Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Philippe ние овде зборуваме за лош менаџмент неколку страници наназад. Ти прво велиш дека подобро Киву од Андреоли, а потоа го оправдуваш фактот што би дошле и двајцата. А тоа е класичен пример за лоша и конфузна трансфер политика во која не се знае што е приоритетот. Пази, тие нудат некоја сума пари за Лавеци, Лукас или било кој, и кратки се за 5-6 милиони во понудата, а ќе фрлат 10+ за експерименти кога нема никаква потреба од тоа.

За Исла зборам година и кусур ама веќе го рачунам играч на Јуве така да не се замарам со тоа.

Позицијата лев бек ни е покритична според мене, не знам како да ти објаснам поинаку... од Роберто Карлос наваму немаме саглам лев бек, со исклучок на Занети кога покрива.

D

draft

Гостин
Philippe ние овде зборуваме за лош менаџмент неколку страници наназад. Ти прво велиш дека подобро Киву од Андреоли, а потоа го оправдуваш фактот што би дошле и двајцата. А тоа е класичен пример за лоша и конфузна трансфер политика во која не се знае што е приоритетот. Пази, тие нудат некоја сума пари за Лавеци, Лукас или било кој, и кратки се за 5-6 милиони во понудата, а ќе фрлат 10+ за експерименти кога нема никаква потреба од тоа.

За Исла зборам година и кусур ама веќе го рачунам играч на Јуве така да не се замарам со тоа.

Позицијата лев бек ни е покритична според мене, не знам како да ти објаснам поинаку... од Роберто Карлос наваму немаме саглам лев бек, со исклучок на Занети кога покрива.
Реков подобро Киву него Андреоли, да. И после реков подобро Андреоли резерва него Хуан резерва, за Хуан да може да игра прв тим во некој послаб тим на позајмица и да се развие, па после позајмицата да се врати во Интер и да го замени Самуел.
За какви експерименти збориш? Еве место да купуваат друг централен дефанзивец, експеримент, ќе остане Киву. Ако Хуан го дадат на позајмица, за негово добро, ќе купат некој ефтин играч како Андреоли, најмногу 3 милиони.
Според мене, ова све е океј, не гледам ништо лошо.

Зашто Исла играч на Јувентус? Мислам дека демантираше дека има некаков договор со Јувентус.

Па немам проблем и лев бек да купат, ако најдат некој добар. Ама само за Коларов има шпекулации а он мене не ми прави ќејф. Еве нека го купат Армеро. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.169
Друже Мајкон има уште 1 година од договорот, или сега пари или другата година беспари..
Или нов договор. ;)
Сигурно ако остане, нема да чекаат наредна за 0 да си оди, ќе му го продолжат договорот ко и на Киву, рече неговиот агент, се зависи од Интер, Маикон е подготвен да остане но и да замине ако клубот тоа го сака односно ако не му го продолжат договорот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.169

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ио, ги немам гледано последниве две епизоди а оваа сцена не памтам дека до сега се десила. Фала ... :mad:
Е па чекај уште малку може ќе ти кажат и кој го уби Тирион! :)
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 18:50 ---
За какви експерименти збориш?
Андреоли, Паласио, тој другиот од Киево што не можам да му го запамтам името... ќе отидат едно 15 милиони на нив, иако е факт дека за такво не ни требаат и дека тие пари можат да се искористат за едно саглам засилување.

D

draft

Гостин
Е па чекај уште малку може ќе ти кажат и кој го уби Тирион! :)
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 18:50 ---

Андреоли, Паласио, тој другиот од Киево што не можам да му го запамтам името... ќе отидат едно 15 милиони на нив, иако е факт дека за такво не ни требаат и дека тие пари можат да се искористат за едно саглам засилување.
Играчи ни требаат, тоа е факт. А кои играчи ќе бидат тие, ќе видиме.
Едното саглам засилување нема да ги пополни местата на Лусио, Кордоба, Зарате, Форлан и тн.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Пополнето е бе човек, 4 стопери имаме во моментов, што да пополнат? Кое место на Кордоба? :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.169
Снајдер човече ...
Какво додавање напраи сеа, штета овој црепов Хунтелар не го искористи ова, асистенција на ЕП ќе беше ова.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не е формација ова, онака само за преглед:

Милито - Паласио
Дестро - ?
Кутињо Снајдер Гуарин
? Станковиќ Алварез
Камбиасо
Поли
Занети Самуел Ранокиа Маикон
Нагатомо Киву Хуан Џонатан
Фараони
Цезар
Кастелаци
Ди Џенаро

Според мене не треба чепкање, ако оди Маикон купување уште еден бек. Лукас или Џовинко нека ги земат и нека почнат припреми по Европсково зошто ќе го онадат цело лето со компликации. Толку од мене на темава за трансфери.

P.S.
Заборавив некој? Сигурен сум дека ги имаме повеќе :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Снајдер човече ...
Какво додавање напраи сеа, штета овој црепов Хунтелар не го искористи ова, асистенција на ЕП ќе беше ова.
Вика татко ми,ова кусово каква нога има,на Робен треба часови да му држи.
А и така си е...

D

draft

Гостин
Пополнето е бе човек, 4 стопери имаме во моментов, што да пополнат? Кое место на Кордоба? :pos:
Па можно е да го дадат Хуан на позајмица (се согласувам со ова, пишав и зашто). Е тогаш ќе треба еден стопер.
А за Кордоба.. сум претерал, признавам. :D

Иначе не се секирај, другиот од Киево (Ачерби :D) нема да дојде. Баш денеска прочитав дека со продолжувањето на договорот на Киву се исклучува можноста он да дојде.

Занети Самуел Ранокиа Маикон
Нагатомо Киву Хуан Џонатан

Според мене не треба чепкање, ако оди Маикон купување уште еден бек
Ова е тоа што ја го зборев на минативе страни додека вие ја средувавте одбраната. :D Дека во одбрана имаме какви-такви играчи и дека нападот треба да биде приоритет. Изгледа сеа на крај се согласивме.

Ај доста гњавевме, и од мене толку на темава.

п.с.

Серсеи го уби Тирион пред да се самоубие, така? Или грешка сум?

Kajgana Shop

На врв Bottom