Убав транспарент имавте РИБАТА СМРДИ ОД ГЛАВАТА, а врвот или глвата се неколку души комити кои дозволија по толку преговарање, да не се направи пак грешка, да го преземат клубот ПУРАМЕН и компанија. Колку и да ви е болно некој го продаде кучата.
Колку треба да немаш осет кога играч самиот ти се нуди, а ти не го зимаш. Управава е жив циркуз. Со среќа нека му е на Николов
Ne beše toa poentata, ama ok. Nebitno.Какви спонзори и колкав буџет има Борац, Вардар и останатите клубови од Македонија можат да сонуваат да имаат. Паметно си направи детето, наместо да се замара со будали кои немаат допирна точка со фудбалот. Секоја чест за голем дел од вас тука за добрата информираност кога пред време најавивте дека се прави простор за гореспоменатиот да биде тренер. Изгледа дека ова ќе биде почеток на крајот.
Факинг Борац БЛ со настапите у Лига Конференција летово сами си заработија 5-6 Новоматика. А минута- две ги делеа од уште 5 Новоматика доколку го поминеа Ференцварош (водеа у 117 минута)На крај потпиша за факинг Борац Бања Лука. Уште еден доказ на какво дереџе сме ние и оваа скапаница лига.
Најверојатно така и испадна... Козарот објавил кај него дека Срле ќе биде нов тренер... Во секој случај далеку подобра опција од Седло, само ме чуди што се нафатил во оваа ситуација Захариевски, ама сепак Вардар си е Вардар, тешко кој би го одбил...Порталите објавија, Вардар официјално нема ништо објавено за Гоце. Дали можеби е пуштена патка да се види реакцијата на јавноста, па нема да ме чуди сепак да не биде он.
Предосеќав дека со Седло приказната е само подгревање на страстите по дебаклите... Знаат дека вардаровата публика не го сака, па си викаат сега е моментот за ефтин популизам. МК новинарство таканаречено CopyPaste.Најверојатно така и испадна... Козарот објавил кај него дека Срле ќе биде нов тренер... Во секој случај далеку подобра опција од Седло, само ме чуди што се нафатил во оваа ситуација Захариевски, ама сепак Вардар си е Вардар, тешко кој би го одбил...
1-1 дома таму петарда мислам беше 5-0, се истури од врнење не се ни наполни градски. Захариевски топ гол од волеј нешто така.Захариевски....имаше надимак "Гриц".
И' даде еврогол на Рома на Градски.