Фан Клуб: Вардар

Член од
30 август 2012
Мислења
3.705
Поени од реакции
6.563
Колку само Козарот ви уништи атмосфера околу клубот страшно нешто.
Ваков натпревар пред една година сигурно цел стадион ќе беше полн , друго гледам сега Панчев не дошол , па ни Рингов .
Друго знам дека не го сакате повеќето Панчев ама за мене тој е најдобриот играч од Македонија, никогаш не сум бил за српски клубови ама тоа што постигна Панчев за мене е поголемо од тоа што постигна Пандев .
А пример играч како Панчев во нормална европска државата нормален клуб ќе му дава плата само да се води дека има некоја замислена функција во клубот , ама ние како народ зошто тужел , барал и слично .
А од друга страна гледам и Попов бил , значи циркуз без пари :) нели и тој ве тужеше.

Како и да е муабетот ми беше дека патриотите ви уништија атмосферата ама и сегде ја рушат .

Член од
11 октомври 2022
Мислења
283
Поени од реакции
705
Вардар ќе биде пред шкупи на табела сигурно на крајот на сезоната, а купот е во една рака во Вардар веќе. Искрено вечерва Вардар добро изигра и се држеше со многу силна Ѕвезда, со слична игра шкендија од шала би ја тепале Вардар.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.899
Поени од реакции
8.194
Најјако беше што Бошко Ѓуровски ја викна Бисер Балкански.:sramezliv:

Човекот што повеќе од четири децении живее надвор од државата, беше кандидат за пратеник во Србија и се лупаше во гради дека неговите дедовци биле Срби, само што Тито им го сменил презимето и присилно ги направил Македонци.
За денес истиот среде Скопје на полн Градски да ни продава некој патриотизам.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.849
Поени од реакции
30.116
Искрено, јас ниту еден погрден збор не слушнав, ниту од едната, ниту од другата страна…
не е вистина ова
Врска нема ова, не е спомната Звезда нити Србија, воопшто немаше такво нешто.
Ок а што скандираа тогаш што страшно звучеше на "звездо јеби се " негде после 70 мин беше после крајот?
И општо што беа и кон кого беа тие скандирања при крајот затоа што не се слушаа јасно ?

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.087
Поени од реакции
2.672
Ок а што скандираа тогаш што страшно звучеше на "звездо јеби се " негде после 70 мин беше после крајот?
И општо што беа и кон кого беа тие скандирања при крајот затоа што не се слушаа јасно ?
Најмногу мерак ми прави Миленко да испуши кур,и ајде Седло пуши ми го куров.Немаше никакви навреди ни кон Ѕвезда ни кон Србија.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.885
Поени од реакции
2.832
Зошто кај Комити се скандираше и се пееше нешто против Звезда, нешто Звезда јеби се ?
Ми нема логика на договорен хуманитарен натпревар вакви ствари да се прават.
Не е точно. Од Исток имаше од навивачите на Ѕвезда скандирање ''Јави се западе'', ама едвај до југ се слушна а не па до запад, и тоа баш во моментите кога Комити беа во елемент против Миленко, па сигурно не беше слушната прозивката од исток.

Член од
23 декември 2023
Мислења
24
Поени од реакции
24
Од исток имаше индијанци скандираа Косово Србија ми излезе видео ама на запад ништо не се слушаше

Член од
20 септември 2023
Мислења
451
Поени од реакции
2.488
Не е точно. Од Исток имаше од навивачите на Ѕвезда скандирање ''Јави се западе'', ама едвај до југ се слушна а не па до запад, и тоа баш во моментите кога Комити беа во елемент против Миленко, па сигурно не беше слушната прозивката од исток.
Тоа им беше за скандирање за Косово на оние 10тина души од Куманово/Тетово.

Член од
1 јуни 2024
Мислења
91
Поени од реакции
262
Најјако беше што Бошко Ѓуровски ја викна Бисер Балкански.:sramezliv:

Човекот што повеќе од четири децении живее надвор од државата, беше кандидат за пратеник во Србија и се лупаше во гради дека неговите дедовци биле Срби, само што Тито им го сменил презимето и присилно ги направил Македонци.
За денес истиот среде Скопје на полн Градски да ни продава некој патриотизам.
Ракиите што ги пиеше на боемска го вратиле на фабричко подесување

Член од
23 април 2022
Мислења
633
Поени од реакции
3.099
Кај е оној мангупот @Комити Лисиче што продаваше тука памет дека не треба овој натпревар да се користи за прозивање на МН. Комити во мета синојќа, секоја чест, пораката е испратена.

Член од
23 април 2022
Мислења
633
Поени од реакции
3.099
Колку и да не сака да признае актуелното раководство на клубот, заслужни за овој спектакл од вчера се само името на клубот Вардар и Дарко Панчев. Комплетната управа на Ц.З вчера кај него

Attachments

Член од
14 декември 2021
Мислења
883
Поени од реакции
3.447
Кај е оној мангупот @Комити Лисиче што продаваше тука памет дека не треба овој натпревар да се користи за прозивање на МН. Комити во мета синојќа, секоја чест, пораката е испратена.
Дечко ај не ми глуши кур.

Kajgana Shop

На врв Bottom