Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.564
Поени од реакции
4.538
Ја сонив Лацио-Интер 0:1, Киву дал гол :pos:
Утре ќе ја уплатам на конечен резултат па колку ќе ми се остварат соништата ќе видиме :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Само што прочитав дека ќе го враќаат Марко Андреоли ( :facepalm: ) од Киево, значи можеме да очекуваме дека Ранокија ќе премине во Наполи...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако го дадат Ранокија за кој кур даваа во 2011 година 18 факинг милиони за него????...дотолку непланско работење во една институција немам видено..па потоа нормално дека ќе биди транзициски период и ќе има суша од трофеи кога прават вакви маестрални потези

R

Rigel Kent

Гостин
Pa mene mi se dopagja Andreoli da se vrati:)
--- надополнето: 10 мај 2012 во 21:56 ---
Ако го дадат Ранокија за кој кур даваа во 2011 година 18 факинг милиони за него????...дотолку непланско работење во една институција немам видено..па потоа нормално дека ќе биди транзициски период и ќе има суша од трофеи кога прават вакви маестрални потези
Dodaj Forlan i Pazzini:facepalm:.Navistina besmisleni potezi nekogas pravat.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
.
До толку ти се допаѓа како игра Андреоли што би го заменил за Ранокија?
Па Фрогот да играше стандардно ќе ќинеше и ќе беше столб во одбраната, еден Бонучи прераснува во одличен играч само поради тоа што игра стандардно, а да не праиме муабет ако му се пружеше истата прилика и на Ранокија кој што има каде каде подобри предиспозиции да стане world class.:)

R

Rigel Kent

Гостин
До толку ти се допаѓа како игра Андреоли што би го заменил за Ранокија?
Па Фрогот да играше стандардно ќе ќинеше и ќе беше столб во одбраната, еден Бонучи прераснува во одличен играч само поради тоа што игра стандардно, а да не праиме муабет ако му се пружеше истата прилика и на Ранокија кој што има каде каде подобри предиспозиции да стане world class.:)
Некако Ранокија е мек , не е цврст во дуели мислам дека беше грешка што го зедовме а додека Бонучи го продадовме а исто и Сантон. Ни нема рамен за распродавање на таленти.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
No.:D
Ама не сум го гледал премногу така да, не значи нешто моево мислење.

Него, што пари се Луис Фелипе од Атлетико и Хави Мартинез од Билбао? Ги гледа некој редовно или барем полуредовно? Посебно оној Хави Мартинез како би легнал на позиција за последен во средина. Ако не е многу скап, а осеќам дека е, може да се проба за него.
Ги гледам доста редовно, Мартинез е страшен играч, кој игра и во средина и во одбрана, играч како што ни треба, идеална замена за Камби во најдобри времиња и простор за станување многу подобар од него! Фелипе е подобар од сите наши леви бекови, но имаше долга пауза и незгодна повреда, не би требало да се ризикува бидејќи лесно може да ја обнови истата!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Фелипе е подобар од сите наши леви бекови, но имаше долга пауза и незгодна повреда, не би требало да се ризикува бидејќи лесно може да ја обнови истата!
Повредата би ја обновил само ако му ја скршат ногата повторно, бидејќи нели ради тоа паузираше 7 месеци.
Инаку според мене е одличен играч, пред да ја има оваа повреда беше поврзуван со Барса/ Реал ако не се лажам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Хуан бе,Хуан ќе иде во Наполи :facepalm:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
вторине робијашки се ...па не сме јувентус побогу !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Хуан бе,Хуан ќе иде во Наполи :facepalm:
Абе прифатлива е таа опција, нека иде една сезона на калење, малце да осети како е да се игра прва постава во лигава, сигурен сум дека ќе се покаже детево. Само не ми е јасно што прават со Фараони, пак тие мистериозните 50% од договорот ќе ги продадат, а 50% кај нас ќе останат. Навистина не знам зошто прават така, ако веќе сакаат да го дадат Пандев и уште некој играч тогаш целосно нека им го дадат на Наполи или на позајмица нека иде, а не вака 50%, свашта...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе прифатлива е таа опција, нека иде една сезона на калење, малце да осети како е да се игра прва постава во лигава, сигурен сум дека ќе се покаже детево. Само не ми е јасно што прават со Фараони, пак тие мистериозните 50% од договорот ќе ги продадат, а 50% кај нас ќе останат. Навистина не знам зошто прават така, ако веќе сакаат да го дадат Пандев и уште некој играч тогаш целосно нека им го дадат на Наполи или на позајмица нека иде, а не вака 50%, свашта...
Ако е за калењето,во Интер побрзо и подобро ќе се искали него таму.
Како ментори ќе ги има Лусио и Самуел,а кого ќе го има во Наполи не знам,можеби Ароника ?
И така се мали шансите да играме ЛШ догодина,еден од Самуел или Лусио да се подготви за back up player и да се форсира Хуан,подобро калење и да посака нема да најде.
Ете и Андреоли ќе го враќале изгледа,а зашто го дадоа не знам...исто и Дестро.
Големи пропусти имаат направено во минатото со пуштање на талентите,па сега ќе исправаат криви дрини,е тоа ти е неспособна управа.
Можеби ќе тргне на подобро со Страма,ќе им дава повеќе шанса на помладите,тука мислам на Крајстиг,Хуан,Беса,Ливаја,hot prospect играчи што во иднина може да прераснат во играчишта.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
--- надополнето: 10 мај 2012 во 21:56 ---

Dodaj Forlan i Pazzini:facepalm:.Navistina besmisleni potezi nekogas pravat.
+ Hargja, Palombo, Nagatoko, Jonathan, Zarate. :facepalm:

Inaku Andreoli od lani e kupen. Potezive ni se priceless, Andreoli od nash igrach, go dadovme 50/50, pa go prodadovme celosno, pa sega pak go kupivme i go ostaivme vo Kievo....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Абе каков Андреоли ....
И остајте го Нага на мир бре ало, со сила хејт пие а не го заслужува, далеку е од лош фудбалер колку и да тролате дека е промашена инвестиција. не е.

Kajgana Shop

На врв Bottom