Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Teвез да дојде,јас би бил пресреќен,играчиште е тоа и тоа докажано.
Уз него да дојде Санчез или Хазард,штом Монтоливо е договорен,топоини.
Во одбрана уште 1 играч,некој солиден и добар,не тапа играч и ќе бидеме на коњ за наредна сезона,но има уште доста време,нека заврши прво оваа сезона како така.

Туку со Гансо што бидна,прочитав некаде дека наводно дечкото бил договорен со Интер за да дојде ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Кој го нејќел тевез, тој мора да е ретариран. Па како што кажа нашиот најнов член "Марли" има да направат растур со ЕТО, заедно. Тевез во Интер и тогаш нема да може никој да не запре, и нормално да се врати Самуел во одбрана заедно со Лусио и Ранокиа(киксерот), + некое засилување, и тоа е тоа. Наредна сигурно не ни бега Сериа А, а кој знае можеби одиме подалеку и во ЛШ :P.
Фала:)

Да не се објаснувам и јас зошто го неќам, само ќе кажам дека се сложувам со форумџијата кој смени 2-3 имиња на форумот :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ајде вака подобро да ги гледаме работите. Каде имаме проблем? Одговорот е одбраната, што значи дека ако се врати Самуел сигурно нема да биде тој звер од лани, па ни треба најмалку уште едно засилување во одбрана може и 2, е на тоа мислев + некое засилување. Средината малку да се среди и тоа е тоа, ако дојде и Монтоливо е тогаш ке биде супер. За крај да не пишaм и ја многу, но едно е јасно Тевез за во напад е подобар од Милито, Пацини и Пандев заедно. Подобар е и од Санчез, ако ги споредиме 1 вс 1, бидејќи овој вториот треба уште да јаде леб за Тевез. И не се залетувајте многу Санчез па Санчез, јас ке бидам најсреќен ако Тевез дојде во Интер.
Океј, ти така мислиш, јас мислам дека проблемот ни е во средината. Затоа и го реков тоа што го реков. :)

Пак ама ке речам, еве и да дојде Монтоливо, сам само тој не знам што ке промени сам, додади на ова и Тевез, значи остануваме на ист состав само + Монтоливо и Тевез.

И јас го викав тоа за Санчез, има многу да јаде за да биде добар играч, ама човекот има 22 години, и ако имаш гледано само 1 натпревар од него не мора повеќе, ќе видиш само со каква леснотија игра, како воопшто да не се мачи. Така да Санчез > Тевез, и да не заборавиме, Тевез игра во Аргентина а Санчез во Чиле, па затоа и толку многу прашина околу Тевез за разлика од Санчез, и за Зарате на времето се палеа сите дека млад брз и плус од Аргентина, што по дифолт значи дека ке го биде...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Тевез-Пацини ви е топ тандем, незнам што се буните. Милито златна резерва, а Ето аут за добри пари.

Член од
23 јуни 2010
Мислења
29
Поени од реакции
3
Teвез да дојде,јас би бил пресреќен,играчиште е тоа и тоа докажано.
Уз него да дојде Санчез или Хазард,штом Монтоливо е договорен,топоини.
Во одбрана уште 1 играч,некој солиден и добар,не тапа играч и ќе бидеме на коњ за наредна сезона,но има уште доста време,нека заврши прво оваа сезона како така.

Туку со Гансо што бидна,прочитав некаде дека наводно дечкото бил договорен со Интер за да дојде ?
Ејј чекај малце бе!!!! Тевез,Санчез,Монтоливо,Гансо + одбрана нема шанси да се донесат сите овие играчи.Јас мислам да се донесе добра средина,таму сме најтапа.
А ако го продадат детено Кутињо ке ги е..м у гз

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Абе Милито е зверка, 3ца напаѓачи ни треба, Ето не треба да се продаде, ако дојде Тевез добро ќе биде, одбраната треба да се освежи и средниот ред, нападот е добар, ако дојде Тевез уште подобар.

Иначе за Кутињо ок е дечкото, оваа сезона играше доста, во ЛШ Бенитез скоро секогаш го играше, ама ете не се докажа многу, многу е некако мал, ситен се губи на терен, со Баерн М изигра добро.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

Само овај нека го земат, другите та дошле, та не дошле. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Средина фали, напад каков-таков го имаме, ама нели Пацини е играч за кој треба да работи средината па да биди типичен Италијански голгетер, во Интер такви играчи нема, така да џабе е донесен во Интер..неможи средниот ред(во наводници) да ја враќа топката назад на сред акција, така никогаш нема да биди стрелец нит Пацини нит Пандев(Милито, Ето не ги спомнувам можат сами да си направат шанса за гол:)) ...

Камбиасо, Станкович да се седнат на клупа, тука некаде е и Мота и да бидат резервни играчи тие, во краен случај може и да се шитнат некаде, а на нивно место да се донеси млада снага и играчи кои се покажале и докажале во последните 2-3години, а да не бидат постари од 25 години :)

На одбраната и треба ремонт, доволно изиграа и Матераци,а и Кордоба, па и капитенот Занети..

..незнам за вас, ама очекувам бурно лето на трансфер пазарот од страна на Интер поточно Морати, ако не се случи тоа и ако не се доведат некои нови фаци во тимот, а и нов тренер ќе си дојдиме на старите патеки од пред 5-6 години.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ејј чекај малце бе!!!! Тевез,Санчез,Монтоливо,Гансо + одбрана нема шанси да се донесат сите овие играчи.Јас мислам да се донесе добра средина,таму сме најтапа.
А ако го продадат детено Кутињо ке ги е..м у гз
Oп стом кочи !! :)

Ни јас не реков сите да се доведат,Монтоливо како што знам и јас и сите ние е само договорен,Гансо НАВОДНО бил договорен....
Овие двајца уз Тевез и уште еден играч за во одбрана,на коњ сме,мада јас мислам дека Морати ќе се изнакупува ова лето,во тоа сум сигурен.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ако се земе 38милиони евра од Ето и ако сака да си оди од Интер нека оди, за тие пари може да се земе 2 добри играчи.

Само криво ќе ми биде за Ето, Ето е права зверка, оваа сезона го докажа тоа, иако имаше 2-3 епик промашувања.

Kajgana Shop

На врв Bottom