- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.518
- Поени од реакции
- 29.001
каде бе 100 души, десетина беа максимум...Заслужена победа денес на Вардар,на запад бројка над 1000 што е за пофалба со оглед на глупиот термин од 13 часот ! Иначе немаше потреба да се крева тензија за тие обичните 100 гледачи,бидејки мирно си гледаа на север и џабе се крена галама! Требаше да си продужиме да грмиме како во прво,а не да се замараме со нив и со желките,иначе гледам Металург и Работнички кикснаа така да од ова коло ние највеќе искористивме,следно коло ке има инвазија во Железара
Ок де така ми дојде на брзинка да пишамкаде бе 100 души, десетина беа максимум...
kako nemase eve jas bev na juzna so 4 moi prijateli i mi stori nekoj nesto???nikojВсушност беа 20-тина членови на нивната управа и оние фудбалери кои не биле на список. Другар што седел блиску до нив, ми рече дека скокале нашансите на Шкендија, а пошто носеле маички Шкендија, дел од публиката помислила дека се Балисти па затоа следеше нападн врз нив.
Епа лани се курцаа, ги сдтавија во ложа на север, немаше многу обична публика, па желките им дозволуваа да покажуваат курови накај напшите кога ќе дадеше Шкендија гол.
Стар Почетник пиша еден убав пост околу тоа ланска сезона
Е затоа денес беа мирни како мачиња откако видоа дека може да бидат линчувани
А да имаше обична публика нивна, немаше живи дса излезат од јужна.
Којзнае каков пречек ќе имаат сега нашите фудбалери во тетово...
Па си седел како кукумјавка зошто би ти сторил некој нештоkako nemase eve jas bev na juzna so 4 moi prijateli i mi stori nekoj nesto???nikoj
ne samo sakav da ti odgovrim zatoa sto vikase : А да имаше обична публика нивна, немаше живи дса излезат од јужна.Па си седел како кукумјавка зошто би ти сторил некој нешто
Aj pokazi ti slika , da vidime posto Sto posto sum siguren deka ne si bil . a kamoli 10-caАј докажи дека си бил ? Постави фотографија да видиме.
Ако е така само на празно тогаш во ред, и јас бев на Шкендија - Вардар минатата сезона во Тетово со уште 10 мој другари.
E тоа кога ќе биде?Супер ја гледав целата утакмица, Оса и Лико Ѕверови . Навивањето чиста десетка.
П.С. Сега и Васовски кога ќе дојде