Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Леле каков тандем ќе имавме во Серија А со Ибра и Милито. Како не можеше уште една година да почека. Убаво си кажа Барса убав фудбал ќе игра секогаш што мораше баш оваа година да отиде.

U

UniqueGirl

Гостин
Не е ова гурманско катче, терајте муабет соодветен на темата, вака само апетит отвараш . . ебаго .
некој изглеа мн е напнат:nesum:..башка ми подукочува уткамицата затоа не ја глеам мора да си најдам занимација. не мора да се палиш одма:smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Леле каков тандем ќе имавме во Серија А со Ибра и Милито. Како не можеше уште една година да почека. Убаво си кажа Барса убав фудбал ќе игра секогаш што мораше баш оваа година да отиде.

go imate Eto'o be....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
некој изглеа мн е напнат:nesum:..башка ми подукочува уткамицата затоа не ја глеам мора да си најдам занимација. не мора да се палиш одма:smir:
Не мора со офтопици да се трола на темава зашто и онака истите се бришат, капираш ваљда зашто го напишав тоа . Далеку од тоа дека сум напнат, али ретки се тие што ги интересираат твоите палачинки .

Ајт, терај/те онтопик .

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
А ти не мора да пишуваш нешто без врска само колку да пишеш. На место му беше коментарот. Ако имаш да кажеш нешто на темава (натпреваров и Интер) слободно напиши, ќе дискутираме. Ако не, не оди off topic :smir:.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
Матераци ќе убие некого

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Пехарот беше огромен, како тој од Лига на шампиони :pos:. Сепак, убаво е да се гледа како Занети подига трофеи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Не стигнав да гледам ама еве стигнав да го соберам од youtube:

Браво Милито, ако игра вака сезонава пердуви ќе летаат во Сериа А.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Пехарот беше огромен, како тој од Лига на шампиони :pos:. Сепак, убаво е да се гледа како Занети подига трофеи.
треба да го пратиме Занети во теретана малце да се ујача повеќе РАЦЕ И РАМО, зашто од кревање пехари......... ќе добие запалење на мускули ......... хахахахахахаххахахахаа

ГРАНДЕ Милито........ уф уф уф........ тоа е класа напаѓач.......... шанса - гол........ башка и ме изненади со брзината...... што да кажам....... само суперлативи......... може е прерано да зборам вака, ама мислам дека МИЛИТО ни е најдбориот човен што го земавме, не ЕТО........

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Милито ме изненадува. Не очекував толку лесно голови да дава.. Сепак додека дава голови тоа е добро за Интер.
Гледам таму на снимката го има и Ето. Зошто никој нема ништо напишано како изигра Ето? Не го гледав второто.. А никој ништо не напишал за тоа како Ето изиграл.. :jaj: Ќе го биде или играше многу малку?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom