Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ајде можи да има и позитивна работа во оваа ситуација.. Отказ на Манчини :baeh:
БАрем ако губевме, сакав тоа да биде многу поубедливо и да се поздравевме со Манчини уште денес но сепак и вака има надеж.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Не се љутите ништо не губите пак сте први и скудето е ваше ...
Исто сме сезонава 2-1, 2-1 :D

Браво и за прикажаната игра на крај кога се пробудија и браво за Круз :smir:

С

Спенсер

Гостин
ајде зверови да го згазите милан
форца интер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
да го згазиме???хехехе, шо очекуваше????СРАМОТА бе!!!!!!!ебате интер, уште не ми се верува дека му пуштија утакмица на Милан, тим кој 2-3год наназад ги ГАЗЕШЕ у ЛИГА НА ШАМПИОНИ, ама тоа ти е, парите прават ЦЕ,

С

Спенсер

Гостин
Не се љутите ништо не губите пак сте први и скудето е ваше ...
Исто сме сезонава 2-1, 2-1 :D

Браво и за прикажаната игра на крај кога се пробудија и браво за Круз :smir:
ДА, ИНТЕР ништо не губи, ама криво ми е за Фиорентина, цела сезона играа добро, и сега нема да играат ЛШ. зашто??зашто ИНТЕР кур ги боли за следните утакмици, направија 6бода предност пред рома, али сега е 3, и се е можно,

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
разочаран сум од интер , премногу разочаран ајде нека ги поебе рома како казна за ова што го направија .... многу сум разочаран а оваа титула више кур не ми значи повеќе вреди таа административната ,отколку оваа . па толку ли очигледно да им пуштат , срамота срамота и жал ми за фиорентина ама тоа е.

С

Спенсер

Гостин
Ајде можи да има и позитивна работа во оваа ситуација.. Отказ на Манчини :baeh:
БАрем ако губевме, сакав тоа да биде многу поубедливо и да се поздравевме со Манчини уште денес но сепак и вака има надеж.

ДАЈ БОЖЕ, па да се израдуваме и на ЛШ малце,у пм со овој Манчини веќе,

А

Адриано

Гостин
ДА, ИНТЕР ништо не губи, ама криво ми е за Фиорентина, цела сезона играа добро, и сега нема да играат ЛШ. зашто??зашто ИНТЕР кур ги боли за следните утакмици, направија 6бода предност пред рома, али сега е 3, и се е можно,
НИКОЈ не и е крив на Фиорентина што не ги тепаше Каљари!!!
Интер воопшто не е виновен што Фиорентина изгуби!
Може им ја пуштија утакмицата на Милан ама за возврат сигурно си чекаат нешто од новиот премиер!Ако Фиорентина е тим што заслужува лига на шампиони не требаше денеска и во наредните 2 кола да губи ако знаеше дека милан им диши во врат!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
НЕ им ја пуштија заслужено си изгубивме.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
И конечно....
"Mancini lascerа. Mourinho sarа nuovo allenatore per il prossimo anno" ha detto Moratti la stampa, dopo la sconfitta da AC Milan
„Манчини си заминува. Мурињо ќе биде новиот тренер за наредната година“ - изјави Морати на новинарите, после поразот од Милан

ТУКА

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
И конечно....
"Mancini lascerа. Mourinho sarа nuovo allenatore per il prossimo anno" ha detto Moratti la stampa, dopo la sconfitta da AC Milan
„Манчини си заминува. Мурињо ќе биде новиот тренер за наредната година“ - изјави Морати на новинарите, после поразот од Милан

ТУКА
Море матуф! :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
И конечно....

ТУКА
диме немој вакви работи џабе го извадив калашот.

С

Спенсер

Гостин
И конечно....

ТУКА
]

леле, се израдував јас, се јавив кај другарите и кога ми текна да го отворам, JUST KIDDING ццц браво убаво не заеба

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ццц,утакмиците на Интер што ги имам гледано Милан-Интер,и у ЛШ како играше Интер се чудев како може да е прв во Италија :tapp:,стварно слабо игра Интер..

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ццц,утакмиците на Интер што ги имам гледано Милан-Интер,и у ЛШ како играше Интер се чудев како може да е прв во Италија :tapp:,стварно слабо игра Интер..
Со помош на судиите.
Ај сега, назад во забавиште.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom