Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
На Спорт Италиа кажаа дека се интересираме за ДЕко :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Поминаа пријателските мечеви па да удриме еден осврт :)

Цезар - Секоја чест за човекот, звер.
Толдо - Добар ко и увек.
Белец - Позајмица под хитно или нека го шитнат.
Маикон - Имаше повреда но успешно се враќа, заличува на оној стариот.
Кордоба - Солиден, иако го мачат годините игра со срце.
Самуел - Не го видовме поради повреда.
Матераци - Кој е како Матераци? Легенда... :)
Киву - Човекот треба да игра централен бек, никако лев се надевам така ќе биде.
Занети - Нема потреба да трошам зборови.
Сантон - Има желба момакот али има време за него ќе бара шанса од клупа.
Лусио - Многу малце го видовме но солидно, одлично засилување, ќе блесне.
Мунтари - Животно ! Добар играч али ако дое плеј одма на клупа би го седнал :)
Станкович - Добар е Дејо игра со срце но го јадат и него годините, да се најде замена за него ќе биде одлично а и он е одличен за на клупа.
Мота - Добро засилување али од пријателскиве многу едноставно игра човекот ни пробив, ни дриблинг, ко да нема уште кондиција само подава од место да се надаваме дека ќе се поправи во иднина.
Камбијасо - Какво само играчиште е он! доволно кажано...
Кварезма - Се гледа дека се труди момакот има желба ама не му иде некако, нешто како да фали не е тоа тоа, треба уште да работи.
Мансини - Продажба под итно, човекот е изгледа помирен со таа ситуација па не се ни труди.
Балотели - Добро е котлето, има талент нека продужи така ќе биде од него нешто големо, солидно се покажа на пријателските.
Милито - Гранде Милито ! Играчиште, добивме одличен играч кој ке даде над 20 гола. Уште од одма се вклопи во тимот ко да играл 20 години.
Ето - Допрва од него се очекува да блесне. Знаеме сите кој е Ето.
Младите Оби, Крхин, Дестро не ги коментирам тие се иднината :)

Епа тоа е тоа иаме добар тим сите го знаеме тома али ај ја да си напишам што мислам да ми олесни...:)
Само уште еден плејмејкер ни треба кој ќе игра на местото на Станкович и све ќе биде совршено.

-----------Цезар----------

Маикон--Киву--Лусио---Занети

--Мунтари--Камбијасо--Мота

---
Плејот наш долгоочекуван--

--------Милито---Ето--------

Одличен прв тим, одлична клупа што е многу важно, само уште да се ослободиме од ѓубрето.
И ептен ми тргна со пишувањево време е да завршам:)
Заклучок од сето ова: Интер пак шампиони, Милан,Јуве zero titoli.
ЛШ be prepare доаѓаме по тебе !
Благодарам на вниманието и пријатно :)
Каде бе со 13 играчи ? :pos2::pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Каде бе со 13 играчи ? :pos2::pos2::pos2:

Лооооол.....:uvo::uvo::uvo::uvo:

Изгледа не ти се гледа...

За Деко и за ВДВ слушнав и јас дека сме се “интересирале“ за него,но само трач повеке...
Деко побеке би сакал да дојде,Пошо ВДВ е левак,а нашиот среден ред е целиот леваци,нема да ја биде работата така,ке ги читаат како селски буквар.
Елано сакав највеке да се доведе,но Морати воопшто и не беше заинтересиран за него,па Галата си го прибра.
До кајот на преодниот рок мора да се доведе плеј,па што сака нека биде...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Аман бре што ке правеме со толку левучари во среден ред Мота Камби Мунтари па и Ван дер варт што е многу многу е подобро Снајдер него Рафаел според мене или евентуално Антонио Касано:smir:
Што сте запнале сите левучари па левучари, чудо големо. Ако играа сите со десна (поголема веројатност) што ќе се променеше? Ни треба еден играч да нафрла со десна и еден да нафрла со лева, другото ич не е битно ако сакаат со газ нека ја шутираат. Плејот кој евентуално ќе го земеме нема да игра ни лево ни десно така да сосема е неважно со која нога шутира.

Јас сум за Деко ама кој и да земеме од „планираниве“ сите се добри играчи и не можеме да претпоставиме кому би можело да му тргне а кому не. Добро е да имаме некој кој знае да шутира слободни, во дефицит сме по тоа прашање.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Лооооол.....:uvo::uvo::uvo::uvo:

Изгледа не ти се гледа...

За Деко и за ВДВ слушнав и јас дека сме се “интересирале“ за него,но само трач повеке...
Деко побеке би сакал да дојде,Пошо ВДВ е левак,а нашиот среден ред е целиот леваци,нема да ја биде работата така,ке ги читаат како селски буквар.
Елано сакав највеке да се доведе,но Морати воопшто и не беше заинтересиран за него,па Галата си го прибра.
До кајот на преодниот рок мора да се доведе плеј,па што сака нека биде...
Вдв знае добро и со десната:helou:
и да незнае ќе го научиме само дајте некое милионче накај Мадрид

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ајде кажи му ти на Перез дека го бара Интер,ке средиме работа одма :pos2::pos2:

Ти научи го добро да игра и со десната....:smir:

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Токму така. Ван дер Варт игра со двете нозе така да исти ку**ц дали он или Шнајдер. Али ипак ја сум више за РВДВ!!!

П. С. Syn веруј ми дека ако дојде ВДВ ќе игра многу добро. Иако е левак нешто ми вика дека ќе се покаже ко шо се покажа Милито. Јас бев еден од првите кој веруваше во Милито ( стр 205 ) и повторно верувам дека ако дојде ВДВ ќе игра одлично затоа што најзезнато е за противничките екипи да имаш Плеј левак. Од проста причина шо леваците се најтешки за читање и автоматски со тоа се најнепредвидливо. И плус Му го бараше уште у Челзи, така да не е глуп он да земе играч ако не може даго уклопи у тим..!

FORZA INTER!!!!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
За Милито јас никогаш не се ни сомневав, реков уште кога го донесоа, ке ви стане еден од омилените играчи во сегашниов Интер, а за ВДВ не дека е лош играч ама сезонава еднаш изиграа со тројца леваци во средина ( Киву, Мунтари и Камби ) и го јадеа дебело од Аталанта .
Mоже како левак е непредвидлив, али средината дефакто пак ке биде составена од 3 леваци, Мота, Камби и евентуално ВДВ така да истата сакал нејкел ке биде лесен залак за противниците . Ако веќе зимаат некого од Реал, тогаш тоа нека биде Снајдер, мене ми беше една од топ желбите кога играше во Ајакс за Интер, сега со оглед дека е injury prone сум малце резервиран за овој играч, иначе не се спорни неговите квалитети, пред Се креативност, пас и изведување на слободни удари и оние т.н. скратени корнери .

Eве ви една вест т.е. наслов од денес на fcinternews : '' Mourinho ha detto sì: Sneijder sempre più vicino all'Inter '', или во превод, Мур кажал Да за трансферот на Снајдер . Интер игра паметно за негов ангажман, Реал бараат 18 милиони евра а Интер планираат прво позајмица за која ке платат 3 милиони евра, па подоцна доколку играчот има добра сезона, да ги исплатат и останатите 18 милиони евра . Повеќе тука .

п.с. Смешни ми се оние фанови кои велат дека Интер сеуште не биле свесни каков напаѓач изгубиле, нека не се секираат, ке се потпрам на една изјава на Мурињо ( '' Секој би бил разочаран кога би изгубил играч како ибра, но и секој би се радувал кога доаѓа играч како Ето '' ) , свесни сме каков играч изгубивме, но и свесни сме дека дојдоа двајца играчи кои минатата година вкупно постигнаа 54 гола во лигашките натпревари . :smir:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Eве ви една вест т.е. наслов од денес на fcinternews : '' Mourinho ha detto sì: Sneijder sempre più vicino all'Inter '', или во превод, Мур кажал Да за трансферот на Снајдер . Интер игра паметно за негов ангажман, Реал бараат 18 милиони евра а Интер планираат прво позајмица за која ке платат 3 милиони евра, па подоцна доколку играчот има добра сезона, да ги исплатат и останатите 18 милиони евра .
Е сега не им се даваат пари, 3 милиони па 18 ако се докажел демек Снајдер е вчерашен.Нека не се зеза Мур и Морати и да си платат 18 милиони :smir:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Е сега не им се даваат пари, 3 милиони па 18 ако се докажел демек Снајдер е вчерашен.Нека не се зеза Мур и Морати и да си платат 18 милини :smir:
Односите Морати - Перез се на многу високо ниво по продажбата на Роналдо, и воопшто односите Реал - Интер се доста пријателски, јас не гледам ништо лошо во таква зделка, подобро да изгубат 3 милиони за една сезона, отколку 18 во случај повторно да има проблеми со повредите . :toe:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
А што се случи со Арнаутовиќ дали го купија ?

Оваа ситуација со Снајдер ме потсетува на Арнаутовиќ

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Наводно многу малце фалело за потпис на договор со играчот, би требале наредната недела да го официјализираат трансферот освен ако не испадне нешто трето што ке го блокира ангажманот на Арна . Постирав пред некој ден за истово, тоа беше изјава на неговиот агент кој потврди дека уште некои ситни детали треба да се решат и уверен е дека Арна ке биде нов играч на Интер, иако додаде дека понекогаш тие ситни детали знаат гадно да зае*ат работа . :)

Еве ти ја и последната информација за него, од вчера '' Arnautovic, tutto rimandato alla prossima settimana '' - односно, одложена е финализацијата на трансферот за наредна недела ( понеделник,вторник ), договорт бил постигнат во Петок, сега се чека само потврда/факс од Твенте за давање зелено светло дека Арна е нов играч на Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom