Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
jove_bt напиша:
еден ИН еден АУТ
ja ja потврдувам и јас синоќа го поминал медицинскиот преглед и денес го птпишува договорт и ќе биде и претставен пред навивачите во апиано...

еве дел од неговата изјава
"I can say for a fact that the visit [for the medical] went well," he said. "I am now waiting for the happy moment when I can declare that I am an Inter Milan player."

но не напушта ел чино, јас само ќе му заблагодарам за 10 години поминати во Интер, во кои на моменти изигра чудесно но имаше и многу моменти во кои не заслужуваше да го носи дресот на Интер. Како и да е Рекоба е пред потпишување на договор со Атлетико од Мадрид, па затоа ciao Рекоба
Рекоба беше одличен играч.. но не придонесе со нешто посебно за Интер.. И за него е подобро да си замине.. А со Суазо ќе видиме.. Одличен напаѓач, може да биде многу корисен во наредната сезона.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Crazy P0Y0L напиша:
убо жими ку*ов...(за Суазо)
Добар е бе шо.. за замена ако се повреди некој, за купот.. можи да биде корисен. Секако Рекоба заминува.. ни треба замена за него. Рекоба не беше нешто посебно па сега Суазо.. ќе видиме можи и ѕвер да е човекот во интер.. може да му се погоди играта..

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
каква замена закон е сличен е на мартинс само шо е 10 пати по агилен и попрецизен

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Е па ги имаме Креспо, Ибра, Адриано и Круз.. за прв тим му треба многу..

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Да ви објавам нешто :
На 1-ви Август на Олд Трафорд се игра пријателски меч Манчестер Јунајтед - Интер во 20:00h
Се надевам дека ќе уживаме во играта на шампионите на Англија и Италија
Толку:helou:

А

Адриано

Гостин
DoN DjElAtImUs напиша:
Да ви објавам нешто :
На 1-ви Август на Олд Трафорд се игра пријателски меч Манчестер Јунајтед - Интер во 20:00h
Се надевам дека ќе уживаме во играта на шампионите на Англија и Италија
Толку:helou:
Ednostavno neli Ima da ve napravime partal.I ednostavno neli ke vi naplatime so ja skantavte Roma :helou:

Najvazno od se Ke bide jaka utakmica :zlo:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Adriano напиша:
Ednostavno neli Ima da ve napravime partal.I ednostavno neli ke vi naplatime so ja skantavte Roma :helou:

Najvazno od se Ke bide jaka utakmica :zlo:
Добро сеа и ти.. пријателски натпревар ќе бисди.. нема да има поголемо натпреварувачко значење.. не ми се верува дека некој тим ќе победи со некоја голема разлика.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Нешто интересно ми стигна на маил па ајде...
Eve што друго има закажано интер, како припреми за следната сезона

Saturday 28 & Sunday 29 July: Emirates Cup four-team tournament - Arsenal, Inter, Paris Saint Germain and Valencia. Inter v Valencia (Sat 28 July at 14:00GMT); Arsenal v Inter (Sun 29 July at 16:15GMT)
Wednesday 1 August: Manchester United v Inter (20:00 GMT)
Saturday 4 August: Aston Villa v Inter (15:00 GMT)

па значи повторно ќе имаме можност да ги гледаме неразурите и ова лето.

pozdraFFF...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
абе ке ми беше поинтересно ако имаше некој нов играч,вака...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Crazy P0Y0L напиша:
абе ке ми беше поинтересно ако имаше некој нов играч,вака...
Суазо, и онај најакиот од СЕРИА ДДДДД шо го зедоја, се да еб@вам

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
daj ne se zaebavajte Inter se na cekor da go donesat najtalentiraniot igrac od juzna america - AREXANDER PATO. Pustile ponuda od 15 m Evra + im vetile rabota vo Italija na 5 negovi rodnini. Interesna ponuda dobra zdelka bi bilo ova. Deckoto ima 17 god i e zverka. EVE LINK: Inter Offer Job Opportunity To Pato’s Relatives

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Добра работа да ги земат Пато и Тевез.. Но што правиме со одбраната.. освем за Киву ништо немам друго слушнато.. А одбраната мора да се појача.. посебно за лига на шампиони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom