Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.810
последниот играч што постигнал хет трик за интер е креспо во мај 2005 против лацио кога тепавме 4-3 на Сан Сиро ако се сеќава некој тогаш пандев првпат ни даде гол!
А круз секогаш кога стартувал бил тапа ама кога влевал од резерви секогаш голови давал.
единствени утакмици што ке ми останат во сеќавање од Круз е кога им даде на јувентус 2 гола еден од слободен и еден на џиџи под нозе, и мартинс тогаш го издрибла џиџи(не му беше денот), и втората утакмица со Арсенал на хајбери 0-3 кога тепавме кога го лобуваше симан :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Sega inter ke gazi i vo liga na sampioni, ke se ispolni mojot son na Bernabe finale BARSELONA -INTER :pipi:
Па и сам си кажуваш бе, разбуди се, 2 саат попладне е, не сонувај толку многу, штетно е по здравјето.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
До сеа со Ибра не газеше сеа со Ето ќе гази. Да не е нешо поќе Ето од Ибра?
Не е нешто појќе ама е нешто completely different, што би рекле од Monty Python. Ето и Милито ќе бидат најдобар тандем, има време, ќе прајме муабет...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Што е тука е,нема бегање од вистината.....
Со трансферов Интер не губи ништо,си оди еден напагач,доага друг и играч од среден ред,крај...

Да почне сезона па ке видиме како ке се привикнат Ето и Хлеб во Интер,мада мислам дека Ето нема да има проблеми со прилагодувањето во играта на Интер,не покрај Мурињо.
Уште плеј да се земе,не знам зашто се чека уште....

Јубенташи ве фати комплексот полека,а..... :vozbud::vozbud:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Што е тука е,нема бегање од вистината.....
Со трансферов Интер не губи ништо,си оди еден напагач,доага друг и играч од среден ред,крај...

Да почне сезона па ке видиме како ке се привикнат Ето и Хлеб во Интер,мада мислам дека Ето нема да има проблеми со прилагодувањето во играта на Интер,не покрај Мурињо.
Уште плеј да се земе,не знам зашто се чека уште....

Јубенташи ве фати комплексот полека,а..... :vozbud::vozbud:
Да, да многу јаки станавте гаќите почнаа да ми се тресат од големите трансфери што ги правите, и вие си знаете дека губите со трансферов али не сакате да признаете :smir:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да, да многу јаки станавте гаќите почнаа да ми се тресат од големите трансфери што ги правите, и вие си знаете дека губите со трансферов али не сакате да признаете :smir:
Не бе грешка си. Има време, ќе осетите на своја кожа :smir:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
леле ми се стресија гаќите од Канаваро и Келини посебно Канаваро ух ептен страв ме фати а пак Григера аууу :pos:Абре види си го тимот др..те на Диего и Мело:pos2:
.Ух како ке ве дрибла Ето :pipi:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ја уште сум му лут на Берлускони што се заебава со Милан, па сериа А ќе биде интересна 10 кола оваа година. Еден куп пари зеде од Кака ама проституцијата скапа во Италија, па не може да си купи играчи.

Така да им давам поддршка на „колегиве“ од Јувентус да запнат малку колку да е интересно, да не се досадуваме :pos2:.

Радувајте се додека е лето, зошто поларни зими доаѓаат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom