Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Ух ми се наполна срцето кога го видов Ето со таа детска насмевка на презентацијата:pipi:

Дефинитивно сме апсолутни фаворити за титулата:toe:

Хахахха читам Ббилан примил 4 парчина од Баерн.:vozbud:
Честито на Леонардо 4 од 4 каков тренер гениј:pipi:
Не дека провоцирам ама толку пратиш, ова беше 6-ти натпревар подготвителен за Милан, 1-1-4

(не дека е нешо боље) :smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.851
така викаат секоја година, 3 години наназад и секогаш пред почеток го отфрлаат тоа
Да ама сега имаат црно на бело од УЕФА. Така да критична е работава, ако не „подмачкаат“ телевизиите некои луѓе.

Хахахха читам Ббилан примил 4 парчина од Баерн.:vozbud:
Честито на Леонардо 4 од 4 каков тренер гениј:pipi:
Не е до Леонардо работата, што да им прави... Дејвид Коперфилд не помага таму во моментов...

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Ima 5 sportski kanali plus B92 i drugi na kablovska ne se zamaram mnogu so zabranata.

A Milan mislam deka e vo ocaj tolku slaba ekipa odamna nemale :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
не ги заебавајте милан гревота се губат од кој стигнат хаха кој стигне да игра со милан вика дајте други деца овие слаби се хаха интер шампиони

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.851
Играчите повикани за мечот со Монако:

Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.

Defenders: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Maicon, Marco Materazzi, Davide Santon, Javier Zanetti.

Midfielders: Esteban Cambiasso, Rene Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Joel Obi, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.

Strikers: Mario Balotelli, Mattia Destro, Samuel Eto'o, Diego Milito.
Ни треба уште еден напаѓач, вака сме ОК, ама не-дај-боже-пу-пу-скраја-да-е-помрднете-се-од-местото, ако се повреди некој може да биде критично. Башка Ето ќе игра на тој африканскиот куп на кој ќе навиваме Камерун да испадне што побрзо.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
конечно почнаа шпекулациите за заминување на непотребните играчи!
кај има чад има и оган, според тутомееркато мурињо побарал од Бранка екипата од 27 играчи да ја намали на 22-23 со оглед на големите плати на играчите а нивната улога во тимот е сведена на нула.
мурињо сака да направи мал тим со многу шампиони.
играчите од кои мурињо побарал да го напуштат клубот се Nicolas Burdisso, Nelson Rivas, Victor Obinna, Patrick Vieira and Mancini, но сите побарале да останат за да докажат дека вределе!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.851
конечно почнаа шпекулациите за заминување на непотребните играчи!
кај има чад има и оган, според тутомееркато мурињо побарал од Бранка екипата од 27 играчи да ја намали на 22-23 со оглед на големите плати на играчите а нивната улога во тимот е сведена на нула.
мурињо сака да направи мал тим со многу шампиони.
играчите од кои мурињо побарал да го напуштат клубот се Nicolas Burdisso, Nelson Rivas, Victor Obinna, Patrick Vieira and Mancini, но сите побарале да останат за да докажат дека вределе!
Колку бодови ќе не чини „докажувањето?“ :pos2:
Шегата на страна, од сите овие само Бурдисо, и покрај сите негови киксови, можеби треба да добие шанса да биде на клупата. Иако ми е многу страв кога е во игра, зошто незнам кога ќе се истакне со некоја глупост, човекот барем одиграл добри партии и сепак е добар играч.

Ова другото, ја би го дал без пари во хуманитарни цели.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
немој бурдисо жити мене!
човекот не е ни со две нози он е само со пендракот во рака!
незнам зошто после утакмицата со Анортозис не го избркаа одма!
такви киксови се срамота за еден професионален фудбалер!

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
гадно се заебал ако мисли дека преку Галатасарај ке се избори за место во националниот тим или пак за светска слава!

п.с. Замислете да живеете овде http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=112061 и секој викенд со трк до џузепе меаца на утакмица :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.851
немој бурдисо жити мене!
човекот не е ни со две нози он е само со пендракот во рака!
незнам зошто после утакмицата со Анортозис не го избркаа одма!
такви киксови се срамота за еден професионален фудбалер!
Знам, сите попиздевме на таа утакмица. Имаше уште две-три на кои ептен се истакна. Сепак, мислам дека не е за во ист кош со оние другите, затоа што Бурдисо бил и корисен многу пати, а тие се тотално неупотребливи. И јас сум за да замине, ама и да не замине не се секирам многу.

Не можеш да изгубиш нешто што си го немал :smir:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Знам, сите попиздевме на таа утакмица. Имаше уште две-три на кои ептен се истакна. Сепак, мислам дека не е за во ист кош со оние другите, затоа што Бурдисо бил и корисен многу пати, а тие се тотално неупотребливи. И јас сум за да замине, ама и да не замине не се секирам многу.

Не можеш да изгубиш нешто што си го немал :smir:
Whatever, го планиравте. . .

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.851
Планираме 6-7 играчи, ама само еден од нив ни треба. Во моментов никој не ни е премногу неопходен.

Енивеј, типот изгледа не се цени многу што тргнал во тој правец. Едно време Турција стана хит кога имаа многу силна репрезентација и силен Галатасарај, па привлекоа многу играчи. Сега незнам зошто играч кој има и други понуди од најсилните лиги, би отишол во Турција, освен ако не го интересираат само парите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.342
Поени од реакции
47.027
Кој го планирал, Интер или дел од форумџиите тука . У Галата отишол, што значи нит Интер нит Милан не биле сериозни за него . Башка отиде во еден од моите омилени клубови, со Барош партал ке прават, нека му е со среќа, што се тиче мене, топ избор .

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Изгледа Арсенал е заинтересиран за Виера.

Мислам дека уште една година му останува од договорот со Интер (поправете ме ако грешам), а и прочитав дека Мурињо побарал од него да го напушти клубот, па така има реални шанси да се врати во црвениот дрес. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom