да го згазиме???хехехе, шо очекуваше????СРАМОТА бе!!!!!!!ебате интер, уште не ми се верува дека му пуштија утакмица на Милан, тим кој 2-3год наназад ги ГАЗЕШЕ у ЛИГА НА ШАМПИОНИ, ама тоа ти е, парите прават ЦЕ,ајде зверови да го згазите милан
форца интер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА, ИНТЕР ништо не губи, ама криво ми е за Фиорентина, цела сезона играа добро, и сега нема да играат ЛШ. зашто??зашто ИНТЕР кур ги боли за следните утакмици, направија 6бода предност пред рома, али сега е 3, и се е можно,Не се љутите ништо не губите пак сте први и скудето е ваше ...
Исто сме сезонава 2-1, 2-1
Браво и за прикажаната игра на крај кога се пробудија и браво за Круз :smir:
Ајде можи да има и позитивна работа во оваа ситуација.. Отказ на Манчини :baeh:
БАрем ако губевме, сакав тоа да биде многу поубедливо и да се поздравевме со Манчини уште денес но сепак и вака има надеж.
НИКОЈ не и е крив на Фиорентина што не ги тепаше Каљари!!!ДА, ИНТЕР ништо не губи, ама криво ми е за Фиорентина, цела сезона играа добро, и сега нема да играат ЛШ. зашто??зашто ИНТЕР кур ги боли за следните утакмици, направија 6бода предност пред рома, али сега е 3, и се е можно,
Море матуф!И конечно....
"Mancini lascerа. Mourinho sarа nuovo allenatore per il prossimo anno" ha detto Moratti la stampa, dopo la sconfitta da AC Milan
„Манчини си заминува. Мурињо ќе биде новиот тренер за наредната година“ - изјави Морати на новинарите, после поразот од Милан
ТУКА
диме немој вакви работи џабе го извадив калашот.И конечно....
"Mancini lascerа. Mourinho sarа nuovo allenatore per il prossimo anno" ha detto Moratti la stampa, dopo la sconfitta da AC Milan
„Манчини си заминува. Мурињо ќе биде новиот тренер за наредната година“ - изјави Морати на новинарите, после поразот од Милан
ТУКА
]И конечно....
ТУКА
Јас два...диме немој вакви работи џабе го извадив калашот.
Со помош на судиите.Ццц,утакмиците на Интер што ги имам гледано Милан-Интер,и у ЛШ како играше Интер се чудев како може да е прв во Италија,стварно слабо игра Интер..