работа. .
него дај онтопик бе ало, викендов мора 6 од 6, поготово ако јуве повторно имаат лош ден а гостуваат на Наполи, а и Милан немаат лесен меч, башка и фиорентина ке апе за трето место гарант годинава, а со нив доста добро играат интер дома, 13 победи од задњи 14 меча, прееска видов некоја статистика.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мора со Виола да се победи, не сум ги гледал сезонава ама по формациите што ги вади Соуса (правилно ли е вака Стек да ти ебам фамилијата?) делуваат на доста напаѓачка екипа. 3-4-3 апла напаѓачка формација со Куба-Иличиќ-Роси и Бабакар у напад плус Борха Валеро у средина и тој Алонсо што збесна сезонава, лево.

Ќе им се затвори Манчини и 1-0 лаганица ја типувам или 2-1 за нас.
После идеме лагано на Мараси против Сампа, тука Ѕенга ќе ни ја пушти и со 7/7 го чекаме Ѓубрентус (ова во чест на тој еден нивен член што уште го користи Шинтер :pos: )

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ај и ова надвор од тема. :P

Малерот Гуарин отворил вебстрана денеска, но од толку промоција што направи, за еден ден му снема bandwidth за цел месец хаха, гарант купил хостинг од тие по 5$ месечно, да му ебам тоа циганот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Виола 3-0 ќе ја тепаме.
Син, која коНбинација од човек си ти ќе може да ми објасниш? Розева кошула, под неа хелоу кити маичка, тесна фармерка, ланец што го држи полниот новчаник од Водно, билдер, креваш раче со хаНзапласт на прстот по дискотеки... Кој си ти бе?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Виола 3-0 ќе ја тепаме.
Син, која коНбинација од човек си ти ќе може да ми објасниш? Розева кошула, под неа хелоу кити маичка, тесна фармерка, ланец што го држи полниот новчаник од Водно, билдер, креваш раче со хаНзапласт на прстот по дискотеки... Кој си ти бе?
Стек, иди бе анализирај временск прогноза за нареден Ролан Гарос и види дали поише на Багдатис му одговара времето или на Јотовски. И не замарај.

Биди реален и признај дека имаш hello kitty минијатурно кошче у соба.
Да не ја барам сликата. :pipi:
Ти бе со тоа русокосо бојбенд Ракитич ванаби Ван дер Мејде фризурче со Џастин Бибер шалвари најде да збориш за Хелоу Кити. Зеам те рашљакам на собрание.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ти бе со тоа русокосо бојбенд Ракитич ванаби Ван дер Мејде фризурче со Џастин Бибер шалвари најде да збориш за Хелоу Кити. Зеам те рашљакам на собрание.
Па според описов баш ја би требало да зборам за Хелоу Кити бе да ти ебам тебе Зак Галфгефианјакис/Канатларовски/Кун Агуеро фризурчето.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
А ти нешто го браниш Син? Ти Чекич што кога во Бет Сити ме праша како е татко ми? Кој си бе ти? Кој си ти бе лептир машно оженета?

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Па според описов баш ја би требало да зборам за Хелоу Кити бе да ти ебам тебе Зак Галфгефианјакис/Канатларовски/Кун Агуеро фризурчето.
За тебе сум Рајан Гослинг бе мочко.[DOUBLEPOST=1443220671][/DOUBLEPOST]
А ти нешто го браниш Син? Ти Чекич што кога во Бет Сити ме праша како е татко ми? Кој си бе ти? Кој си ти бе лептир машно оженета?
Не те знаев бе, ете колку си небитен. На наредно гледање ќе ти кажам Деко шо праиш, добар ли си ти ебам ирелевантниот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Не те знаев бе, ете колку си небитен. На наредно гледање ќе ти кажам Деко шо праиш, добар ли си ти ебам ирелевантниот.
Ти само овој можеш да бидеш, тоа е таа падната шишка.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399

Абе и да не ме знаеш, кое ти е тоа прашање бе? Како можеш некого што не го знаеш да го прашаш како е татко му? Што те боли цеф како е татко ми? Абе изгуби ми се, уште па на Собрание ќе доаѓал. Не постоиш.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ти само овој можеш да бидеш, тоа е таа падната шишка.
Кај глеаш шишка неук еден. Вака треба

И пак сум јебо како Џони ти ебам копитото.

Абе и да не ме знаеш, кое ти е тоа прашање бе? Како можеш некого што не го знаеш да го прашаш како е татко му? Што те боли цеф како е татко ми? Абе изгуби ми се, уште па на Собрание ќе доаѓал. Не постоиш.
Зошто мислев дека си некој на кој што го познавам татко му, коњу. Јасно ти е сега, небитен гад низаеден.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Чекич ај бе не замарај ебате.

Kajgana Shop

На врв Bottom