Фан Клуб: Германија

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.682
Поени од реакции
22.538
Ау ау ау, мизерна игра, мизерија!!!
Лев е крив. Исто како со Фаровските острови одбраната беше многу напред поставено со тоа секоја шанса на Аустрија како контра беше и со тоа одбранбените играчи имаат дополнителен притисок. Се биде денес, каша беше. Второ 6ките. И Крос и Кедира многу офанзивно ич наназад не работа а посебно Кедира во некој ситауции како полушпиц напред бегаше. Мора барем еден дефанзивен тука да има. Попара е тактиката, ме нервираат експериментите на Лев.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Прво полувреме ќе си помисли човек Германија со еден централен бек играа, Хумелс 4,5 надвор од позиција Бади сам беше позади. Шмелцер дечкото се глеа дека се труди али толку му е знаењето не е ова системот на Клоп и Гроскројц дегенот да му помага позади цело време. Кедира пак ќе кажам слобода колку сака уште малце АМЦ ќе игра место Озил а само трча напред и ништо не прави нема техника ни за асален пас ни за ништо. Милер многу бега по крило порано за Германија повнатре играше. За Клосе реков незнам веќе што го играат боље да пробаат со Ројс напред или Шурле. Како и да е многу испомешано од страна на Лев ни самите они незнаат што тактика сакаат да играат

M

Mario Gómez

Гостин
Шмелцер и Лам ужасни и офанзива и дефанзива, Ноер ги спасуваше. Хумелс и Бади чат пат по некој кикс. Ама реално нон стоп беа под притисок и Крос и Кедира не се враќаа доволно назад да примат топка. Средина не постоеше. Озил појше по крилни позиции се вртеше. Да не зборам што нема асален напаѓач моментално. Незнам ни јас како победија, и тоа што секои квалификации се слаби у септември, секогаш имаме проблеми во Виена и ова е најтешкиот натпревар во квалификациите, и пак победија!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дур не сфата сите тие таму на чело со Лев дека Германија НИКАД нема да биде Бразил,ништо нема да постигнат....Ќе се вртат околу финалето или у финале ќе губат...

Па не ме јеби,Кедира самба си праи со Крос у гол ќе влезеа за малце...

У одбрана ко у месара.Организација нула,Шмелцер за бундес добар е,ама да не проаѓа германска гранција.Бадштубер слабо со Хумелс,нема конекција,двајцата ко сами да си играат.Озил нешто трчка навака натака.Милер стандар борбен,Клосе ок беше,и Ројс ѕверски.

Али тотално раштимовано.Без Швајни се ко изгубени германци,нема зрелост у екипата,играат по шаблон,на хартија тоа што им е нацртано тоа секој си го прави.Нема поврзаност.

На светското против Англија и Аргентина,тоа се утакмици за пример.Играа како едно,играа зрело.Ова е боранија...

Пак ќе ги тепаат сите утакмици у кфалификации,ќе стигнат до полуфинале или финале и ќе изгубат!Нема Лев концепт,нема промени,истото го тера,а исходот е познат!

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.434
Поени од реакции
26.437
Хајко Вестерман од Хамбург е повикан во репрезентацијата после долго време на местото на Хумелс кој е повреден, изненадувачки потег на Лев :cautious:

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Момци чисто да си се пофалам, ќе ја гледам во живо утакмицата со Шведска!

И тоа ефтини карти, 20 евра, начекав на добро место на северната трибина!

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Момци чисто да си се пофалам, ќе ја гледам во живо утакмицата со Шведска!

И тоа ефтини карти, 20 евра, начекав на добро место на северната трибина!
Od kaj ja kupi kartata ?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.682
Поени од реакции
22.538
Хајко Вестерман од Хамбург е повикан во репрезентацијата после долго време на местото на Хумелс кој е повреден, изненадувачки потег на Лев :cautious:
Ja ko vi vikam zabega Löw vo posledno vie ne mi veruvate. Namesto da vikne mlad talent kako Wollscheid da go navikne na reprezentacijata toj Westermann. Osekjam los rezultat so Svedska :cautious:

M

Mario Gómez

Гостин
Види го ти Ројс, машина станал. Подолски ќе грее клупа од сега.
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 22:25 ---
Крос не е свесен шо нога има...

M

Mario Gómez

Гостин
Уште 50 натпревари да изиграат вака ќе тепаат, ама коа ќе дојде време за финалиња одма флоп. Супер изиграно, Озил и Ројс, второ Крос. И голојте убај. Ова е Германија што сме навикнати, не таа со Австрија и со Фарски Острови. И тоа без Гетце, Гомез, Хумелс, Лам, Гундоган и Бендер.
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 23:01 ---

Крос не е нормален еден од најјаките и најпрецизните шутеви го има, и со лева и со десна само од кога почна сезонава се изнадава голови јаки.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Lugje be Kroos sega kakov sut ima a uste e dete , pa sto sut ke ima koga ke e vo vrvot na svojata kariera na 28/29 godini :cuc: definitivno go imame najdobriot sreden red na svetov i ocekuvam ovaa mlada generacija da vrzi dva - trofei pocnuvajki sega od 2014 , samo Italija da se molime da ne ni se padnat :) :) oti protiv mizerna reprezentacija i nie mizerno igrame ili pak topkata ednostavno nema da saka da vleze vo mrezata pa i Bogatinov da brani za Italija nema da mozeme gol da mu dademe :) : ) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom