Фан Клуб: Депортиво Ла Коруња

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.120
Поени од реакции
75.043
Сарагоса нема нешто посебен тим, и ако Леванте стварно изигра за да победи, тогаш Саратоса нема шанси да дојде до трите поени. Но се плашам дека утакмицата ќе биде наместена за да победи Леванте. За мене, токму Депортиво е најголемиот кандидат за испаѓање. Валенсија ни е моментално најомразен ривал од сите во Примера, и нема шанси така лесно да се дадат. Мислам дека ќе се борат како да им е финале на ЛШ, исто како што во 94-татата се израдуваа на тоа што им извадија нерешено дома на Депор воп натпревар кој за нив немал никакво значење, по кој Депортиво ја загуби титулата од Валенсија.
Имало многу вакви случаеви со овој тим. Во времето кога се боревме ние и онив за титула, секогаш имаше некои тепачки. Марчена секогаш изиграваше фајтер на тие дуели. Се сеќавам водеше Депортиво 1-2 на Местаља, и Скалони лежеше повреден во 90-та минута, и кога го грабнаа овие го исфрлија од терен :pos:
После купот од пред неколку сезони, кога на реваншот во Валенсија, судијата беше погоден со шише, памечќот се преигруваше, а управата на Валенсија се обидуиваше да покаже дека тој што гаѓал бил всушност фан на Депор :pos:
Седум години ги немаме тепано дома :toe:
Се е против нас....
Сосиедад мислам дека ќе го тепа Гетафе, со што Гетафе за мене е нашиот главен ривал вечерва. Ние или Гетафе, да се биде или не, прашање е сега :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.120
Поени од реакции
75.043
Ќе ве даваат на Алфа денес ?
Нема, ќе даваат Сосиедад-Гетафе :)
Ајде Депооооооооооооор!!!!!!!

--- надополнето ---

Потврден е составот за овој дуел. Идеме со најаките единаесетмин:
Аранзубиа
Лауре Колото Лопо Пабло
Родригез Перез
Адријан Валерон Гвардадо
Рики

Galiza baila ska oi :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
184
Поени од реакции
22
Леванте ќе ја пукне сарагоса

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.120
Поени од реакции
75.043
Valencia
César
Bruno - Navarro - Dealbert - Alba
Albelda - Banega - Topal
Joaquin - Mata
Aduriz

Еве ги и педеривбе во скоро најсилен состав :)
Зига-зага Напред депор ле але :icon_mrgr

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Повторно сум со вас утакмицава. Верувам дека можете :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.120
Поени од реакции
75.043
0-1 е сега почнува интересното....:pop:

--- надополнето ---

И Гетафе води :pop:
Рики утна сто процентна шанса :(
Бтв сега сме 18-ти...

Член од
26 јануари 2010
Мислења
184
Поени од реакции
22
Riki e idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,idiot,...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.120
Поени од реакции
75.043
Со еден гол ќе бидеме сдпасени бидејќи Мајорка губи со 0-2 од АСтлетико. При исто бодови со Мајорка ние ќе се спасиме...

--- надополнето ---

Леле бе и статива погодивме,в не ми се верува какви трагичари сме :(
Копилињава топка не пипнаа а ние сто шанси утнавме и пак губиме :nerv:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сами си ја кроите судбината ... Лошо е да чекате на други.

R

Rigel Kent

Гостин
Ako Deportivo i Saragosa imaat ist broj bodovi i ista gol razlika sto odlucuva?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.120
Поени од реакции
75.043
Ako Deportivo i Saragosa imaat ist broj bodovi i ista gol razlika sto odlucuva?
Одлучува меѓусебен дуел и ниен отпаѓаме. Само со Мајорка имаме подобар меѓусебен. Они губат 0-2 од Атлетико, па нас ни треба бод за да излеземе пред нив...

Член од
26 јануари 2010
Мислења
184
Поени од реакции
22
Guardado e potpolno von forma

Riki zemjodelecot i prazen gol da e ke go promasi

Kajgana Shop

На врв Bottom