Јок бе на Тотенхем го шиткаме или трампа со Џенасмунтари да му го дадете на удине,
тој само ви расипува утакмици![]()
Па се што е убаво секад завршува кога тогаш...И долгата традиција на Мурињо што е непоразен на домашен терен можеби ќе заврши во некое од наредните кола :smir::smir::smir:Се уништи традицијата коа игра Снајдер Интер не губи![]()
Премногу!!!Слабо игра во последно време,доста трча ама изгубено ми делуваСамо кога ке помислам како играше првата утакмица против Милан,не можеа да го фатат,и за секоја топка се бореше,сеа малце е паднат у форма ваљда
![]()
Па се што е убаво секад завршува кога тогаш...И долгата традиција на Мурињо што е непоразен на домашен терен можеби ќе заврши во некое од наредните кола :smir::smir::smir:
Марли, пак правиш раздор помеѓу фановиве, а?![]()
Пак несфаќаш, незнам што да ти речам, дали да се бунам кај админите да вметнат опција за цртање или слично, тој муабет беше меѓу мене и Марли, испаднав во право, јас и тој си го знаеме нашиот муабет, не биди падобранец :smir:
![]()
Тешко нас :nesvest:Хаха , се иам кладено со пола Скопје дека Интер ке го пројде Челзи):salut:
Jас прочитав и дека Чех може да се врати, Интер има проблеми со формата, Челзи денес тепаше 4-1... ама тоа што Деко се кладел со пола Скопје дека проаѓаме е убедливо најлош показател до сегаХаха , се иам кладено со пола Скопје дека Интер ке го пројде Челзи):salut:
играл не играл нема врска, нека си ја изгради интер играта и нека се наметне па ако сака и абиати нека им браниИначе онтопик, ќе игра Чех со Интер ?? Имам фрлено јака кладба на Интер ве молим израдујте ме дека нема да игра![]()