Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Маму му ебем =) Уште пишуваат фановите на Ибрахимовиќ на фан клубов бе ? :pos2::pos2::pos2:

Тоа да видиш ти...:pos2::pos2:

Ајде по се изгледа Снајдер ке биде новиот плеј,време е за разарање во Италија и Европа.
Со таа игра со Лацио на СуперКупот,плус плеј коа ке се донесе ке се шетнеме само до Скудетото пак...:*:

23.08.2009 Недела 15.30 - 18.00
блокиран термин за гледање странски фудбал!
добро е тоа што ние со Бари играме во 18.30 минути па можно е да има преносссссс!

http://www.sportski.mk/statija/1668
мур закон!:pos2:

Ова бајги го изнервирале Мурињо, а кога тој е нервозен е доста интересно :)

да ве прашам овој Бурдисо има уште договор со вас или е слободен агент???

да ве прашам овој Бурдисо има уште договор со вас или е слободен агент???
Слободен не е, ке треба да се платат неколку милиончиња за него, чим еден Кристијано Занети беше проценет на 2 милиона, тогаш репрезентативецот на Аргентина ке е над 5 милиони евра 100 % .

Иако секое лето го преселуваат во други тимови, ништо чудно повторно да остане во Интер, лани беше скоро готово наводно за Фиорентина па ништо не испадна на крајот, ке видиме .

по се изгледа Рома има сериозни намери да го купи, значи отпадокот од Интер оди во Рома :) :toe:

Не ми се верува дека ке успеат во намерата,Бурдисо е екстра играч од клупа,не се буни за својот статус во Интер,влага од клупа во игра и крши нозе кај стигне :pos2::pos2:

Не ми се верува дека ке успеат во намерата,Бурдисо е екстра играч од клупа,не се буни за својот статус во Интер,влага од клупа во игра и крши нозе кај стигне :pos2::pos2:
добро мести голови ама за опозицијата!
а има и моменти кога му се здрвуат нозете па гледа како теле како примаме!

по се изгледа Рома има сериозни намери да го купи, значи отпадокот од Интер оди во Рома :) :toe:
Мене Бурдисо ми е еден од поомилените играчи во одбраната, најсериозно, киксер е ваков е онаков е, али се најде во период кога имаа сериозни проблеми со повредите во одбраната . Кај Манчини играше дури и деструктивец во среден ред, а и оваа сезона Мур во неколку наврати го играше на таа позиција .
Игра за Аргентина и до пред неколку месеци беше стандарден првотимец што беше чудно со оглед дека грееше клупа во Интер 2 години . Далеку од тоа дека е отпадок, супер освежување ке биде за одбраната на Рома, проблем е што моментално го имаат Лусио, Киву, Кордоба и Самуел со што Бурдисо би бил тек 5ти избор на Мур .
Како и да е, сега за сега ова се само шпекулации, ако ме прашуваш мене, реков, не сакам да си оди од Интер .

Eднаш ја постирав сликава, ке ја постирам пак. За оние што го '' хејтаат '', како може бе ваква појава да сакате да замине . . . глеј те го, ко beautiful day од U2 да ја слушал пред да го фотнат .

119100.jpg

p.s.

Точно пред 28 години почина легендарниот газда на Интер и татко на Морати, Анџело Морати, човек предводник на La Grande Inter .

23036.jpg

Мене Бурдисо ми е еден од поомилените играчи во одбраната, најсериозно, киксер е ваков е онаков е, али се најде во период кога имаа сериозни проблеми со повредите во одбраната . Кај Манчини играше дури и деструктивец во среден ред, а и оваа сезона Мур во неколку наврати го играше на таа позиција .
Игра за Аргентина и до пред неколку месеци беше стандарден првотимец што беше чудно со оглед дека грееше клупа во Интер 2 години . Далеку од тоа дека е отпадок, супер освежување ке биде за одбраната на Рома, проблем е што моментално го имаат Лусио, Киву, Кордоба и Самуел со што Бурдисо би бил тек 5ти избор на Мур .
Како и да е, сега за сега ова се само шпекулации, ако ме прашуваш мене, реков, не сакам да си оди од Интер .

Eднаш ја постирав сликава, ке ја постирам пак. За оние што го '' хејтаат '', како може бе ваква појава да сакате да замине . . . глеј те го, ко beautiful day од U2 да ја слушал пред да го фотнат .

119100.jpg

p.s.

Точно пред 28 години почина легендарниот газда на Интер и татко на Морати, Анџело Морати, човек предводник на La Grande Inter .

23036.jpg

абе далеку од тоа дека Бурдисо е отпадок, но сепак Интер од Рома ги зема најдобрите играчи, а Рома оние кои не се потребни на Интер:toe:

абе далеку од тоа дека Бурдисо е отпадок, но сепак Интер од Рома ги зема најдобрите играчи, а Рома оние кои не се потребни на Интер:toe:
Баш таквите од Интер потоа станувале ѕверови :) .

:inter: се најјаките фраери во цела италија :)

Си оделе по улица :Zanetti::FIGO::STANKOVIC: и го сретнале :Adriano: овој бил камен пијан и им кажал дека му се родило машко дете :dete: Занети му дал поклон дрес:dres: Фиго му дал топка :bilokojzbor: а станкович го мавнал од земја:stanko:оти не го викнал во кафана со него!

Си ги најде парите што ти ги оставив под ТВ? :tv:

Не =)

Али дали не бев во право дека Милито и Ето ке газат ? Види им го просекот на голови до сега =) (ок ето има 1гол на 1.2средба :D) Али ке дробат беееееееееееееее !

Штета само што Кварежма се посра пак изгледа ! :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom