Дојди со Комити без да платиш ќе влезеш, ама да навивашДа не знае колку ќе биде карта за со ПеНистер???
Па и да не дојде со нас ние сме домакини и веќе карта не се плаќа(за жал)Дојди со Комити без да платиш ќе влезеш, ама да навиваш
Знам дека не се плаќа, ама боље е филингот со нас да доеПа и да не дојде со нас ние сме домакини и веќе карта не се плаќа(за жал)
Супер,таман и времето ќе се затопли и колку толку атмосверата и посетеноста ќе биде поголема,се надевам.Поради лошите временски услови,дуелот со Палистер е одложен и ќе се игра наредната недела односно на 21 Март http://www.ffm.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=655:----1---2--&catid=47:2009-03-19-21-17-16&Itemid=78&lang=mk
Taman uste 5-6 Albanci dotogas ke dojdat u klub. Cccccc, me plasi tisinata od Komiti na ovaa tema. Lesno e da pees, dojdi da ljupis. Ko skec od K-15 ste be, aloooo. Nemoj samo da mi kazete deka stalno igrale ljuspi za Vardar. Da tocno e, ama nikad volku i nikad ne dosle naednas. Ama vie kjutete si i lapajte si parica. Klubot neka se bruka. Aj Stavrev e kriv, on ne ni dade da projdeme polovina.Таман до тогаш ќе се уиграат нашиве, ќе ги добиеме потребните сертификати и времето ќе биде подобро
па нели сакаТЕ Европска Македонија имора да почитувате нивни измислени "стандарди" за земјите од Третиот светTaman uste 5-6 Albanci dotogas ke dojdat u klub. Cccccc, me plasi tisinata od Komiti na ovaa tema. Lesno e da pees, dojdi da ljupis. Ko skec od K-15 ste be, aloooo. Nemoj samo da mi kazete deka stalno igrale ljuspi za Vardar. Da tocno e, ama nikad volku i nikad ne dosle naednas. Ama vie kjutete si i lapajte si parica. Klubot neka se bruka. Aj Stavrev e kriv, on ne ni dade da projdeme polovina.
Кој е овој?
Еден од најголемите преваранти!Кој е овој?
Me ubedi zimi se. Abe ti sam ne si siguren vo toa so go napisa ovde. Ja znaes vistinata deka kalkulirate kako vi odgovara. Sega i ljuspite vi se dobri. A na utakmica vikate gasni komori za brakjata. Tragedija ste i zatoa Vardar ne go biva. Vie si se vrzavte so site prevaranti sto dojdoa da go sramat klubot. Ama aj kazuvajte si sareni lazgi ke vi veruvame. I zaboraviv uste nesto. I Kirovski e super zasiluvanje mu se raduvame. Malku ni go pokaza patlakot na site navivaci na tribina, nema veze toa, aren si e on. Cccccc. Samo napred vie sto ke kazete i napravite se si e super. I borba za opstanok i vtora liga ne e strasno ni toa. Dotolku se izgubivte vo pljackosuvanjeto i glupiranjeto stro nemate ni pojma za koj klub se zbori. VARDAR - svetost za stotici iljadi lugje MAKEDONCI, a ne za vas shaka jada od 100 dusi.па нели сакаТЕ Европска Македонија имора да почитувате нивни измислени "стандарди" за земјите од Третиот свет
.......и ај замисли го ова да излезат Комити со соопштение дека има премногу Албанци во Клубов.
ИРА,ЕТА,Ал Каеда после вода може да ни носат за најголеми "терористички" закани во Европа,а пред се самите "мултиетничари и проевропски" граѓани од Македонија ќе ги осудат
се додека допринесува за Клубот,не ги иритира навивачите т.е. покажува одредени гестикулации кон навивачката група,ги отпоздравува било на почеток или на крајот на натпреварот,не дава никакви изјави штетни за Клубот,ГРУПАТА и Земјата ......е добредојден во Клубот,а секое "прекршување" на горенаведеното може да си сноси одредени последици
п.с. зашто тогаш Македонците кои играат во некои албански клубови не дојдат да играат во Вардар ????
ovoj tie prevarant nevidenКој е овој?