edni igracista so se sjacavme... liga sampioni ne ni bega....Смејте се вие Милан си се сјача со тој ѓуптинот и Монтоливо плус сеуште го имаат Ибрахимович а ние утше се влечкаме со Милито и Форлан
Абе лавеци самио е нејкал да премине во друг клуб у италија ради навивачите. мислам оти некој имаше пишано за тоа.Ќе даде 30 милиона за некое бразилче кое може да заврши као Керлон/Мерлон а нејќеше да даде 26 милиона за Лавеци кој е проверена работа ...
Ја мислев само нашиве се ненормални...
7-ца во Белгија?http://transfermarkt.de/de/dries-mertens/profil/spieler_56416.html Овој сме го барале од поодамна, денес без да го знам тоа гледајќи како ги крши Џонсон и Кол веднаш го посакав во Интер ! Брз играч, цврст, агилен,...нешто налик Санчез, минатава сезона за ПСВ постигнал 27 гола и имал 26 асистенции, цена од 12 до 15 милиони ! Супер би ни дошол !
Да, тој е ! Ништо страшно,па и не беше така груб, многу глумци има по терениве денес , а со тоа докажува дека е печен за во Италија!7-ца во Белгија?
Го глеав и јас, пргав играч, ме бендиса многу, ама не му чинеше тоа што го напраи, судирот помеѓу Кејхил и Харт.
Вистина даде.Форлан даде гол.
За Уругвај.