Фан Клуб: Вардар

Член од
23 април 2022
Мислења
471
Поени од реакции
2.359
Кано сака да претстави слика во која неколкумина будали овде од форум и од трибина одат контра а инаку тече мед и млеко и се е ок. Во реалноста на обична објава за заминат омладинец од Вардар имаш коментари како МН да направил покољ и колективен масакр во основно школо. Ја она не сум видел досега, на таква речиси безначајна објава, од 300 коментари 300 се директно против него. Не да треба прст на чело да стави некој, него цела рака веќе. Доста алармантно...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Искрено прашање дали ако Вардар освои наместен куп ќе се радуваш.Да не ме разбереш погрешно и да биде се регуларно можно е да се освои купот,но сепак се приметува ако е наместено
znaci vaka... imavme 7 godini albanska dominacija vo fudbalot pomognata od dui i ffm. ic ne mi e gajle kako ke e osvoen ako poleka se stavi kraj na ljockite. ni tikves ne gi sakam pa mi bese milo sto osvoija lani.

i ne, ne veruvam deka ke bide namesteno.
Автоматски споено мислење:

Кано сака да претстави слика во која неколкумина будали овде од форум и од трибина одат контра а инаку тече мед и млеко и се е ок. Во реалноста на обична објава за заминат омладинец од Вардар имаш коментари како МН да направил покољ и колективен масакр во основно школо. Ја она не сум видел досега, на таква речиси безначајна објава, од 300 коментари 300 се директно против него. Не да треба прст на чело да стави некој, него цела рака веќе. Доста алармантно...
300 se. ne se 30 000. ne e problem

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.432
Поени од реакции
4.515
Еве да речеме хипотетички дека ќе бидат исплатени сите долгови. Мислите дека некој би се вратил на трибина да навива, или уште помалку да привлече повеќе нова фан база? Едино ако влезат многу пари па од Вардар да правиме Лудогорец приказна, Алкалоид шема.

Инаку никој нормален нема да сака да ги гледа, после сѐ ова што му се случува на клубот и Комити.

Ако поентата на Кано е дека ова е само бизнис, така и нека остане. Бизнис шема, празни трибини. Вин-вин ситуација.

Член од
23 април 2022
Мислења
471
Поени од реакции
2.359
znaci vaka... imavme 7 godini albanska dominacija vo fudbalot pomognata od dui i ffm. ic ne mi e gajle kako ke e osvoen ako poleka se stavi kraj na ljockite. ni tikves ne gi sakam pa mi bese milo sto osvoija lani.

i ne, ne veruvam deka ke bide namesteno.
Од друга страна имаш очигледна турцификација на овдешниот фудбал, така да ако им се дигне уште малце ќе ја прегазат лигава као плиток поток. Они вакви, речиси незаинтересирани, со млитав курац вадат буџети од по 5-6 милиона...

И лигава не е баш погодна за апла крадење без осет. За да дојдеш до целите ќе треба да крадеш бодови у Тетово, на Чаир, у Струга, а тоа не иде баш така...

Член од
2 август 2011
Мислења
1.258
Поени од реакции
1.647
85>15

si go procital dogovorot? ima 1 godina da ispolni bilo sto... proslo 1 godina? ako ne ispolni komiti ke go tuzat vardar? batali dogovorot, cista glupost e. pa vi pisav jas uste togas deka e glupost i da se dadat poratilite.

lol... zaebi dogovorot ti pisav pogore, projde li godina dena?

sajtot si e nivna rabota. nemas ti nisto ao toa.

lol... ok ajde taka neka bide... eve kukaj ovde kolku ti dusa saka....

abe kurton eden pelister nastanal so fuzija. aj ne zamaraj poveke da ne ti gi postiram slikite od sograganite so kurovi vo usta i mongolot kako jade burgeri so balistite... odjebi od temata, milo mi bese sto dojde i se informira za najnovite zbivanja za klubot od metropolota ali ova ne e tvoja rabota taka da skijaj na pelister ili pravi so i da pravis u toa seloto vase...
Јас и би ти реплицирал на овај пост и тоа како има што, но не верувам дека можам да се спуштам на толку ниско ниво на кое што си ти @kano

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Еве да речеме хипотетички дека ќе бидат исплатени сите долгови. Мислите дека некој би се вратил на трибина да навива, или уште помалку да привлече повеќе нова фан база? Едино ако влезат многу пари па од Вардар да правиме Лудогорец приказна, Алкалоид шема.

Инаку никој нормален нема да сака да ги гледа, после сѐ ова што му се случува на клубот и Комити.

Ако поентата на Кано е дека ова е само бизнис, така и нека остане. Бизнис шема, празни трибини. Вин-вин ситуација.
ne si pravi filmovi....

#1 da ke vlezat mnogu pari i da ke igra vardar vo evropa.

#2 naprotiv ke imas polni tribini za evropa.

#3 ima koj da naviva ne se sekiraj, imas celi podgrupi sto se protiv ova sto se slucuva momentalno. ke ima i pari za regrutacija na novi clenovi ako treba. ne e e problem.... grupata imala i porano padovi i podemi.

Од друга страна имаш очигледна турцификација на овдешниот фудбал, така да ако им се дигне уште малце ќе ја прегазат лигава као плиток поток. Они вакви, речиси незаинтересирани, со млитав курац вадат буџети од по 5-6 милиона...

И лигава не е баш погодна за апла крадење без осет. За да дојдеш до целите ќе треба да крадеш бодови у Тетово, на Чаир, у Струга, а тоа не иде баш така...
da turcite se problem. ne se 5mil kaj niv pomalku e, a vo vardar ke vleguvaat mnogu poveke od 5, taka da ne mislam deka ke ni se problem...

iskreno ocekuvam voska besa da odpadnat, a slednata sezona da pukne i struga ali ajde ke vidime....

Јас и би ти реплицирал на овај пост и тоа како има што, но не верувам дека можам да се спуштам на толку ниско ниво на кое што си ти @kano
fino aj sega odjebi... iskeno ne mi se pravi muabet so nekoja budala sto naviva za gomna sto jadat so teroristi

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.432
Поени од реакции
4.515
Кога гарантираш дека Вардар ќе игра Европа? Лига Конференции не ја рачунам, кајгана екипа да тренира година дена заедно ќе избори ЛК.

Ако не играме ЛЕ до 2027-28, тури му пепел на проектот што ќе донесе многу пари, играчи и навивачи во клубот.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Кога гарантираш дека Вардар ќе игра Европа? Лига Конференции не ја рачунам, кајгана екипа да тренира година дена заедно ќе избори ЛК.

Ако не играме ЛЕ до 2027-28, тури му пепел на проектот што ќе донесе многу пари, играчи и навивачи во клубот.
abe sto me mesas mene jas nema vrska so tie so rakovodat so klubot, sklop na okolnisti e da imam nesto poveke info od drugite ovde i toa vi prenesuvam...

ovaa sezona da se zavrsea pregovorite na vreme ke imavme tim za top 3 sigurno. veke slednata sezona ocekuvam borba za titula.

Член од
23 април 2022
Мислења
471
Поени од реакции
2.359

Таа лига конференција носи 5 милиона ако ја играш, така да добро би било ние од форум да ја играме, да не ни паѓа често у важни моменти

Член од
31 март 2011
Мислења
121
Поени од реакции
664
Не ти е малце незгодно да ја браниш свињата, искрено ама стварно искрено прашање?
Ај вака прво кажи кои цели подгрупи се против одлуките на Комити и пиши ги одма, ако мислиш на подгрупа комар НЛ што размислуваат како Гача дека од Вардар парите што ги дужат на лихва ќе ги раздужат кажи ги!
Кои црни полни трибини бе, сте изгубиле допир со реалноста, на стадион пред да стават забрана имаше 150 од кои 140 будали што коските ги оставија за Вардар и 10 Души Миленко и Иди со обезбедувањето.
Да му пренесеш на Свињата ( 100% и чита тука ) дека да не мисли дека ќе се врати времето 2012-2015 каде со монтажи деца легнуваа за ништо и гореа цели фамилии. Еве нека проба со пријавите за 4ца што се пуштени меѓу кои е брат ми, да не излезе се колнам тука ама ако влагаат у кјорка за џабе ќе напраат бар да има за што да се лежи. И нека појача на обезбедување малце му се пола Ѓорче, нека отиде преку мостот од Сарај нека земе луѓе да го чуваат.
А дека ќе им се удри од глава и те како ќе им се удри, политика е курва еднаш го изедоа немиен, после комуњарата ја пуштија низ вода па сеа на крај избушениот шиптсрски куртон отиде кој исто така леташе у небото и мислеа дека вечно ќе траат.
Ништо не е вечно само Вардар е вечен!!!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Не е за тебе ова, чисто другите да знаат дека е лага.
ke vidime

Не ти е малце незгодно да ја браниш свињата, искрено ама стварно искрено прашање?
Ај вака прво кажи кои цели подгрупи се против одлуките на Комити и пиши ги одма, ако мислиш на подгрупа комар НЛ што размислуваат како Гача дека од Вардар парите што ги дужат на лихва ќе ги раздужат кажи ги!
Кои црни полни трибини бе, сте изгубиле допир со реалноста, на стадион пред да стават забрана имаше 150 од кои 140 будали што коските ги оставија за Вардар и 10 Души Миленко и Иди со обезбедувањето.
Да му пренесеш на Свињата ( 100% и чита тука ) дека да не мисли дека ќе се врати времето 2012-2015 каде со монтажи деца легнуваа за ништо и гореа цели фамилии. Еве нека проба со пријавите за 4ца што се пуштени меѓу кои е брат ми, да не излезе се колнам тука ама ако влагаат у кјорка за џабе ќе напраат бар да има за што да се лежи. И нека појача на обезбедување малце му се пола Ѓорче, нека отиде преку мостот од Сарај нека земе луѓе да го чуваат.
А дека ќе им се удри од глава и те како ќе им се удри, политика е курва еднаш го изедоа немиен, после комуњарата ја пуштија низ вода па сеа на крај избушениот шиптсрски куртон отиде кој исто така леташе у небото и мислеа дека вечно ќе траат.
Ништо не е вечно само Вардар е вечен!!!
daj kazi kade ja branam? najdi eden post...

Член од
1 август 2015
Мислења
1.096
Поени од реакции
2.360
Ќе покаже времето кој е во право... Се надевам дека на крајот Вардар ќе биде тој што ќе се крене и врати на тронот и заедно ќе се радуваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom