Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Бекови немаме, средина немаме, како мислиме да играме поим немам ?! Џонатан е најслаба алка во тимот, под итно враќање на Мајкон на терен ако веќче не се купува нешто !

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
М'бае да не ќе руши рекорд како најмлад играч што заиграл во Лига Европа? 17 години е ѕверот.
Окака Чука само што наполни 16 години играше во Лига Европа, така да овој вашиот е стар :cool:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Ај што не дупат на терен со резултатов, туку и Торцида ги надвика нашите на наш терен:facepalm:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Лелелелел 2-0 на домашен терен + уште две 100% шанси ви направи Хајдук........
Божеее па овој Хајдук што има просек на години 19-20 што ви прави.Пола состав ги игра своите први сениорски утакмици,а сите постари што вредеа си отидоа летово.
Милиќ на стопер има само јуниорска лига играно на пример......
Жими Вукушиќ што вреди во екипава.....
--- надополнето: 9 август 2012 во 22:25 ---
Ај што не дупат на терен со резултатов, туку и Торцида ги надвика нашите на наш терен:facepalm:
А што мислеше ти ? ;)
Сепак се 3000 души дојдени таму :D

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Асистентот на докторот во Интер тој вода што носи зема повеќе плата од најдобриот играч на Хајдук.
Аматеризам немат поима и управата и тренерот и играчите кај се, немат никаква стратегија.
Овој тим веќе неколку години е за плачење Јуве беа подобри пред 3-4 години од овие.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Ја мислев дека ја редеа, и стварно испадна така. Ни го начукаа сосе јајца! Еден просечен хајдук со никакво европско искуство ни дојде среде милано ни го зема здравјето и си отиде. Ако овоа е се што може Интер, подобро да не го следам годинава. Се молам на бога морати да ја местел и во индонезија да има ставено 20 М евриќи на хајдук, па со парите да ни купи еден страшен шпиц како Фалкао!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Напаѓач, средина, бекови треба.
Занети, Камбиасо немам намера да пишувам пост за овие, кажано е многу пати во фан-клубов.
4-2-3-1 формација не ја бива, и треба одма да се смени.
Каков непрофесионализам покажаа, алал нека им е.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Еден просечен хајдук со никакво европско искуство ни дојде среде милано ни го зема здравјето и си отиде.!
Просечен ? :confused:
Малце си ги преценил бе :D

Реално не ви иде на арно работава,али да ви кажам право ништо чудно резултатов.Овие од Хајдук гинеа на терен и им се погоди одма пенал и после тоа уште еден гол некако да шибнат и тоа е тоа.Они се веќе во натпреварувачки ритам месец дена,формата им е на највисоко ниво,а башка ова е период кога во Сплит владее еуфорија околу Хајдук (сеуште немаат попушено од некој аутсајдер и Динамо :D,али ќе им пројде за месец дена) .Кога ќе ги фати далматинците таа еуфорија тешко ќе ги спречиш во нешто,летаат на терен.:vozbud:
И Сплит лани за малку не го исфрли Фулам и Хајдук Соук во овој период.Заебани се ваквите екипи вака рано во сезоната против екипи од јаките лиги.
Иначе ова хрватскава лига испадна многу јака бе :cool: Славен Белупо го тепаше Билбао дома 2-1 и исто ко Хајдук остана на гол од сензација само. Им бил денес денот......:P

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Kakvo redenje be, ova e rezultat na dosegasnoto rabotenje na onie od gore, t.e. aludiram samo na 1 covek, Sheshirot ...
Strama ne e glupav, znae koj e kapacitetot na momentalniov sostav, samo 1 covek, koj mislese deka so Gasperini ke osvojat golem trofej, ocigledno seuste ne e svesen za vistinskiot kapacitet na ovoj Inter i uste fantazira deka mozat nesto golemo.

Nie da napravime ekipa od forumov na ovoj Hajduk nereseno ke im izvadime ... na gostinski teren, 1-1 ke zavrsi, u 90ta ke go primime zasto deko klosarot zgresil.

N

Nicky Santoro

Гостин
НЕ е гледав утакмицава , али по резултатов ми изгледа тешка местенка
И пред да ме нападните пат како мн пати претходно видете што сте пишувале на 0-1. ДЕКА НАШИТЕ НЕЌЕЛЕ ДА ДАДАТ ГОЛОВИ А МОЖЕЛЕ!
и дајте хајлатс со се шанси со се се !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom