Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070
Другар до сеа сите ми спонаа дека им било досадно више само Интер да го пренесеуваат на Телма:toe:, повекето ке сакаат Рома да ја даваат:toe: но ке видиме до утре.
другар мене ме интересира дали муабетов го слушна на улица, дали на мсн ти го кажа другарче или им праќаат на телма пораки?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па да скоро сите на улица ми зборат, повекето се фанови на Рома. Сигурно ке пратат и некоја порака до Телма за да ја пренесуваат:toe:, но како и да е Котлето конечно се извини:pos2:, се надевам дека му дошло памет

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Еве ги сите играчи повикани за со Болоња -
Голмани
1 Франческо Толдо; 12 Жулио Цезар; 21 Паоло Орландони.
Одбрана
2 Иван Кордоба; 23 Марко Матераци; 25 Валтер Самуел; 26 Кристиан Киву; 39 Давиде Сантон.
Среден Ред
5 Дејан Станкович; 7 Рикардо Кварезма; 8 Тиаго Мота; 10 Весли Снајдер; 11 Сулеј Мунтари; 15 Рене Крхин; 17 Мекдоналд Марига; Естебан Камбиасо.
Напад
22 Диего Милито; 27 Горан Пандев; Марио Балотели.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Другар до сеа сите ми спонаа дека им било досадно више само Интер да го пренесеуваат на Телма:toe:, повекето ке сакаат Рома да ја даваат:toe: но ке видиме до утре.
Сум им кажал одамна, првите 10 преноси се најтешки... :pos2:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ако ја нема на Телма Рома, кажи му на тие што ја бараат дека кај баба Ратка во Трлово ќе можат да ја гледаат на сателитска.. :smir:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Кристијан Виери човече :gali: Жално...
Ова е стар спор за прислушкувањето на Бобо Виери кој е во лична војна со Морати, ама ако се одземаа титули за односот на клубот кон фудбалерите... Лацио треба да го вратат во 4-та лига за Пандев и Ледесма :pos:

Жално е што Виери дозволил да го злоупотребат неговиот личен проблем за вакви дневно-политички цели... ал ЈБГ то е...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.013
до кога бе со овие заговори? Кристијан Виери човече Жално...
Нема никакви заговори.Скоро сите медиуми во Италија (Sky,Corriere Dello Sport,Sportmediaset,Tuttosport,La Republicca итн)објавија дека се пронајдени разговорите меѓу Морати, Паирето (тогашен Претседател на Судиската комора) и Бергамо (шеф на комисијата која ги одредува судиите на натпреварите).

Уште за време на судењето пред Јуве да биде префрлен во Сериа Б, Моџи на Суд (и преку медиуми), бараше да се достават и снимките од разговорите на Морати со Паирето и Бергамо. Тогаш и Морати, и Паирето и Бергамо изјавија дека такви снимки не постојат,го обвинија Моџи дека лаже, дури Морати поднесе и лична пријава за клевета против Моџи поради тоа. Сега се докажува дека снимките постојат, и тоа медиумите пишуваат дека во рок од 6 месеци имало минимум 100 повици Морати-Паирето-Бергамо.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
А ЗАШТО го прислушкувале Виери како прво?зар е тоа легално или телеком е на страна на Интер и може да прави што сака?како е можно бе свој играч да прислушкуваш,човек кој играше и се даде за Интер,сеа ќе кажете дека претходно играл во јуве ама он играше една год во јуве. во Интер беше од 1999 до 2005.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
А ЗАШТО го прислушкувале Виери како прво?зар е тоа легално или телеком е на страна на Интер и може да прави што сака?како е можно бе свој играч да прислушкуваш,човек кој играше и се даде за Интер,сеа ќе кажете дека претходно играл во јуве ама он играше една год во јуве. во Интер беше од 1999 до 2005.
И шо курс е па сега ова битно за вашето местење? Ништо што се правело внатре во Интер не може да го смени фактот дека местевте. Можат да ве дефокусираат со приказни за да се лажете, тоа е стара тактика... ај сега ќе збориме шо му правеле овие на Виери... Тоа не го брише Моџи и неговите недела.

И не приметувате дека вакви „скандали“ има само тогаш кога некој ќе му се приближи на Интер? Ако ви текнуе...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.584
Поени од реакции
6.739
Ко прво и основно од каде пак докази дека Виери бил прислушкуван и доколку бил што има тоа врска со Интер и тоа дека според вас тој местел натпревари?

Според мене вашиот Моџи сака да си го врати авторитетот кој го стекна на сив начин ,посеизгледа сака да си го поврати на иститот.А тие телефонски разговори кој гледам кај вас многу ги величате според мене е една голема глупост...и тоа ке се докаже на суд.....читате тоа што ви одговара а дали барем мал дел од тоа е вистина? I dont think so...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.311
Поени од реакции
46.862
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=4716

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=4702

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=16534

A за Виери, еве ви, 7-0 имаат иначе Интер со него во споровиве :helou:

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=16575

И незнам шо ги перцепирате, уживајте и гледајте на кој начин бараат утеха за мизеријава во која се последниве 5 години ( and counting ) од нивните животи. :wink:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
абе јас знам дека во 3 часот ќе нема пренос од ниедна утакмица, само Удинезе-Бари ќе ја даваат изгледа... штета:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom