Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Ко ќе речам ја катанаџото живеело, живее и ќе живее... Секогаш има падови и успони. Така е и со „лершавоста“ на Барселона конкретно, и „катанаџото“ на Интер.
А тие кои не сакаат да го прифатат катанаџото ко постоечки и успешен стил, едноставно јадат расипани гомна.

Честитки.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Момци плачам од срека лелелеле:vozbud::vozbud::vozbud: браво нека пукнат душманите ете ви ја Барса (машинерија):vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Честички..... Мајсторски одиграно !!!
:aplauz:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
АААААААААААААААААААААААААААААААА ПРЕВЕДУВАЧОТ, ПРЕВЕДУВАЧОТ СО КРЕНАТИ РАЦЕ, ПЛАЧАМ ОД СРЕЌА ...... ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР ИНТТТТТТТТТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРР

Нека каменуваат автобуси, нека изјавуваат дека ќе го замразиме фудбалот, нека фрлаат петарди, ние ги јадеме на терен, СПЕЦИЈАЛНИОТ СЕ ВРАТИ НАЗААААААД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Многу повеќе од заслужено! Огромни честитки момци !!!:vozbud::vozbud:

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Нека ви е честито финале иако мислам дека е незалсужено . Како фан на Барса во финале навивам за вас со надеж дека ке игра Пандев .
П.С.Уште еднач ви честитам згазејте го баерн !!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
ПОСЛЕ ОВА НЕ МИ Е ВАЖНО ФИНАЛЕТО, ЗА МЕНЕ ИНТЕР ВЕЌЕ СЕ НАЈДОБАР ТИМ ВО ЕВРОПА, ЗАШТО САМИТЕ ТИЕ ГО КУТНАА АКТУЕЛНИОТ НАЈДОБАР ТИМ ВО СВЕТОТ!!!
ФОРЦА ИНТЕР!!!
„РЕМУНТАДА“!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Честито момци,мило ми е за вас! Со среќа во финале за вас ќе навивам :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Искрени честитки! Неверојатна победа! Се надевам дека титулата ќе биде во ваши раце :smir:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки сега уште нашиве да се вратат здрави и живи дома,ми е страв дека ќе има бунт во барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom