Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ако дојде ќе биде подобрата острица од Форлан и Зарате заедно веруј ми ...
Не,не би рекол.
Форлан не успеа да се докаже поради повредите,но има сеуште време за него,штом има кондиција да трча како коњ,има уште сили во него,само проблемот е што Раниери не знае да му ја најде позицијата или не сака да го игра таму каде што најмногу е продуктивен Форлан,како класичен напаѓач на местото на Милито или Пацини.
Ист случај е и со Зарате.

Вака сега,ако дојде Гоблинот кој психијатар ќе гарантира на Интер дека за два месеци нема да се мрдне во паметот и не почне пак да плаче по Аргентина и Бока Јуниорс,по мами4ка да му даде цицка ? :pos:
Ова може да биде најголемиот проблем,јас разбирам и знам дека во Интер има многу Аргентинци,ама паметот на Гоблинот е друг проблем..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Јасно е тоа, во нормални прилики не би го сакал во Интер, но кај нас е многу лошо, нападот е никаков. Ова Милито што се разигра не значи дека ќе продолжи така, променлив е не може да се потпреме на него. Јас на Форлан се надевам, но во моментов еден Тевез би ни завршил голема работа. ЈБГ, во секое време можеме да им го шитнеме на Милан :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Не,не би рекол.
Форлан не успеа да се докаже поради повредите,но има сеуште време за него,штом има кондиција да трча како коњ,има уште сили во него,само проблемот е што Раниери не знае да му ја најде позицијата или не сака да го игра таму каде што најмногу е продуктивен Форлан,како класичен напаѓач на местото на Милито или Пацини.
Ист случај е и со Зарате.

Вака сега,ако дојде Гоблинот кој психијатар ќе гарантира на Интер дека за два месеци нема да се мрдне во паметот и не почне пак да плаче по Аргентина и Бока Јуниорс,по мами4ка да му даде цицка ? :pos:
Ова може да биде најголемиот проблем,јас разбирам и знам дека во Интер има многу Аргентинци,ама паметот на Гоблинот е друг проблем..
Од таа гледна точка у право си . Може да му удрат бубачките у глава и да ги бара жена му и децата
Ама може мноооогу повеќе да понуди фудбалски од Зарате и Форлан заедно . И тоа ти што викаш дека не играа многу овие двајца , Форлан многу повреди а Зарате тиња е брат како сакаш врти ја .
Ја сум да го донесат . Ако е се во ред со него Интер ќе добие многу . Ама не зависи од Интер . Зависи од Милан . Доколку они немаат пари да достават добра понуда он ќе дојде кај нас . Ако достават иста понуда ко нашата Тевез ќе ги одбере нив по сите најава нели дека сакал таму да игра

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
I na oficijalnata strana stoi deka sme go zele! Aj airlija neka e!
Дај линк.
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 23:15 ---
Од таа гледна точка у право си . Може да му удрат бубачките у глава и да ги бара жена му и децата
Ама може мноооогу повеќе да понуди фудбалски од Зарате и Форлан заедно . И тоа ти што викаш дека не играа многу овие двајца , Форлан многу повреди а Зарате тиња е брат како сакаш врти ја .
Ја сум да го донесат . Ако е се во ред со него Интер ќе добие многу . Ама не зависи од Интер . Зависи од Милан . Доколку они немаат пари да достават добра понуда он ќе дојде кај нас . Ако достават иста понуда ко нашата Тевез ќе ги одбере нив по сите најава нели дека сакал таму да игра
Зарате е тиња поради истите причини поради кој Форлан не се покажа досега во Интер,а гарантирам да го играше клапчото Раниери каде што треба,немаше да ги гледаме статичниот Пацини со тромавиот Милито.
Генерално и јас сум да го доведат во Интер,но за секој случај да почнеме сите колективно да се крстиме да не му удрат бубачките во глава,бидејќи црно се пишува тогаш,мада џигер и бубрег би дал налето да се доведе Лавеци.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Сантос е во wonderland друга временска зона е таму :)

Се пишува дека Вивиано ќе оди на позајмица во Палермо што е супер, јас не сум за продажба на Вивиано.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сантос е во wonderland друга временска зона е таму :)

Се пишува дека Вивиано ќе оди на позајмица во Палермо што е супер, јас не сум за продажба на Вивиано.
Eeehh Сантос,Сантос,ќе идев одма в црква да остаам кило зејтин за Гоблинот.
Изгледа ќе биде на позајмница во Интер,а Вивијано 90% би требало да оди во Палермо,исто така на позајмница.

Ајде Мунтари нека си оди веќе,гратис нека го дадат по ДХЛ на некој рандом клуб.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Еј даде Милито 2 гола против Парма утепаните и сега не ни требал Тевез.
Молете се да дојде да ни заличи нападот на нешто,на лето Лавеци и на коњ сме после,обезбедени напред за неколку години.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
.
Занети ќе му биде психијатар :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Да видиме дали Милан ќе рокне повеќе, ако ништо друго ќе ги коштаме неколку милиони :)
И повеке Морати неможе да понуди,ете до 30 највеке не ми се верува дека Сити ке ја одбие оваа понуда,и све ми мириса дека е готова работата незнам зашто,и сите знаеме дека на Морати омилен играч за да го донесе во Интер е Тевез паа видече моооо :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Занети ќе му биде психијатар :)
Јас сум за Матераци да му биде,ќе му дава воспитни на секоја грешка :)

Море како што тргнал ни Зигмунд Фројд да стане од гроб нема да го опраи...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
И повеке Морати неможе да понуди,ете до 30 највеке не ми се верува дека Сити ке ја одбие оваа понуда,и све ми мириса дека е готова работата незнам зашто,и сите знаеме дека на Морати омилен играч за да го донесе во Интер е Тевез паа видече моооо :D
Сити нема да одбие може да се исценкаат само за уште некое милионче ама нема да претставува проблем .
Проблем е доколку и Милан испрати ваква понуда . Тогаш според медиумите Тевез би го одбрал Милан .

Kajgana Shop

На врв Bottom