Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Прати изјава на ѓубрето Ибра само за споредба Кака се утепа праќајќи писма на благодарност до навивачите на Милан до Милан секогаш велејќи дека ќе му останат во срце,а ѓубрето Ибра се утепа фалејќи го својот менаџер еве му ја најновата изјава.Прашања од Италијански новинари.
Почнав да размислувам да си одам од Интер во Деќември,како ја гледав Барса така повеќе сакав да си одам,а ми здосади од Италија од вашиот фудбал кој е многу лош и се игра под голем стрес ми здосади од Милано
Но Интер те плаќаше најмогу од кој било друг фудбалер
Ибра-за тоа не сакам да зборам,ме плаќаше таман за тоа како играв.
Мурињо вели дека Ето е подобар од тебе.
Не ме интересира што вели Мурињо,многу сум среќен што ја избрав Барса
Дали се налутил од зборовите на Морати по мечот со Манчестер(демек му рекол ти плаќам цело богатство а ти не знаеш да дадеш гол)
Не вели Ибра бев веќе одлучил да си одам пред Манчестер и го бев информирал менаџерот(изеде трици пред манчестер демек ако не со Интер со друг клуб ќе освои ЛШ)Во манчестер не изгуби Ибра изгуби Интер.

Е кажете не ли е неблагодарно ѓубре фудбалер го направија пред тоа грееше клупи наместо да се заблагодари тој плука по Интер.А навивач бил на Интер од мал:nesvest:

B

Beck's

Гостин
Прати изјава на ѓубрето Ибра само за споредба Кака се утепа праќајќи писма на благодарност до навивачите на Милан до Милан секогаш велејќи дека ќе му останат во срце,а ѓубрето Ибра се утепа фалејќи го својот менаџер еве му ја најновата изјава.Прашања од Италијански новинари.
Почнав да размислувам да си одам од Интер во Деќември,како ја гледав Барса така повеќе сакав да си одам,а ми здосади од Италија од вашиот фудбал кој е многу лош и се игра под голем стрес ми здосади од Милано
Но Интер те плаќаше најмогу од кој било друг фудбалер
Ибра-за тоа не сакам да зборам,ме плаќаше таман за тоа како играв.
Мурињо вели дека Ето е подобар од тебе.
Не ме интересира што вели Мурињо,многу сум среќен што ја избрав Барса
Дали се налутил од зборовите на Морати по мечот со Манчестер(демек му рекол ти плаќам цело богатство а ти не знаеш да дадеш гол)
Не вели Ибра бев веќе одлучил да си одам пред Манчестер и го бев информирал менаџерот(изеде трици пред манчестер демек ако не со Интер со друг клуб ќе освои ЛШ)Во манчестер не изгуби Ибра изгуби Интер.

Е кажете не ли е неблагодарно ѓубре фудбалер го направија пред тоа грееше клупи наместо да се заблагодари тој плука по Интер.А навивач бил на Интер од мал:nesvest:
:pos2::pos2: car e nema sto:pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.911
Ибрахимович: Кога ќе го потпишам договорот ќе бидам најсреќен човек на светот

Шведскиот интернационалец во интервју за ТВ каналот на Барселона и официјалната веб страна вели дека со нетрпение го чека моментот кога ќе стави потпис на договорот и ќе стане нов член на тимот на Пеп

Ибрахимович попладнево пристигна во Барселона каде што утре ќе треба да ги помине медицинските тестови и да го комплетира својот трансфер на Камп Ноу. Во своето прво интервју за ТВ каналот на Барселона, поранешниот играч на Интер вели дека ќе биде најсреќен човек на планетата кога ќе стави потпис на договорот со Каталонците.
“Тешко ми е да ги опишам моите чуства, се чини дека се е готово и недостасува само мојот потпис.” – рече Ибра.
“Навистина сум задоволен и уживам во се што се случи, навистина сум многу, многу среќен и кога се ќе се комплетира ќе бидам најсреќниот човек во светот.”
“Секој играч сака да игра за Барселона, но тоа не може да го направи секој фудбалер.“
“Кога видов дека Барселона е заинтересирана за мене му кажав на мојот агент да среди се и тој заврши одлична работа.”
“Кој не би дошол во Барса? Мислам дека секој фудбалер сака да игра за најдобриот клуб во Европа и можеби во светот. Најдобрите играчи сакаат да бидат во Барса и се надевам дека ќе бидам еден од нив.”
За Ибрахимович, Барса ’прави историја’ со начинот на кој игра и јасно нагласува дека сака да биде дел од тоа.
“Доаѓам тука со квалитетите кои сите добри ги познаваат. Играм техничка игра, исто како Барселона и сакам да одиграм добро исто како и во Интер.”
“Луѓето што ме знаат како играч знаат што можам да донесам.”
Јебига, реков да не го спомнувам појќе ама не можам да го прескокнам ова.

Сега барем може слободно да каже, не мора да се правда: "не реков така", "не мислев така", "ја нисам из одавде..." :pos2:
Ко ќе се сетам дека плукавме по Рони а дечкото ни 10% не изеде бурек како овој, дури не е јасно ни дали сакаше самиот или не. А типов што навива за Интер од детство не е ни пола играч од дебелкото кога беше во топ форма.

Нек ти е со среќа, и ти задоволен, и ние :pos2:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Интер се интересира за Ди Мариа повеќе на гоал.ком
а нели и лани се интересиравме за овој?
Мајкон на 8 позиција на гоал.ком листата а ето'о на 9

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
ето денес пристигна се надеваме дека ке игра на 30 ти август со монако и ке даде гол заедно со милито во напад мислам деке ке бидат одлицен тандем и веке ако купува играц интер дај нека зима побрзо да се иуграат играците после ке го криват мурино а цовекот реце го сака тимот до америка турнирот а веке помина а ни ето ни хлеб не изиграле натпревар а да не зборам ако дојде некој 3 како на пример касано поздрав интер сампиони

C

CheeEeZ!

Гостин
Здраво луѓе,нов сум на форумов,прв пост тука се разбира :)
Прочитав негде за плејмејкер и јас искрено ПОЈМА НЕАМ !
Ме радува што Милито даде 2 гола против Милан,голем кеиф !
Жал ми е што Ибра си отиде,сакав барем уште оваа сезона да останеше,али нема врска го добиваме ето'o и се надевам дека ке се снајде во италија!
конечно завршив со пишувањето доста време ми требаше да ги најдам:шѓќчжњ :)

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Жал ми е што Ибра си отиде,сакав барем уште оваа сезона да останеше,али нема врска го добиваме ето'o и се надевам дека ке се снајде во италија!
Добредојде и добро не најде :)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Еве веќе официјално Ибра стана играч на Барса...сакам да му се заблагодарам за СЕ шо даде во Интер, за сите негови голови и асистенции и да му посакам се најубо во Барса, а додека ги менува клубовите како шо ги менува чорапите, никогаш нема стане легенда... (како шо посакуваше во Интер да остане и да биде новиот капитен, а сега гледам сакал да стане дел од историјата на Барса :nesvest:).

Никогаш нема да биде како Занети, Малдини, Дел Пјеро, Раул...туку ќе биде само обичен, неблагодарен, нелојален, себичен играч каде и да оди!!!

Чао Ибра, добредојде Ето, Хлеб и 50мил.евра :)

Едит: А исто така ме изнервира босанецот шо ја зеде 10-ката без потреба, а немал никаква намера да остане :nerv:

Welcome CheeEeZ! :wink:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
добредојде!
дискусијата за плејмејкер само на оваа тема не згаснува(истото се случува и кај биланезите за било каков играч:pos2:)

ѓшќжч: откако сум на форумов научив да ја користам кирилицата сега СЕКАДЕ ја користам, навикни се и ке видиш дека е многу подобро и поубаво за око!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
добро дојде нека ни се мнозат фановите на интер како со цитам се поизвесно е дека касано ке дојде во интер а мансини највароватно ке замине

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
За јуве рече дека му било животна желба за интер дека од дете е за нив а за барса видете на линков
http://www.justin.tv/barcelonadeecuador1/old
:smir:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Одручеква треба да го видиме во сино-црно...

MILAN - (ANSA) Samuel Eto'o is still completing his medical at the San Matteo hospital in Pavia but he could sign his five-year deal with Inter this evening.
After passing a medical at the Italian Olympic Committee's Institute of Sports Medicine in Milan, Eto'o explained what he wants to achieve with Inter.
He said: "I made history at Barcelona, but that history is finished now. A new story begins at Inter, I'm starting from scratch, I want a new adventure and I hope everything goes well. I can't but wish Ibrahimovic good luck. I have won a lot at Barcelona and now I hope to do the same with these colours, if not, more.
"I promise the fans that I will work every day, as I have always done. This is at the base of everything. I believe in my work and the group, I don't have to say that what I want to do is score even more goals, I know I'm capable of scoring goals and I know that through my work I will score even more.
"I know that Inter strongly want to win the Champions League, but you can't just think about the cup because if you're too concentrated on the Champions League the other objectives fade into the background and then maybe there's also the risk of exiting the European competition as well. You need to take each match as it comes and consider all of them like finals."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom