Фан Клуб: Германија

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
честито победата иначе Лена е :drk::drk::drk::drk:..многу е лична 19 години пу пу:smir:

Н

'Никола'

Гостин
честито победата иначе Лена е :drk::drk::drk::drk:..многу е лична 19 години пу пу:smir:
Абе знае Боби што носи на аватар, нема лабаво.:)

Иначе, околу фудбалов, оти не играа денес Лам и Швајни?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ги остави да полнат батерии после тешката сезона.

Инаку Вестерман им се придружи на Адлер, Ролфес, Треш и Балак и нема да патува за СП. Ова е веќе сериозно баксуз. Хајко можеше да игра и централно (каде очекував да го видам во прва постава) и лево и во дефанзивна. Мислам дека ќе мора да викне некого Лев Хумелс или во крајна линија па и Фрингс зш веќе освен Швајни и Семи нема кој да игра 6ка. Со ова од друга страна Бади си го резервбира билетот за СП.

------------Ноер
Лам--Мерте--Фридрих--Аого
-----Кедира--Швајни
Марин----Озил---Полди
-----------Клосе

--------------Бут
Бек--Боатенг--Бади--Јансен
---------ХХХ---ХХХ
Троховски--Кроос--Какау
------------Гомез

Милер и Кислинг се уште во кадарот и мислам меѓу нив двајца и Троховски некој ќе лета од кадар... Дали ќе види Лев дека мора да повика уште некој за дефанзивна средина ќе видиме...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Составот ни стана крпен живот од Стале Попов:jaj:
Нема врска пак верувам на висок дострел.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Премногу ги спотера баксуз. Има алтернативи ама станува кнап, освен тоа и со отсуство на играчи како Вестерман, Ролфес, Адлер или Балак кои беа првотимци ќе страда и воиграноста а и тактичкиот избор станува помал (Вестерман и Треш беа доста флексибилни)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ja veruvam vo ovaa Germanija poradi Marin , Ozil , Schweini , Khedira , Podolski , Gomez , lahm , mislam deka imame tim za FINALE

!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе Дојчланд никогаш не биле фаворити па 2002 СП - финале, 2006 СП - трето, 2008 ЕП - финале...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Podolski i Gomez ke ne iznenadat ja taka osekam ke vidite. Strasen tandem se dvajcata,vo pozadina Schweini , Ozil mislam deka imame se za da stasame do finale i ovoj pat ballack da ne igra posto go gubime po DEFAULT :) :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Ja veruvam vo ovaa Germanija poradi Marin , Ozil , Schweini , Khedira , Podolski , Gomez , lahm , mislam deka imame tim za FINALE

!
И јас верувам во оваа Германија. Поготово поради тоа што повеќето од овие се чистокрвни Германци!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
И јас верувам во оваа Германија. Поготово поради тоа што повеќето од овие се чистокрвни Германци!
Се си мислам дека тешко ти палат провокацииве...:toe:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Се си мислам дека тешко ти палат провокацииве...:toe:
Не ми беше намера да провоцирам, само жал ми е за Хитлер, се превртува во гроб човекот :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Исто ко „чистите“ Англија и Франција така? Глупости се тие муабети во денешно време. Ако играат и гинат на терен за боите што ги бранат не е битно дали бабите им биле Пољакињи или Турчинки.

Н

'Никола'

Гостин
И шо сеа. Кај нас можи сите се чистокрвни Македонци, па пак сите навиваме и ја сакаме репрезентацијата. Дај ви се молам немојте со вакви глупости. Ако имате нешто паметно за кажување, слободно, ако не, поубаво е да се преќути.

Kajgana Shop

На врв Bottom