Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Другар, не знам што утакмица си гледал ти или си читал на еуроспорт, ама во утакмицата што ја гледав јас, стартот беше еден од најлошите на Матераци. Жива среќа што некако ја избалансира тежината Пандев, ако стапнеше цврсто на десна нога... толку беше од ногата.

Незаслужена победа на Интер, штета. Сега ќе навивам да изгубиме од Парма, ај белким тоа ќе биде.
За ќотек си Јов4eнце, срценце. :pipi:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Другар, не знам што утакмица си гледал ти или си читал на еуроспорт, ама во утакмицата што ја гледав јас, стартот беше еден од најлошите на Матераци. Жива среќа што некако ја избалансира тежината Пандев, ако стапнеше цврсто на десна нога... толку беше од ногата.
На прв поглед делуваше како Пандев да изглуми. После се виде, дека „глумата“ всушност е реален Матрикс ефект (слично како на филмот :) ете од кај бил прекарот на Матераци).
Незаслужена победа на Интер, штета. Сега ќе навивам да изгубиме од Парма, ај белким тоа ќе биде.
Ни Лацио не ја заслужи. За Интер играше вториот тим, закрпен. Лацио ако имаше сила, требаше да не згази. Но, Интер, чекаше, си ја дочека шансата. Неколку шанси и на едната и на другата страна. Разликата е што Интер ги искористи

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Де бе, нека го освои и купот па нека им исплатат по 250 000 бонус(од играч) и башка нека му се покачи договорот на Манчини.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Каков Манчини бе...немој да си го спомнал во никаква комбинација :pos:

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Што не ти е јасно, секој има право на свое мислење ! Имаше фаул, ама не за црвен зашто Пандев паѓа и коа ќе задува промаја на стадион, што да праиш, кревко ни е детето....А незнам у БТ како глеаш утакмици во весници и на веб страни - супер, ако е така. Ја сум малце старомоден... Глеам на ТВ... Ајт сеа повеќе среќа следна сезона.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ајде честито финале, а тој Матераци кое ѓубре е значи.. многу го мразам лелеее

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Што не ти е јасно, секој има право на свое мислење ! Имаше фаул, ама не за црвен зашто Пандев паѓа и коа ќе задува промаја на стадион, што да праиш, кревко ни е детето....А незнам у БТ како глеаш утакмици во весници и на веб страни - супер, ако е така. Ја сум малце старомоден... Глеам на ТВ... Ајт сеа повеќе среќа следна сезона.
Дете ај малку помирен не дели лекции овде.Да беше Занети можеби ќе немаше црвен но Матераци има долго досие иако навивам за Интер човекот за мене е психопат.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Дете ај малку помирен не дели лекции овде.Да беше Занети можеби ќе немаше црвен но Матераци има долго досие иако навивам за Интер човекот за мене е психопат.
Дете:pos: :pos: :pos: не делам лекции!!! За лекции врати се у школо... тука секој со своето мислење:tapp:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
за мене е легенда !!!! каков сака нека е ама човекот душа остава на терен .
а за натпреварот што да се каж2 типична игра за интер оваа сезона , повторно се играше на резултат , имавме малку среќа но ете во финале сме . и мило ми е што победивме кога ке се сетам на теориите пред натпреварот на олимпико , лацио ке ни пушти во првенство, ние ке им пуштиме во купот па затоа лацио ја тепаше рома , бла , бла , бла , бла , дрн , дрн дрн , местење , бла бла дрн дрн судиии , бла морати ... !!!
ај отидов да славам , и ке пукам сега ... пиратки

А

Адриано

Гостин
Фаулот си беше за црвен картон и фазла муабет не е потребен!
Играта си беше нормална како за у куп на италија вие што очекувавте интер да игра со прва постава и да се бори за купот?Тактички одиграно од страна на Манчини убаво ги одработи Лацио со оглед на фактот дека им беше тренер и дека таму играше им ги познава слабостите и одлично ги употреби!
само ке напоменам дека Круз сам им се пушти да ги тепа Лацијалите коа се закачи со коларов,само хименез дојде напомош другите си гледаа:helou:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
за мене е легенда !!!! каков сака нека е ама човекот душа остава на терен .
а за натпреварот што да се каж2 типична игра за интер оваа сезона , повторно се играше на резултат , имавме малку среќа но ете во финале сме . и мило ми е што победивме кога ке се сетам на теориите пред натпреварот на олимпико , лацио ке ни пушти во првенство, ние ке им пуштиме во купот па затоа лацио ја тепаше рома , бла , бла , бла , бла , дрн , дрн дрн , местење , бла бла дрн дрн судиии , бла морати ... !!!
ај отидов да славам , и ке пукам сега ... пиратки
Далеку е од Легенда Легенда е Занети 13 години во Интер Кордоба 10. Матераци игра со срце но почна да игра од 2006 стандардно по светското прави некои киксови и го остава тимот на цедило како со Ливерпул.
Легенда може да им е на Италианците(иако и таму ретко кој го сака)оти ако не беше тој немаше да се светски шампиони.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Честито победа,неможе да се каже дека е потполно заслужена ама во секој случај шансите ги искористија максимално за разлика од Лацио што ништо не му одеше од рака вечерва.

Чекам откази и бесења на плоштад во Рим,ќе се јави Curva Nord за брзо...

И малку објективност околу стартот на Матераци врз Пандев,тој не е нормален со мозокот очигледно идеше да му ја скрши ногата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom