Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
ALVAREZ IDE STOPAMA COTINHA !?

Buducnost Ricardo Alvareza mogla bi biti daleko od Milana. Kao sto je prenio FcInterNews.it, agent veznjaka ce imati susret sa ljudima iz Intera kako bi pronasli najbolje rjesenje za njegovu buducnost. Sve ce ovisiti o izboru Stramaccionia,ako rimski inzenjer ne obecava neke sanse u Interu, Alvarez ce se prodati ili posuditi. Igrac je stalno pod pritiskom od strane navijaca jer nije opravdao svoj dolazak u Inter.Espanyol, koji ce ponoviti slicnu operaciju kao sa Coutinhom zeli iskoristiti dobar odnos s Interom i dovesti igraca u svoj klub.Medjutim, nista se jos nije odlucilo i ceka se sastanak.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Смејте се вие Милан си се сјача со тој ѓуптинот и Монтоливо плус сеуште го имаат Ибрахимович а ние утше се влечкаме со Милито и Форлан:pos:
edni igracista so se sjacavme...:D liga sampioni ne ni bega.... :D :D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
LUCAS JE SADA META BROJ 1 !

Moratti nije htio uzeti Lavezzia jer bi se u tom slucaju morao odreci Juana ili Ranokie,Pandeva i Pazzinia.Sada je Lucas meta broj jedan.Prva ponuda je poslana od 18 mil koja je i odbijena.Sada se ocekuje druga ponuda od 25-30 mil koja bi bila prihvatljiva.Kako navodi izvor,Moratti ima spremnih 30 mil i sada zeli "pametno" potrositi te novce.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ќе даде 30 милиона за некое бразилче кое може да заврши као Керлон/Мерлон а нејќеше да даде 26 милиона за Лавеци кој е проверена работа ... :eek:
Ја мислев само нашиве се ненормални...:D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Auuu kakof gol na Snajder od sloboden.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 20:17 ---
Ќе даде 30 милиона за некое бразилче кое може да заврши као Керлон/Мерлон а нејќеше да даде 26 милиона за Лавеци кој е проверена работа ... :eek:
Ја мислев само нашиве се ненормални...:D
Абе лавеци самио е нејкал да премине во друг клуб у италија ради навивачите. мислам оти некој имаше пишано за тоа.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
http://www.transfermarkt.de/de/edgar-ie/profil/spieler_191987.html Денеска потпишал со Интер, многу се очекува од овој играч во иднина !
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 20:33 ---
http://transfermarkt.de/de/dries-mertens/profil/spieler_56416.html Овој сме го барале од поодамна, денес без да го знам тоа гледајќи како ги крши Џонсон и Кол веднаш го посакав во Интер ! Брз играч, цврст, агилен,...нешто налик Санчез, минатава сезона за ПСВ постигнал 27 гола и имал 26 асистенции, цена од 12 до 15 милиони ! Супер би ни дошол !

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
http://transfermarkt.de/de/dries-mertens/profil/spieler_56416.html Овој сме го барале од поодамна, денес без да го знам тоа гледајќи како ги крши Џонсон и Кол веднаш го посакав во Интер ! Брз играч, цврст, агилен,...нешто налик Санчез, минатава сезона за ПСВ постигнал 27 гола и имал 26 асистенции, цена од 12 до 15 милиони ! Супер би ни дошол !
7-ца во Белгија?
Го глеав и јас, пргав играч, ме бендиса многу, ама не му чинеше тоа што го напраи, судирот помеѓу Кејхил и Харт.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
7-ца во Белгија?
Го глеав и јас, пргав играч, ме бендиса многу, ама не му чинеше тоа што го напраи, судирот помеѓу Кејхил и Харт.
Да, тој е ! Ништо страшно,па и не беше така груб, многу глумци има по терениве денес , а со тоа докажува дека е печен за во Италија!

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
И Снајдер стрелец, па и можното засилување Афелај !

Kajgana Shop

На врв Bottom