Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.741
Поени од реакции
6.443
Официјално Оса и Амбурет се нови играчи на Вардар :)
Алелуја некоја подобра вест....
Што донесовме досега???
Петров
Аргировски
Вељановски
Захов
Мицков
Илиевски

Немаме ниту еден шпиц во екипата:D
Филип Ивановски го заборави? Сега дојде и Штерјов,така да полека полека правиме солиден тим за оваа сезона!
--- надополнето: Jul 6, 2011 3:47 PM ---
Настевски се врати од Русија, и останува. :)
Јас како што не беше на проба во Русија туку во друга земја,и најверојатно се враќа во недела:)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Филип Ивановски го заборави? Сега дојде и Штерјов,така да полека полека правиме солиден тим за оваа сезона!

Јас како што не беше на проба во Русија туку во друга земја,и најверојатно се враќа во недела:)
Беше на проба во Краснодар Кубан :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.899
Поени од реакции
73.064
Туневски и Штерјов си ги пропуштил.
Оса да, ама Амбурет не е сеуште официјално играч на Вардар и уопште не е сигурно дали ќе потпише. Штерјов што дојде од Миравци е напаѓач. Најдобар стрелец им бил таму. :D Исто така и со Александар Стојановски (екс-играч на Тетекс) се преговара да дојде да попуни место во нападот.
Да, да ги заборавив тунески и идната ѕвезда на клубот штерјов, а моментално и единствен напаѓач кај нас :D
Стојанопвски порано беше добар играч, а ио сега ваљда добро ќе ни дојде. Лани Нухију да ни останеше ќе ни беше ѕвезда, па камоли Стојановски :)
Како бе не е готово со Амбурет:confused:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.899
Поени од реакции
73.064

Не е дојден Ивановски, туку се чека ако не најде клуб во странство да дојде...
Исто ќе се надевасме и на Васоски...
Инаку чим комита ултрас вика дека Иве останува, ондак сигурно знае пошто се другари од маало :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.741
Поени од реакции
6.443
Беше на проба во Краснодар Кубан :)
Коа беше во Скопје правев со него муабет на фб и ми кажа дека мали се шансите да иде во Русија бидејки тешко дека таму ке успеел,како и дае добро е што се враќа во Вардар!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.497
Поени од реакции
28.905
Коа беше во Скопје правев со него муабет на фб и ми кажа дека мали се шансите да иде во Русија бидејки тешко дека таму ке успеел,како и дае добро е што се враќа во Вардар!
Беше околу 3-4 дена мислам таму ама чим се вратил одма ништо од тоа, како и стално. Сегде беше на проба Германија, Русија, Франција, Холандија и нигде не иде. :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Драган Георгиев што не се снајде у Мајнц беше позејмен у 2 Бундерс после пак у Турново тој би бил одлицно засилување да го позејмат...

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Навивам за Вардар, а ме сакаат и у Битола ;) !!!

Иначе веќе колку време клубот е во срања?Така отприлика има ли 6 години?

П

Паспарту

Гостин
Навивам за Вардар, а ме сакаат и у Битола ;) !!!

Иначе веќе колку време клубот е во срања?Така отприлика има ли 6 години?
15 години... Некогаш до врат во запек, а некогаш во пролив, но лајна си се лајна... : )

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Иван е вратен. И утре заминува у Златибор со тимот.
А информацииве си ги вадиш од рукав или како?! Каков црн Златибор, дечкото е на проба во Кубан Краснодар на нивните припреми во Австрија.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.497
Поени од реакции
28.905
Не ги вадам од рукав дечкото ми е другар од мало го знам лично вчера сабајлето бевме надвор кошарка игравме....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.899
Поени од реакции
73.064
Инаку ждребката за новото првенство е во понеделник во 16 и 30 часот :D
Ќе ги гледаме лепотаните на МТВ:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.899