Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.702
Oh c'mon

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Oва беше формалност, првата добра работа е што го ангажираа Фасоне, она главното тек допрва треба да следи, Паласио не го рачунам ко трансфер ... освен ако до Јануари има дадено повеќе од 5 голови и има асистирано повеќе од 5 пати ( за Серија А правам муабет, не за останатите смешни натпреварувања ).
Абе трансфери требаат,трансфери на проверени играчи,а не некој од управа што ќе се тови со пари.
Со Страма додека не видов црно на бело,не верував дека ќе остане колку и да збореше Морати дека ќе остане,вртикапа човек е газдата,добро е што остана на зборот и му даде шанса на Страма,а не проба конкретно да го доведе Пеп.
Уште играчи да му донесе,оние што ги бара,топоини.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.575
Од кога ве читам и уште не разбрав кој е петелот а кој е кокошката...
Читај му го муабетот, замисли што прави со типци по фејсбук. А дечкото ова го попримил(покрај друго :D) кога бил во америка, многу либерален станал :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Јонзе, кога беше по Америкине, престојуваше некој период во казнено поправна установа? (ја решаваме мистеријата сега... :) )

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
too much personal info. <3

bez lichni iminja i vakvi stvari po forumi, ne chitat dechishta od jube fan klub <3

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.575
Јонзе, кога беше по Америкине, престојуваше некој период во казнено поправна установа? (ја решаваме мистеријата сега... :) )
Мислиш сапунот му се клизал секои 2 минути и сакал слободното време да го поминува под туш? :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ne.

koj imam od tuka na fb? jove, iko, io, bene, syn, toneh... imam i eden ama ne znam koj mu e juzer </3
--- надополнето: 29 мај 2012 во 23:38 ---
Мислиш сапунот му се клизал секои 2 минути и сакал слободното време да го поминува под туш? :)
yeah right, mi se "klizal" :X3:

R

Rigel Kent

Гостин
Dosega bese diskretno , povremeno , vmetnuvano , no ova poslednovo od chiilin e da si pukas od smea , sekogas sum se smeel na negovite postovi:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom