Фан Клуб: Германија

M

Mario Gómez

Гостин
Па фитнес тренерот е од НФЛ во УСА, тој црниот, Клинси од Калифорнија носеше фитнес тренери. И ја продолжија традицијата. :)

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
decki idam sabota germanija pa ke vi prakam klipcina i sliki od atmosferata tamu za vreme na svetskoto :)) DEUTSCHLAND WELTMEISTER!! :)

M

Mario Gómez

Гостин
Лам прогласен за капитен, Нојер за прв голман. Остана уште дилемата кој играчи ќе отпаднат.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Лелееее ама ми е криво што не го зема Фрингс не може со децава да се игра Светско Првенство:toe:

Милер паднал од точак крш се напраил:tapp: Каков аматер па од точак да паднеш треба или маунтбајк да си возел по карпи и планини или да ти излезе сканија пред тебе...трето нема.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Енсер клипчиња обавезно :salut: Не ми се верува на уште една Sommermaerchen ама сепак секако ќе има атмосфера на јавно гледање на натпреварите.

За Лам и Ноер па и не се некои изненадувања. Можеби Швајни и Бут имаа шанса ама ок е и вака. Со оглед на моменталната форма јас веројатно Бут ќе го земев ама Лев си знае што прави...

P

PoisonLady

Гостин
Лелееее ама ми е криво што не го зема Фрингс не може со децава да се игра Светско Првенство:toe:

Милер паднал од точак крш се напраил:tapp: Каков аматер па од точак да паднеш треба или маунтбајк да си возел по карпи и планини или да ти излезе сканија пред тебе...трето нема.
И мене.И јас мислам дека заслужува место во националниот состав.

--- надополнето ---

Will you please take me with you?:)
А како успеал легендана да падни од точак.:zver:
Го удрил друг точак :pos2:

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Vo Mannheim ke bidam , klipcinja, sliki obavezno i jas ne veruvam na ista atmorsfera ko na svetskoto ali pak ludo ke bide autokorso, pienje, vikanje heheh jako ke bide

M

Mario Gómez

Гостин
Loew revealed Schweinsteiger, Lahm, goalkeeper Hans-Joerg Butt and midfielder Thomas Mueller will all miss the friendly against Hungary in Budapest on Saturday.

The four Bayern Munich players will be rested and remain at Germany's training camp in north Italy having played in last Saturday's Champions League final defeat to Inter Milan.

Against Hungary, Germany will be led by striker Miroslav Klose in their penultimate World Cup warm-up match before their opening game in Group D against Australia on June 13.
Predicted kicker line up:

---------------------Neuer----------------------

Friedrich------Mertesacker----Tasci---------Aogo

-----------Khedira-------Westermann-----------

--Trochowski-------Oezil----------Podolski-------

------------------Klose (C)----------------------

Sport1's projected lineup:

------------------------Klose

Podolski---------Özil---------Kroos-------Trochowski

-----------------------Khedira

Aogo-----Westermann-----Mertesacker-----Boateng

------------------------Neuer

Во 8 сатот, подоцна ќе стам стрим.

Инаку тотал дисастер се овие подготовкиве, секогаш играме со втор или трет тим. Се надевам на наредниот натпревар, Јансен, Лам, Швајни и Марин ќе бидат подготвени.

M

Mario Gómez

Гостин
Аее, да не е репрезентацијава Полди и Гомез немоат гол да дааат. :pos:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
3-0

Полди ,Гомез и Какау стрелци...:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Овој Марин како ги работи.Мислам дека ќе блесне на светсково...

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3587806 напиша:
Аее, да не е репрезентацијава Полди и Гомез немоат гол да дааат. :pos:
Убав од Гомез голот? Неам можност да ја гледам.

--- надополнето ---

Море, нека ни е честита двојната победа денес.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom