Полека бе убав, полека...
Крвта ќе му ја ебеш на тој што ти донесе 3 титули и те тргна од голтарскиот статус на никогаш прв?! Тебе у школо не те дриблале дека титула задњи пут земал Интер у ’89. Ц ц цц
А за вториов дел за трансферот... Сосема фер е... Ето и Хлеб + 50милиона, па што сакаш ти повеќе!?!?
Ти ќе му ја уништеше кариерата? А Морати пари на дрво зима?? Јес да е нафташ, али ипак... Ај ти земи го новиот дрес на Ибра од Барса и запали го на плоштад... или 70 ЕВРА не се даваат така лесно, а????
Што е лесно пред компјутер политики да бистриш... Срање у боја:baeh:
Чекај бе малце. Ибра е напаѓач, него му е задача да дава голови и јас никогаш не можам да кажам дека Ибра ни ги носел титулите.
Да го поштуем што на мечот со Парма даде два гола и победивме ама колку што знам Рома загуби па и без ние да победиме ќе бевме шампиони.
Како можете да го заборавите доприност на целиот тим во борбата за титулата, голови на круз во 95та минута што ни донеле две победи, погодоци на Адри што ни носеле бодови, одбрани на Цесар, асистенции на Маикон, Деки, гинење на Мунтари и Камби. Не ми е јасно зошто постојано зборите дека Ибра сам ја носел титулата кога педерчето во последните кола не сакаше да игра бараше да биде заменет а Мурињо намерно го држеше на теренот за да постигнува погодоци и да биде најдобар стрелец во Серија А. Како заборавате дека во последните пет кола сите играа за Ибра да даде гол а он се понашаше арогантно.
Ибра секогаш веле дека е најдобар фудбалер во светот, ако е така Реал плати 94 милиони евра за Роналдо па и ние би требале да добиемен толку многу пари за Ибра.
Убаво си кажаа од Барса, Ето вреди 20 милиони евра. Тука напишав преку 20 поста и заедно со Syn ги обедувавме сите деке Ето не вреди повеќе од 15-20 милиони со оглед на ситуацијата која е а сите други велеа дека 40 милиони евра бидејќи бил расен стрелец.
Само да појаснам колку точно вреди Ибра, Реал во моментов дава за Рибери 80 милиони евра и доколку Рибери следната сезона проба да го употреби членот 17 на ФИФА ќе чини само 20 милиони.
Ако Ибра проба следната сезона да го употреби членот 17 знаеш колку ќе треба да плати???? Цела плата од неговиот преостанат договор - договор со Интер до 2014 според кој зима плата 13+14+15+16 или собрано заедно 58 милиони евра кога на оваа сума ќе се дода процентот од трансфер сумата што ја плативме на Јуве ќе биде приближно до 65-70 милиони евра.
Значи со употреба на Членот 17 вредноста на Ибра е приближна со онаа што ја добивме сега ние за Ибра, кај сите преостанати играчи членот 17 ја намалува вредноста на играчот за два до три пати.
Покрај тоа Барса за Виља даваше чисти 58 милиони евра плус позајмица на играчи, Касерес, Киеирисон.
Сеа ќе ти кажам и зошто ДА МУ ЈА ЕБАМ КРВТА ПРЕДАВНИЧКА.
Ибра никогаш не се грижел за тимот се грижел за самиот себе. Сакаше Морати да го направи најскапо платен фудбалер го направи. Сега сакаше да игра за Барса отиде да игра и тоа за помала плата!!!
Истиот филм го направи кога дојде во Интер ова е остварување на сонот истото го направи и сега го живеам сонот.
Не одиграл натпревар а го бацува амблемот на клубот???? Тоа е поштување спрема Интер.
Не напушти во период кога бевме во врвот на циклусот за да не спушти на почетокот и тоа само заради една причина ДА СИ ГО ОСТВАРИ СОНОТ.
Него го здоболе курот за Интер па зашто мене да ме боли за Ибра.
Нема збор дека е најдобар напаѓач, има се што се бара од еден модерен фудбалер, можеби е и најдобар играч тоа ќе треба да го покаже во Барса но карактер има нула и затоа никогаш не сум го поштувал и нема да го поштувам.