Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Без секирации со продажбата на Ето се заштедуват 100 милиони тој е заменет со одлични фудбалери.Само што планот на лошо тргна сега 100 милиони во загуба.

Ако изгубиме од овие ќе е еден од најголемите срамови во историјата на тимот три победи да имат две против Интер.

А Раниери ништо не го кривам од кога си отиде Мурињо 50 сменивме никој не ни чинеше.Друг
ќе да е виновникот.

Ај белким ќе направивме пресврт како во старите добри времиња.:facepalm:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Без секирации со продажбата на Ето се заштедуват 100 милиони тој е заменет со одлични фудбалери.Само што планот на лошо тргна сега 100 милиони во загуба.

Ако изгубиме од овие ќе е еден од најголемите срамови во историјата на тимот три победи да имат две против Интер.

А Раниери ништо не го кривам од кога си отиде Мурињо 50 сменивме никој не ни чинеше.Друг
ќе да е виновникот.

Ај белким ќе направивме пресврт како во старите добри времиња.:facepalm:
Со кој добри играчи е заменет Ето?
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 16:49 ---
Ако ништо друго барем видовме какви цигари пуши Морати.. Малборо

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дечки ова не е провокација ама толку слаб интер ја до сега неам гледано бес иде у средината нема шанси а и како може да има со ваков дибек ја стврно не знам дали е ментален или што му е со измениве :facepalm:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Задоволен од играта,Интер играше со 9 дрва на терен,а Новара изгледаше како Барселона.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Поглуп фудбал од фудбал со константни нафрлања во шеснаесетникот нема. Од година никако излез во Европа, нема потреба.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.994
Поени од реакции
45.347
Oва што се дешава последниов период иде на душа на 1 човек, Раниери, поготово ова со Новара, поготово ова.
Не знаеше од старт да постави игра за убедлив триумф против ваков тим, брука невидена, а у фудбалот е преку 20 години.
После 1 бран неуспех уште еден и уште еден и уште еден, алал вера што го дозволи ова, стварно го има усовршено лузеризмов, до максимум.

Ја убеден бев у два последователни триумфи, Новара и Болоња, и тоа лесни победи, чим ова не го победија реално, нит ЛШ нит ништо не заслужуваат. Се кладам дека примавера децана што изгураа до полуфиналено у онаа младинската ЛШ денес да излезеа со нивниот тренер убедливо ќе победа.

Ова за мене е поголем срам и од ланскиот дебакл со Шалке, од 3 победи на Новара во Серија А, 2 против Интер, историја испишаа се да им еам. Лани Бреша, сеа Новара.

Со оглед дека ич пари не даваат бар вреди сеа да му даат отказ на овој, втор тренер кој ќе биде жртва на Новара, нека му платат 1-2м евра и нека го ангажираат Капело само прашање и он дали ќе сака во ваков период да седне на оваа клупа.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ќе си ме умрат млад идиотиве!
Секаков коментар за оваа утакмица е излишен.:facepalm:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Со кој добри играчи е заменет Ето?
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 16:49 ---
Ако ништо друго барем видовме какви цигари пуши Морати.. Малборо
Како со кој ти пратиш ли Интер Форлан и Зарате.Двајцата имат ЗЕРО голови.
А да ср извинувам Форлан има еден кога загубивме со Палермо.А Ето лани ова време колку цел тим имаше.

Посрамен пораз од овој јас не памтам победа овие второлигаши немат во гости сега имат три победи две против Интер.

Помизерни сме и од Јуве пред 2-3 години кога им се смеевме.

Сега нека ни се смејт тие нема што да им се лутиме.Има да се помириме и за понатаму со овој просечен тим.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Немам коментар......
Освен ..
Раниерииииииии мамицата лузерска да ти ја изнаебам ни го упропасти тимот животињооо еднааааааа !!! :facepalm::facepalm::facepalm:

Станкович парталите и да те нема од тимот говедо еднооо !!! Неможам да поверувам што му се дешава на Интер.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Најголем виновник за вакви резултати ви е Морати, и никој друг! Гледајте реално, тимов ви е никаков. Неможеш да се потпреш на Кордоба и играчи кои најголем успех до сега им е играње у Сампдорија. Катастрофа ви е тимов, на лето ЦЕЛОСЕН ремонт. Жал ми е што успеаја да направат од Интер во рекорден период од година ипол. Штета.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.762
Поени од реакции
6.545
Алварез го вади, а Станкович го остави кој нема играно 2 месеци :tapp: ! Замените му беа ок,али не требаше Алварез да искочи од игра,не ми се верува од кој стигнавме да губиме!

Kajgana Shop

На врв Bottom