Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Најнови вести!

Откако беше одбиен од Челзи, Барселона, Реал Мадрид, Милан, Јувентус, Башкими, Победа, Вардар... па и Лисолај 2005, Манчини затропал на вратата на МРТВ. И конечно добил позитивен одговор, од денеска тој е коментатор во МТВ!!!

На негово место во Интер доаѓа Мурињо.
А, да заборавив да напоменам дека нема да го исплатиме Манчини, пресреќен бил што си заминал од Милано, и едвај чекал да почне новата сезона во ЛШ за да може да почни да ги коментира натпреварите!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Riiiight...

На Channel4 напишале дека Манчини го направил својот потег и спремен е да потпише со Интер, но Морати сеуште се мисли дали да го отпушти Орелот, или не.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.564
Поени од реакции
1.555
на Gazzetta dello Sport пишува дека Мурињо потпишал 3годишен договор вреден 9 милиони евра по сезона! и дека со него доаѓаат Лампард и Деку, а Фигу ќе останел уште една сезона.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/2008/05_Maggio/26/mou.shtml

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Мое сценарио :

Манчини се надевал дека кога ке си оди од Интер ке има 10000 понуди, но бидејќи немал сам си се понудил на Челси, е сега Челси ко Челси нејќел да чуе за типов и Манчини одма сеа си вади зборови дека за него постои само Интер и никој друг, а Морати е глуп, МЕЃУТОА жената на Морати не е глупа туку е запалена по португалскиот акцент на Мурињу, и сака да се лигави со него, остави што не знам што пишувам туку и се плашам дека ке остане кретенов во Интер.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
абе доаѓа или не .... :vozbud::vozbud:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Земи, и кога веке ке си тима викни ги сите полицајци ке има фешта :)

ФОРЦА ИНТЕР!!!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
отидов да спијам кога ке се логирам следниот пат сакам слики од промоцијата на мурињо да видам и после се знае :violent1::violent1::violent1:

В

Вори

Гостин
Planirav deka Murinjo ke dojde vo Chelsea ama nisto se razocarav.Cestiot se nadevam deka ke vi donese tituli!!!!

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
aj cestito i od mene!koj li ke bide prviot transfer na inter, so li ke izmisli murinjo... zakon e covekot, edvaj cekam da go gledam inter. kazete mi koj e sledniot natprevar?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
на Gazzetta dello Sport пишува дека Мурињо потпишал 3годишен договор вреден 9 милиони евра по сезона! и дека со него доаѓаат Лампард и Деку, а Фигу ќе останел уште една сезона.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/2008/05_Maggio/26/mou.shtml
на www.kajgana.com го имаше истиот текст неколку часа пред Газета

:inter1::inter::inter1:

В

Вори

Гостин
Sega pocesto ke gi gledam Inter.Zaradi Balotelli i zaradi The Special One-Jose Mourinho!!!!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
сега дали ке дојде или не,некој вика ке се врати во celzi,некој во интер,не знам кому да му верувам.ако има нешто ново постирајте побрзо

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
ееееепа нема више циле миле

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop