- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.120
- Поени од реакции
- 75.043
Сарагоса нема нешто посебен тим, и ако Леванте стварно изигра за да победи, тогаш Саратоса нема шанси да дојде до трите поени. Но се плашам дека утакмицата ќе биде наместена за да победи Леванте. За мене, токму Депортиво е најголемиот кандидат за испаѓање. Валенсија ни е моментално најомразен ривал од сите во Примера, и нема шанси така лесно да се дадат. Мислам дека ќе се борат како да им е финале на ЛШ, исто како што во 94-татата се израдуваа на тоа што им извадија нерешено дома на Депор воп натпревар кој за нив немал никакво значење, по кој Депортиво ја загуби титулата од Валенсија.
Имало многу вакви случаеви со овој тим. Во времето кога се боревме ние и онив за титула, секогаш имаше некои тепачки. Марчена секогаш изиграваше фајтер на тие дуели. Се сеќавам водеше Депортиво 1-2 на Местаља, и Скалони лежеше повреден во 90-та минута, и кога го грабнаа овие го исфрлија од терен
После купот од пред неколку сезони, кога на реваншот во Валенсија, судијата беше погоден со шише, памечќот се преигруваше, а управата на Валенсија се обидуиваше да покаже дека тој што гаѓал бил всушност фан на Депор
Седум години ги немаме тепано дома
Се е против нас....
Сосиедад мислам дека ќе го тепа Гетафе, со што Гетафе за мене е нашиот главен ривал вечерва. Ние или Гетафе, да се биде или не, прашање е сега
Имало многу вакви случаеви со овој тим. Во времето кога се боревме ние и онив за титула, секогаш имаше некои тепачки. Марчена секогаш изиграваше фајтер на тие дуели. Се сеќавам водеше Депортиво 1-2 на Местаља, и Скалони лежеше повреден во 90-та минута, и кога го грабнаа овие го исфрлија од терен

После купот од пред неколку сезони, кога на реваншот во Валенсија, судијата беше погоден со шише, памечќот се преигруваше, а управата на Валенсија се обидуиваше да покаже дека тој што гаѓал бил всушност фан на Депор

Седум години ги немаме тепано дома

Се е против нас....
Сосиедад мислам дека ќе го тепа Гетафе, со што Гетафе за мене е нашиот главен ривал вечерва. Ние или Гетафе, да се биде или не, прашање е сега