- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Овој пораз и не е така страшен со оглед на тоа со кој играчи искочивте на терен но сепак пораз од 3:0 на Интер од Вердер е дебакл.
Брат , те сметам за еден од поасалните навивачи на Милан на форумов .... НЕ НЕ ДУПИ У ЗДРАВ МОЗОК , не бил СТРАШЕН .........Овој пораз и не е така страшен со оглед на тоа со кој играчи искочивте на терен но сепак пораз од 3:0 на Интер од Вердер е дебакл.
Другиот петок,еден ден после завршувањето на ЛЕ..да не знаете кога ке бидат ждрепките за 1/8 финале?
Link !FC Internazionale Milano Communicates
Rafael Benitez and Fc Internazionale Milano rescind the current coach's contract on mutual agreement.
Другиот петок,еден ден после завршувањето на ЛЕ..
ОК јасно е дека не е исто дали си 1 или 2 во група но реално гледано ни вие ни ние нема да идеме подалеку од 1/4 финале.Реков не е страшен зошто сигурен ви беше пласманот во 1/8 финале :smir:Брат , те сметам за еден од поасалните навивачи на Милан на форумов .... НЕ НЕ ДУПИ У ЗДРАВ МОЗОК , не бил СТРАШЕН .........
На 17 декември мислам дека е.да не знаете кога ке бидат ждрепките за 1/8 финале?
Нек се порадуваат чобаниве ебаго, прва победа им е у ЛШ, ни Лига Европа не обезбедија ...Овој пораз и не е така страшен со оглед на тоа со кој играчи искочивте на терен но сепак пораз од 3:0 на Интер од Вердер е дебакл.
Немавме среќа ...Дечки, јас не бев во можност да гледам зошто не сакав, ако може да ми кажете само дали покажавме карактер?
Ja типувам на Шајзе 04 и Интер.фала ) aj со нас ке се паднете и онака двете сме тапа
Ja типувам на Шајзе 04 и Интер.