Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Конечно донесоа плеј. Само уште да видиме како ќе се снајде.

Ај, како и да е, нека е со среќа. Не треба толку да му се нафрламе, вљубен си бил човек :). Барем не кажа нешто лошо за Интер. Очигледно не сакал да си ја ризикува врската... Во секој случај добро би било да си ги остави настрана приватните проблеми.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Деко брат потписот ти вришти :pos2::pos2::pos2::pos2:

Него Кверзма нема да се изнаигра против Ббилан пошо Бонера ке го чува мудро,ке го фати за јајца и нема да го пушти цела утакмица,а може и да клекне и да му лапа без да го фати со раце...:pos2::pos2::pos2:

Солидно,солидно :pos2::pos2:

Него Љубе ке иде на Миланманиа , тука неговите му забивале ноЖ у грб :pos2::pos2::pos2:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Солидно,солидно :pos2::pos2:

Него Љубе ке иде на Миланманиа , тука неговите му забивале ноЖ у грб :pos2::pos2::pos2:
Немој да ја префрлаш вината на нас, ке си замине поради Интерашите :pipi:

БТВ нека ви е честито Снајдер, и се надевам дека нема да се изнаигра у субота

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Со среќа да си го служите, ваљда подобро ќе се снајде во Италија, пошо во Шпанија не му идеше баш :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Немој да ја префрлаш вината на нас, ке си замине поради Интерашите :pipi:
Не не, тој кажа дека од нас и од Јувенташите очекувал, ама од вас бил увреЃен и изненаЃен, види на Сериа А. Што талентирано дете за фудбал вие... :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ја сум пијан , али кажете му на Љубе дека Бонера може да ми го пуши :pos2::pos2:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Дечки може некој да ми пише можен состав на Интер за у сабота ми треба за темата за Дербито

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Цезар

Маикон Лусио Киву Сантон/Занети

Виеира

Кварезма Мансини

Снајдер

Ето Милито

Леле со ваква формација колку ке ЕБЕМЕ !!!!1:pos2::pos2::pos2:

Мудро и солидно !

пс:не ми испаѓа глупава формација , и не знам дал е Киву повреден ат д момнет .... али ме разбравте ваљда =)

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
До Љубе...
ааа далииии Бонера можи да го лапни без да го касни ???:pos2::pos2:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Рано е малце. Којзнае што мисли Мурињо уште од сега. Лупни што било, трпи форумов :) Ја мислам:

Ето ------ Милито

Мота --- Виера --- Станковиќ --- Занети

Сантон ---Лусио --- Киву --- Маикон

Цезар

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Се шпекулира повторно за 4-3-3, 4-3-2-1 форматот на Мурињо, со Балотели - Милито - Ето во нападот . Евентуалниот потпис на Снајди можно е да искомпликува некои работи, иако не верувам дека биде подготвен за мечот со Милан .
Дилема за Мурињо е и одбраната, т.е. левата бековска позиција а и едната централна, според мене ке игра со Самуел и Лусио централно, Киву и Маикон за бековските позиции . Ако се игра 4-3-3 форматот тогаш не е сигурно кој би играл ко деструктивец, дали Виеира ( за кого Мур имаше пофални зборови за последните неколку дуели ) или Дејо, Занети и Мота ми се сигурни .

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Толдо

Маикон Кордоба Самуел Сантон

Занети

Камбиасо Станкович

Мансини

Ето Балотели

И во ваков состав ќе ги победиме Биланезите....нема ни да ни ги видат напаѓачите во мракот кога ќе ја вадат топката од мрежа. Штета што си отиде Ривас инаку и тој ќе играше прв состав!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
ок ја стаив од Иосоно он прв пиша, па можете да ги пишете вашите мислења у темата. Фала

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Се шпекулира повторно за 4-3-3, 4-3-2-1 форматот на Мурињо, со Балотели - Милито - Ето во нападот . Евентуалниот потпис на Снајди можно е да искомпликува некои работи, иако не верувам дека биде подготвен за мечот со Милан .
Дилема за Мурињо е и одбраната, т.е. левата бековска позиција а и едната централна, според мене ке игра со Самуел и Лусио централно, Киву и Маикон за бековските позиции . Ако се игра 4-3-3 форматот тогаш не е сигурно кој би играл ко деструктивец, дали Виеира ( за кого Мур имаше пофални зборови за последните неколку дуели ) или Дејо, Занети и Мота ми се сигурни .
Таа е најверојатна дефанзивна постава, јас одам на лудориите на Мур и типувам дека ќе има некое изненаџење, па го пишам Сантон.

Во средина Мунтари би требало да одмара пошто Мур јавно кажа дека е незадоволен што овој пости, веднаш по натпреварот со Бари. Кварезма мислам нема да започне зошто до 30-та минута ќе го исвиркаат и ќе треба да го извади. Мансини веројатно ќе биде во Рома или во Џенова дотогаш. Снајдер ќе е во авион или воз... ќе мора да се соберат Виера и Деки во средината...

Напад стандард...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom