Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ajde de, odgovori mi na prasanjeto so ti go postaviv jas, zborime za site tie transferi so se napraeni ova leto, valjda tie igraat za Inter, a ne jas ili ti, i tie go nosat toa 11to mesto.
Baska ti se fati za Medel i go sporeduvashe so Kovacic (lol) .. i go vbroja megju najdobrite vo timot.
Ama najverojatno oti tolku znaes pa tropas gluposti i si sarkasticen i od doma te lazat deka si smesen.
Ајде сеа и сум го споредил со Ковачиќ.
Реков дека заедно со Ковачиќ и Хуан ни се најдобрите поединци моментално.
Кажи кој од трансферите направени летоска се феил, Додо е топ, Медел исто, Освалдо не праам муабет 90% од Интеристите сакаат да игра прва постава, тоа што не игра е друг муабет.
Да играчите го носат тимот на тоа 11то место моментално, играчите го носат тимот и до титули и до испаѓање од лига, НО има некој човек што ги води тие играчи до 11то место, титула или испаѓање.

Реално тимот не ни е толку лош колку што тоа го покажува табелата, ама тоа што Мацари го напраи, 99% од вас ќе се сложат со ова, е кривица на минатата управа на чело со Морати. Син 100 пати има пишувано за ова, премногу е рано да се критикува ова управа која го води клубот само 1 ипол година. Не е фер и нема основа да се пцуе и да се колне, па и да се бара да го продаде клубот. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.896
Изгледа некој не знае како функционира професионален клуб и дека не е ова ФМ па за 5 минути да си го направиш најдобриот тим и да освоиш се што може да се освои.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
:pos::pos::pos: Додо кој топ си ти друже... Оффф мајкоооооо моја! До кога ќе ги згрешавам темине од "Хумор" и "ЧДА" со оваа?! :facepalm:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Секој од нас има изградено различно мислење за секој играч поединечно, па и за новата управа, не мора нашете мислење да пробаме да му наметнеме на некој друг тука на форумот, бидејќи тоа е просто невозможно.

Не мислам дека тука дискутираат деца од по 14-15 год, па да се нарекуваме со секакви погрдни зборови, мислам дека треба да се има малку респект, на крај краева навиваме за ист тим, на кој му мислиме само најдобро.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Ке ја биде ли со Орка-спорт работава?Има ли нешто инсајдерско или тенка работа?
Плус да си кажам дека ептен ме бендисува играчов,дури и чудно ми падна :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487
Ке ја биде ли со Орка-спорт работава?Има ли нешто инсајдерско или тенка работа?
Плус да си кажам дека ептен ме бендисува играчов,дури и чудно ми падна :D
Па инсајдерско инфо ние што имаме, е дека до петок потпишува, ама најубаво ќе биде да почекаме ко за Подолски, ја и за него сумјав па ме изненадија, не можам да кажам пријатно зашто реков Полди уз Шаќири ќе е правиот погодок, или Лавеци, вака да почекаме, од дечко од фан клубот, со стабилни контакти од швицарска, ќе го стави на потпис и ќе го пука сигурно ( ако не, братот ќе го тепаме ).

Тоа што во моментов е 1000% сигурно а не шпекулација е дека Интер се во напредна фаза на перговори за Шаќири ( и веќе се при финализација за трансферот на Сушич од Хајдук ).

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Линк за сопкаст ако постирате нема да ви се исуши раката... :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom