Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
абе шо можи не си постигна после и автогол :)
Без мајтап, Матераци требаше да биде прв тим пред Бурдисо. Матераци - Киву како стопери! Нема 1 топка да помини!
Фали и Кордоба таму, за жал. :(
Не знам каде прочитав, но изгледа добро му оди со закрепнувањето!

Да се надеваме дека што е можно побрзо ќе се врати на теренот. :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Еве последна изјава на Морати ќе купам играчи кои ми се допаѓат на мене и не Манчини ова второто не му треба.
Инаку Морати сака да земе креативец од средина а Манчини запнал по Диара а Хлеб и не му е лоша идеа последната сезона во Арсенал ја одигра страшно.
За следната сезона мислам дека ни требат само две засилувања од средина на местото на Станкович и на тоа што играт Киву,Занети и Максвел.Во одбрана од повреди се враќат Кордоба и Самоел и таму не треба корекција.
Занети секако следната сезона треба да биде прва постава бидејки се бори и трча како 20 годишен.

http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=79462

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Овој Манчини ми иде на живци

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.708
Поени од реакции
11.532
Морати: Ибрахимович ќе замине само ако дојде Меси

Претседателот на Интер, Масимо Морати вели дека Ибрахимович ќе остане, освен ако Барселона не посака да го земе во замена за Меси.

Масимо Морати вели дека Златан Ибрахимович ќе остане во Интер и покрај големата заинтересираност за шведскиот напаѓач. "Ибрахимович ќе остане со нас, апсолутно. Можеби тој сака да оди во Барса, можеби јас сакам да го видам Меси во Интер, но сигурен сум дека тој ќе остане со нас" - изјави Морати.
"Нема никакви сомневања дека тој ќе остане со нас".

А

Адриано

Гостин
Играч на годината во Интер!
Во Анкетата пишува Хавиер Алдемар Занети!
се согласувам со карло Гаргањезе Занети цела сезона е незаменлив и сите утакмици ги изигра од стартот до крај без да покаже замор!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Има шанса да го видиме Ракитич во Интер ?
Читав дека сонувал за Интер и Ливерпул, ако реагирате брзо добро би ви дошол ...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Има шанса да го видиме Ракитич во Интер ?
Читав дека сонувал за Интер и Ливерпул, ако реагирате брзо добро би ви дошол ...
Нема потреба од Ракитич. Можеби е добар играч но не верувам дека би можел да заигра за Интер. За во тим како Шалке е супер играч но не и за Интер..
Мислам дека летово ќе дојдат веќе докажани фудбалери, звучни имиња кои ќе ја освежат средината на теренот. Можеби некој како Кварезма, Диего, Роналдињо..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Епа тоа е негов сон, ако Интер не сака да го земе тој може да си продолжи да сонува :D инаку е добар играч ка за резерва сличен на Гуркуф и Хименез.

И да прашам како ви е Ибра :D ќе игра против Милан или не ?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Е па баш затоа.. Не ни е потребен уште еден играч за на клупа. Тоа што треба е квалитетен играч кој ќе биде организатор на акциите, играч кој ќе ги храни напаѓачите со топки. Можеби и Ракитич ќе се доќажи, но Морати нема да си ризикува и мора да најде вистинско решение за средниот ред.

А за Ибра не се знае. Ситуацијата со повредата е многу подобра, можеби нема да треба ни операција но тоа ќе се знае кога ќе се врати на теренот. Најверојатно ќе се врати за Миланското дерби но тешко дека ќе биде фит за 90 минути.
Ако нема проблеми, ако не чуствува болка значи се е во ред и операцијата не би била неопходна. Но како што реков засега ништо не се знае.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Морати_вели_дека_цената_за_Роналдињо_е_превисока

Лапорта денес изјавил дека кој ќе плати 40 милиони евра, ќе може да го земе Роналдињо. Имаше шпекулации дека Манчестер Сити веќе ги понудил(само што чисто се сомневам дека би одлучил таму да продолжи) а Милан дека немал намера повеќе од 15 мил. да даде:smir:
Јас лично мислам дека на Интер не му е потребен Роналдињо , меѓутоа убаво би било да се види таков играч во сино-црниот дрес за 100 годишнината. И мислам дека цената е реална, бидејќи може да изигра уште неколку години во врвна форма, а Барса би прифатила околу 35 мил.:helou:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
На Интер баш му треба таков креативец како Роналдињо доста гледаме досаден фудбал само деструктивци се во средина а Роналдињо баш би добро дошол зад напаѓачите.
А цената е сосема реална Роналдињо каде и да оди клубот ке има двојна печалба од него.
Да не заборавиме кога дојде Роналдо во Интер Интер стана 5 пати попопуларен клуб и имаше 2 пати повеке гледачи на стадионот околу 72 илјади претплатници на годишни билети просек првите 2 години кога дојде Роналдо.Сега на пример има 42 илјади.

Проблемот не е цената. Роналдињо сака во Милан.Ако сакаше во Интер Морати 100% го земаше.

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
не ни треба роналдињо треба двајца како диего и кварезма и роналдињо не знае баш тимски да изигра мислам дека ке му биде добро у сити ако прифати ама тешко тоа испод негови стандарди јас сакам да го видам у фенербахче да видам зико како ке го команда

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
не ни треба роналдињо треба двајца како диего и кварезма и роналдињо не знае баш тимски да изигра мислам дека ке му биде добро у сити ако прифати ама тешко тоа испод негови стандарди јас сакам да го видам у фенербахче да видам зико како ке го команда
Роналдињо знае да одигра тимски и би бил многу корисен во средниот ред на Интер.. Но треба и добар стратег во тимот а со Манчини тешко..
Кварезма е еден од најсебичните играчи и баш тој не знае да одигра тимски. Но се добар тренер и тоа нема да биде проблем, лесно ќе научи да игра за тимот.
Како што рече Мите, проблемот не е цената на Роналдињо. Интер тие пари ќе ги извади за многу кратко време од реклами, дресови...
НО Роналдињо веќе постигна договор со Милан и најголеми се шансите дека наредната сезона ќе го носи дресот на росониерите.
Но може да се случи да дојде во Интер како големо изненадување за 100 годишнината на клубот, и јас искрено се надевам дека тоа ќе се случи. Со Морати ништо не се знае..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom