Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Јубе со помош на судии ако не тепаат,немаат како поинаку,или па некој да им подари гол на тацна,во случајов Ривас-мрсно копиле...
Да бе, безобразни судии мајката нивна. Инаку црвениот не беше за стартот на Матераци туку за приговор кон судијата после прекршокот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.982
Јубе со помош на судии ако не тепаат,немаат како поинаку,или па некој да им подари гол на тацна,во случајов Ривас-мрсно копиле...
Во случајов двете варијанти :D

Само незнам зашто сте револтирани, во вакви мечеви најважен е начинот на игра, да се види моменталната подготвеност, а дефакто една екипа играше . Реков, за Јуве да почне да игра и да создава шанси, мораа да имаат подарен пенал и подарен црвен за Матераци . :wink:

Добра е спремноста на тимот пред почетокот на сезоната, тоа ме радува, не е лесно да покажат таква надмоќ без напад у екипа и статик ко Виеира у тим .

Да бе, безобразни судии мајката нивна. Инаку црвениот не беше за стартот на Матераци туку за приговор кон судијата после прекршокот.
Па како да не приговара на тој подарок, поготово Марераци :) . Изгледа три мајки му опцул, иначе приговарањето си беше на место .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Абе нека се радуваат и лани изгубивме на Тим Купот и пак шампиони.Ривас ни во купот нема да игра за да им помогне 7 централен ни е,сигурно си оди но ваков ни во Ј.Америка нема да го сакат.Треба да платиме за некој да го земе.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
абе колку време е паузата кога ќе почнат да играт???

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
А бе сеа ми текна: кај е Ето?????

И зошто пенали не шутираа Станкович, Кварезма, Мансини, Занети туку шутираа Сантон и Самуел???????

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
абе колку време е паузата кога ќе почнат да играт???
Да испијат по едно пивце и почнува кај да е :)
Сеа треба да почни за некоја мин 10 мин мислам пауза е.

Сега да не играат Јуве - Милан?:)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Интер - Милан следува... и по 15мин пауза е исто како на натпревар

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да испијат по едно пивце и почнува кај да е :)
Сеа треба да почни за некоја мин 10 мин мислам пауза е.

Сега да не играат Јуве - Милан?:)
На рекламата имаше Нехт-Интер-Милан...:toe:

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
А бе сеа ми текна: кај е Ето?????

И зошто пенали не шутираа Станкович, Кварезма, Мансини, Занети туку шутираа Сантон и Самуел???????
Заменет играч нема право да шутира пенали :smir: Како и играч кој воопшто не влегол во игра хехехехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom