Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Народот повикан за утре

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelј, 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni, 43 Daniele Pedrelli.
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli, 50 Luca Siligardi.
Шо напраја нема да ги собери автобусот за Рим:motor:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ваљда спремни се чим и официјално ќе бидат дел од тимот

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Некоја грешка имаат дечките од inter.it
Има уште многу време да мине, дури да ги видиме повторно во сино-црниот дрес.

За натпреварот:
Очекувам шоу од Сиљарди, ајде нека ме израдува.

п.с.
Одморете со меѓусебните арсенал-манчестер препукувања, кажав одамна дека среден е трансферот на Хлеб. Се чека крајот на сезоната за да се официјализира.

А

Адриано

Гостин
Интер се сретна со папата-линк
и да ви кажа Лацио-интер директно ке се пренесува на Телеспорт Романската телевизија!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
e не шиткачи, местачи рекетари и тим со перверзњаци ке му бидат гости на папата . :pos:

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Шо напраја нема да ги собери автобусот за Рим:motor:
:pos: :pos: :pos: нема да ги собере у аутобус бе :pos: :pos: :pos:
Сеа глеам на телеспорт, ок ми изглеаат до сеа, имаше у 40та минута многу добра шанса за 0:1 Хименез, по одличното додавање на Суазо со пета, ама за малце :) Пандев некоја минута пред ова имаше шут со полуволеј од 20 метри ама директ у Толдо... И подхитно ни треба некој креативец у тим, некој што ќе може да го организира средниот ред, не цела прво полувреме од одбрана директ топката ја рогаат у напад, па што биде нека биде :)

Aј да ги тепаме овие, па после и Рома (ваљда) зашто нема да ми смета дупла титула у Италија

FORZA INTER!!!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
0-0 и ќе биде.
Му посакувам се најдобро на Лацио понатаму...

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
0-1 рамртарамтарам :) Brilliant goal by Pele!!!!! Suazo powers past Cribari on the right and cuts back to the Portuguese youngster, whose first-time effort from inside the area finds the top corner. LAZIO 0-1 INTER, and silence at the Olimpico. ај да видиме што понатаму :).....by the way - го искључија Манчини зашто многу му лаеше муцката :) дај боже цел живот од соблекувална да го глеа Интер...ајт и Матераци испи црвен :) демек имало фаул врз Пандев... Ако е Македонче неможам да се помирам со фактот дека е ДРВОООО :) КРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ 0-2

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Браво,браво

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Јове, 0:2 е резултатот.
Молам?
Молам?!
МОЛАМ?!

Forza Inter! :)

С

Спенсер

Гостин
леле, КРУЗЗЗЗЗЗЗЗЗ, 0:2, браво за ИНТЕР,

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
0-1 рамртарамтарам :) Brilliant goal by Pele!!!!! Suazo powers past Cribari on the right and cuts back to the Portuguese youngster, whose first-time effort from inside the area finds the top corner. LAZIO 0-1 INTER, and silence at the Olimpico. ај да видиме што понатаму :).....by the way - го искључија Манчини зашто многу му лаеше муцката :) дај боже цел живот од соблекувална да го глеа Интер...ајт и Матераци испи црвен :) демек имало фаул врз Пандев... Ако е Македонче неможам да се помирам со фактот дека е ДРВОООО :) КРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ 0-2
Ха-ха...

Најсреќен момент беше кога го истера Манчини...
Каква клетва му стегнав на тогаш :)
- Дај боже кај соблекувалните Морати да го чека со отказот :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Другар, не знам што утакмица си гледал ти или си читал на еуроспорт, ама во утакмицата што ја гледав јас, стартот беше еден од најлошите на Матераци. Жива среќа што некако ја избалансира тежината Пандев, ако стапнеше цврсто на десна нога... толку беше од ногата.

Незаслужена победа на Интер, штета. Сега ќе навивам да изгубиме од Парма, ај белким тоа ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom