Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.852
Секако ќе мора да бараме странски канали. ФФМ ги блокира преносите кои се за време на одигрување на домашно првенство, при што најмногу настрадаа телевизиите кои пренесуваат Премиер и Сериа А. Интер на Телма, само во вечерни натпревари.

Јас сум за да ги блокираат сите преноси од странски првенства. Така, и првенствата и ние ќе се спасиме од нашите коментатори, и ќе си гледаме фудбал, ко луѓе... :pos2:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Секако ќе мора да бараме странски канали. ФФМ ги блокира преносите кои се за време на одигрување на домашно првенство, при што најмногу настрадаа телевизиите кои пренесуваат Премиер и Сериа А. Интер на Телма, само во вечерни натпревари.

Јас сум за да ги блокираат сите преноси од странски првенства. Така, и првенствата и ние ќе се спасиме од нашите коментатори, и ќе си гледаме фудбал, ко луѓе... :pos2:
a со животни како кејблтел шо да правиме?
имам 60 канали од кои 20 се 90%снег 20 се тотално непотребни како таа ловечката,пинк, пајнер планета, свет плус картун нетворк бумеранг а останатите 20 се македонските а1 телма сител мтв 1 мтв 2 мтв собраниски канал.....
уствари имам една еуроспорт и една романска спорт се вика
на еуроспорт 90 проценти од времето има снукер а на романската нонстоп утакмици од италија ама од 2004 утакмици......

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.691
Поени од реакции
841
Него од колку саат играме утре со Монако?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ех шо сакам да му го штавите елано од пред нос на милан
кеиф невиден:pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ех шо сакам да му го штавите елано од пред нос на милан
кеиф невиден:pos2::pos2:
Ке биде и тоа друже,ама Морати само да побрза малку и да не биде циција како келавицата од комшиките...:smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.690
Поени од реакции
59.852
a со животни како кејблтел шо да правиме?
имам 60 канали од кои 20 се 90%снег 20 се тотално непотребни како таа ловечката,пинк, пајнер планета, свет плус картун нетворк бумеранг а останатите 20 се македонските а1 телма сител мтв 1 мтв 2 мтв собраниски канал.....
уствари имам една еуроспорт и една романска спорт се вика
на еуроспорт 90 проценти од времето има снукер а на романската нонстоп утакмици од италија ама од 2004 утакмици......
Не знам какви ви се кабелските таму. Кај мене е ОК, има неколку канали за спорт не се лоши. Иако јас со телевизорот сум скаран, атдхе и сопкаст, друго не ми треба...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Дај бе немојте со Ван Дер Варт, замислете ја оваа средина, Мота, Камби, Мунтари и Ван дер Варт, едно прашање, што е заедничко за сите овие играчи ? Одговор, сите се леваци, не смее да се донесе уште еден левак на оваа средина, премногу ке биде предвидлива играта и на моменти смешна со оглед дека сите се тиња со десната нога . За Снајдер од Реал би се согласил, иако имам кажано дека е стаклен играч, се повредува често и ризик би бил негов ангажман . Нека се сконцентрираат на Касано, па и Деко кој импресинираше на подготвителните за Челзи, или Елано, кој е стартер во Бразил . :toe:
Ван дер Варт според мене е класа подобар од Снајдер. Како играше Ван дер Варт во Хамбургер тоа беше страшно нешто. Ем знае да даде добро подавање, ем знае да се уфрли и често играше како полушпиц зад Олич. Според мене тој е идеално решение, али познавајќи го нашиот клуб и успешноста на трансферите од средниот ред очекувам некоја (или можеби никоја) р'тка тркачка да купат.
Е сега за тоа што викаш сите се леваци.. Па што бараш таму да го ставаш и Мунтари.. Направи вака.. Мота, Камбиасо, Станкович и Ван дер Варт. Или Мота, Камбиасо, Ван дер Варт и Кваресма. Каков Мунтари какви точаци кажуваш.. Знам дека Мурињо си го доведе, али ако веќе сака нешто да биде од овој Интер тогаш мора Мунтари да седи на клупа и Занети да се тргни од среден ред. Кога веќе го продаде Максвел (тоа автоматски значи дека планира на левата позиција да игра со Занети и Сантон), тогаш мислам дека не би се двоумел да го седни на клупа Мунтари. Добар е за трчање и затворање на резултат при крај на утакмица.
Е сега мое мислење е дека нема ни приближно добар како овој да доведеме.. онака не верувам.. останува да видиме..
Проблем е што немаме лидер на средина. Односно немаме играч кај кого и кој ќе ја има одговорноста кога резултатот ќе биде 0-0 или 1-1 при крај на меч.. Играч како Лампард, Жерард, Чави, К.Роналдо, Кака, Верон, Рикелме..
Не можиш да го доведиш Снајдер, Хамшик, Хлеб.. и да очекуваш да ја командаат цела средина. Тоа е тоа.. Лидер не се купува! Лидер се станува со тек на време.. А мислам дека оваа генерација на Интер, овој костур кој го имаме има се помалку време за така млитаво да се однесува со купување на креативци!

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Абе каков Варт каков Снајдер, нас ни треба Касано !!! докажан играч дај боже да го зееме.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе каков Варт каков Снајдер, нас ни треба Касано !!! докажан играч дај боже да го зееме.
И што дека го земеме брат,нас ни треба класичен плеј,а не полушпиц и шпиц...
Дај боже на пензионерите да им го земеме Елано,а верувам дека ке го земеме,пошо само старци купуваат комшиите :baeh::helou:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

така викаат секоја година, 3 години наназад и секогаш пред почеток го отфрлаат тоа

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Ух ми се наполна срцето кога го видов Ето со таа детска насмевка на презентацијата:pipi:

Дефинитивно сме апсолутни фаворити за титулата:toe:

Хахахха читам Ббилан примил 4 парчина од Баерн.:vozbud:
Честито на Леонардо 4 од 4 каков тренер гениј:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom