Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Гомез ако успеат да го донесат веднаш купвам дрес од него ..верувајте играчиште е Гомез плус не е многу скап ..и тоа како ќе ни се најди

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Kao be, Gomze od Katanija, ti go zborese. :)
Ме збунија. Само што станав од спиење, го помешав со Рамирез кој игра за Болоња а дресот од Катанија, и затоа реков дека поим неам кој е. А не знаев дека се вика Алехандро :)

Бене што збори овој бе?
Глуми Американец на темава. А не знае дека ние сме за Русите :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Вака исто памтам Ио ни го дрвеше за еден играч, кој замина барса за 34 милијони. Pедот на Бене му дојде он да ни ги дрви, и овој не го гледаме во Интер, и било кој друг играч кој барем вреди онака вистински 15 милијони евра. Шо е бе? Кирилица, кирилица... аб вг дѓж, ова не е мојава азбука, ваша е, држете ја

:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Го дрвев во првиот дел од сезоната кога Поцо бараше 25, и веројатно ќе ни го дадеше за помалку пошто никој не го бараше до јануари. И овде на форум дрвевме дека е многу, youtube играч, потрошувач на топки, воа-ноа. После во вториот дел се разигра ко луд и уште пред да го побара Барса беше јасно дека никогаш нема да го видиме.

Ама затоа лупнавме 17 милиони за Пацини за малку ќе лупневме толку и за Зарате.

High Five!!! :)

Вака викаат по америкине? :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Го дрвев во првиот дел од сезоната кога Поцо бараше 25, и веројатно ќе ни го дадеше за помалку пошто никој не го бараше до јануари. И овде на форум дрвевме дека е многу, youtube играч, потрошувач на топки, воа-ноа. После во вториот дел се разигра ко луд и уште пред да го побара Барса беше јасно дека никогаш нема да го видиме.

Za ova shto ni se dese, vo amerika a i poshiroko (ne kolku shupakot na bene, ama sepak dosta shiroko) vikaat epic fail of all fails in the whole white world.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Овој голито газ е Марко Фараони, ако не грешам.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 01:28 ---

Еве една фотка за Јонзе што толку го хејта занети.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571

Помалце од 25 мислам и дека беше.

There is an interesting news on the front Inter-Sanchez: apparently during the last telephone contact between the two clubs to discuss the deal Sanchez, was also discussed the possibility of including two other young men as counterparts of the nursery Inter, Benedetti and Biraghi. Inter believe a lot in these two guys, but the Udinese aiming for at least half of the licenses of young defenders of Spring. Obviously, including a nice sum of money and maybe another player of the Rose of Leonardo: we speak of about 20-22 million euros.

Ова беше една од можните комбинации...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
А бе не ме потсетувај, не ми отворај рани... Има играчи за кои сум оптимист дека ќе ги биде и обично грешам, ама за овој бубрег ќе донирав, овој беше готов, со сите нишани. И уште кога му бапна 4 на Палермо, од кои еден Ronaldo El Fenomeno the fat bastard Style, ми идеше да ги најдам имињата на сите во Интер, од претседателот до портирот, за да им пцујам се по список.

Мене тоа што ме иритира е што пак ги даваме истите пари, само ги ситниме на 5 играчи, од кои после 4 не можеме да ги избркаме зошто убава им е платата и можат да се курчат дека се во Интер, и жив зијан сме. Овие нашиве никако да научат дека сиромавиот плаќа двојно.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Па тоа и јас го пишував цело време. И летово пишав дека не знам како ќе ги уклопат сите тие напаѓачи освен да се игра со двајца класични напаѓачи, билансот на напаѓачите го видовме. Не треба да си експерт за да видиш коа се прават глупости.
Пишав и дека Јуве ќе биде сериозен кандидат за шампион, ене го, пишав дека Рома ништо нема да направи откако ги шитна Вучко и Менез а го зема Кркиќ, помизерни од нас испаднаа...

Ние на форумов гледаме работи што тие кои се платени не сакаат да ги видат. Толку да се немале две чисти од трансфери. А и оној Бранка, сите јаки игрчаи му избегаа и секогаш се вади дека воопшто не сме биле заинтересирани за нив.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
  • This season you can manage FC Internazionale‏

Reply ▼
inter.it Add to contacts

Ова ми стигна на мејл од inter.it, си викам фала богу им текна, коа глеам апликација за ајфон, а јас ни ајфон немам...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
  • This season you can manage FC Internazionale‏

Reply ▼
inter.it Add to contacts

Ова ми стигна на мејл од inter.it, си викам фала богу им текна, коа глеам апликација за ајфон, а јас ни ајфон немам...
Среќа на Јонзе не му стигнала, цел тим ќе го избрка.

Kajgana Shop

На врв Bottom