Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
честито победата иначе Лена е ..многу е лична 19 години пу пу:smir:
Абе знае Боби што носи на аватар, нема лабаво.честито победата иначе Лена е ..многу е лична 19 години пу пу:smir:
Норвешка биле да ја бодрат ЛенаАбе знае Боби што носи на аватар, нема лабаво.
Иначе, околу фудбалов, оти не играа денес Лам и Швајни?
ејј глеј си сан ремо ичестито победата иначе Лена е ..многу е лична 19 години пу пу:smir:
И јас верувам во оваа Германија. Поготово поради тоа што повеќето од овие се чистокрвни Германци!Ja veruvam vo ovaa Germanija poradi Marin , Ozil , Schweini , Khedira , Podolski , Gomez , lahm , mislam deka imame tim za FINALE
!
Се си мислам дека тешко ти палат провокацииве...И јас верувам во оваа Германија. Поготово поради тоа што повеќето од овие се чистокрвни Германци!
Не ми беше намера да провоцирам, само жал ми е за Хитлер, се превртува во гроб човекотСе си мислам дека тешко ти палат провокацииве...
И шо сеа. Кај нас можи сите се чистокрвни Македонци, па пак сите навиваме и ја сакаме репрезентацијата. Дај ви се молам немојте со вакви глупости. Ако имате нешто паметно за кажување, слободно, ако не, поубаво е да се преќути.И јас верувам во оваа Германија. Поготово поради тоа што повеќето од овие се чистокрвни Германци!