hotmail
GiO
- Член од
- 1 февруари 2008
- Мислења
- 1.333
- Поени од реакции
- 426
Смешни сте со Снајдер. Зар не гледате дека тој ни е единственa звезда во тимот? Ако и него го продадеме е тогаш наебавме со новите таленти од Јужна Америка. Снајдер јас го видов во прво полувреме, овој човек играше со срце(иако имаше неколку грешки), гореше да постигне гол, мислам дека тоа е она што му е потребно на овој човек. Он се враќа од повреда, незнам што вие очекувате од него? Ај да не му дадеме шанса да си ја поврати формата, па да тераме со новиот КАКА(Алварез), па после ќе видиме до кај ќе стигнеме. И многу дефанзивно играме, затоа и примаме голови, затоа и Снајдер неможе да се вклопи во формацијата на Лузерот, бидејќи им даваме простор на противничките тимови да наметнат игра, наместо ние тоа да го сториме, со Снајдер. А Пацини нека не јаде многу гомна, бидејќи вчера дојде и со ништо не покажа дека заслужува да биде во Интер. Он ко прво не знае да прими топка како што треба, па ќе и се дерел на некој што е 2-3 класи подобар од него, ебати играчот. Да беше некој друг тренер( не италијанец) сигурен сум дека овој Пацини не би играл прва постава.
За крај доста го тупите за Снајдер, како он да беше крив за поразот, кога видовме и второ кога влезе "новиот КАКА", ништо не направивме, освен тоа што дадовме гол од офсајд. Да беше проблемот до Снајдер ќе победевме второ, но он не беше проблемот. Според мене проблемот беше што сакавме со дефанзивци да победиме, а тоа не е можно.
пс. Јас да сум како Снајдер би го напуштил тимот.
За крај доста го тупите за Снајдер, како он да беше крив за поразот, кога видовме и второ кога влезе "новиот КАКА", ништо не направивме, освен тоа што дадовме гол од офсајд. Да беше проблемот до Снајдер ќе победевме второ, но он не беше проблемот. Според мене проблемот беше што сакавме со дефанзивци да победиме, а тоа не е можно.
пс. Јас да сум како Снајдер би го напуштил тимот.