Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Мурињо имал изјава во која рекол дека го гледал ЈуБе синоќа до голот кој го постигнал Маури! :pos:
Новинаров му рекол зошто секогаш се обидуваш да створиш контроверзии.. Овај му враќа дека не е така, туку морал да стани да вечера.. :pos:
Мурињо си игра маде со ЈуБе..
А гледам еден нивни фан синоќа тука напишал исто така и ЈуБе имал некои одлуки против нив.. Како на пример наместо да им дадат корнер им свирнале гол аут.. Или било гол аут, ама им свирнале корнер.. Не го разбрав добро.. Али тоа си го компензирал судијата со тоа што го поништил голот на Лацио.. Сеуште судијата нема објаснето зошто е поништен голот..

P

pepito*

Гостин
Мурињо имал изјава во која рекол дека го гледал ЈуБе синоќа до голот кој го постигнал Маури! :pos:
Новинаров му рекол зошто секогаш се обидуваш да створиш контроверзии.. Овај му враќа дека не е така, туку морал да стани да вечера.. :pos:
Мурињо си игра маде со ЈуБе..
А гледам еден нивни фан синоќа тука напишал исто така и ЈуБе имал некои одлуки против нив.. Како на пример наместо да им дадат корнер им свирнале гол аут.. Или било гол аут, ама им свирнале корнер.. Не го разбрав добро.. Али тоа си го компензирал судијата со тоа што го поништил голот на Лацио.. Сеуште судијата нема објаснето зошто е поништен голот..
:pos2:
Значи овој Мурињо е жива будала еј

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
А спомна некој дека црнчето што ни шина во неколку наврати одбрана, Џонатан Биабиaни, е всушност играч на Интер ? :)
Знам дека е/беше, ама незнам дали е продаден или позајмен?

Сантон трчаше покрај него пола терен не му текнуваше фаул да направи :)

Типично :pos:

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Ајде нека ни е честито победа само така да продолжат одличен гол на ето поз и форза ИНТЕР

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Го пробивме бункерот тоа беше најтешко а потоа уживање во обидите на Парма да направи било каква акција.
Мајкон требаше да излезе уште првиот пат кога го повреди скочниот зглоб, јас имам така згазено настрана и коската излегува од скочниот зглоб, неможев да одам 2 недели а Мајкон трчаше како да не се случило ништо.
Многу голема грешка на Мурињо што го извади Мота а не Виера сепак се поправи со ставањето на Мунтари, имам речено и порано овој човек не само што ни носи среќа туку е и многу поагилен од Виера.
освен овие 2 работи немам никаква забелешка за играта презадоволен сум сакам да го гледам интер во овакво издание кога може да отвори катанаџо систем.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Само за помош имаш испуштено еден играч-Снајдер во стартната постава на Интер,ако можеш да го поправиш тоа
Во ред е сега.

Инаку, неверојатен гол на Ето. Се сомневаше некој во него зарем? :icon_lol:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Никој не може да ја најде смеата на Маикон на крајот????

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Asked if it was true that he said he turned the television off after Mauri's goal for Lazio against Juventus was disallowed, Mourinho explained: "No, I didn't say this at all before the match. They asked me if I saw the Juve match and I replied 'yes' and I watched it until Mauri's goal because we were about to have dinner. The squid was waiting for us. There's nothing controversial in what I said.
извадок од интервјуто со Мурињо:
На прашањето дали навистина го исклучил телевизорот после поништениот гол на Маури за Лацио против Јувентус мурињо одговори:Не јас немам изјавено такво нешто пред утакмицата. Ме прашаа дали ја гледав утакмицата Лацио-Јувентус и јас одговорив да, се до поништениот гол на Маури бидејки тогаш беше готова вечерата а јас требаше да јадам.Немаше ништо контроверзно во тоа што го реков!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде момци нека ни е честито победата против Парма,малку се мачеле нашиве,но на крај се си дошло на свое место.
Ги видов головите,ми се допагаат но посебно голот на Ето...ремек дело од негова страна :drk::drk::drk:
И на Милито добар гол,Балотели со неговите шанси можел да ја направи поубедилава победата,но што е тука,сепак победа си е победа.

Во среда со ваква игра,само Виеира да не влага или да е прва постава,ја газиме Барса :)
Би сакал Камби да се врати до тогаш,но не ми се верува да се случи тоа,но сепак имаме достојни замени за него-Мота и Мунтари,не сметајки го Виеира.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Во среда со ваква игра,само Виеира да не влага или да е прва постава,ја газиме Барса :)
Би сакал Камби да се врати до тогаш,но не ми се верува да се случи тоа,но сепак имаме достојни замени за него-Мота и Мунтари,не сметајки го Виеира.
Камби е вратен! Денеска одржа цел тренинг а од утре почнува со првата постава:vozbud:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Браво за Ето, всушност во глобала добро изиграа сите. Го пробија бункерот на Парма, доволно беше.

Со добро расположение се очекува натпреварот со Барселона, ни останува да се стрпиме уште 3 дена :).

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
6.484
За барса сите ке играат немаат повредени играчи освен кркич кој не ира ни прва постава.За интер размилусвам дали ке игра сантон како леб бек или ке игра киву по што таму меси е многу добар по таа страна иначе сантон е доста брз али неискусен ама така беше и со к.ронадло лани па не му даде да мрдне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom